22 червня 2023
518
rating-stars Рейтинг 5
-->

Популярність Індії як місця з пошуку постачальників продукції постійно зростає. По усій країні існує більше ніж 44 зони виробництва. Але який найпростіший шлях знайти свого постачальника?

Онлайн маркетплейси
Маркетплейс — це сайт, який об’єднує постачальників, експортерів, виробників і покупців на одній унікальній онлайн платформі. Якщо ви хочете знайти широке різноманіття продукції та без зусиль дати запит на ціну чи порівняти товар — маркетплейс чудовий ресурс для цього. Ось перелік індійських маркетплейсів, де ви можете знайти постачальників із Індії:

IndiaMART найбільший індійськимй B2B маркетплейс.

Global Sources онлайн B2B маркетплейс з 17-ма категоріями продукції та більше ніж 150 000 постачальників, експортерів і виробників. Платформа представлена у декількох країнах, не лише у Індії.
All.biz: онлайн B2B маркетплейс з 42-ма категоріями продукції.

Промислові виставки
India International Trade Fair (IITF): відбувається за сприяння Індійської організації з підтримки торгівлі. Це щорічна макро-виставка, яка наразі є однією з найбільших у світі. За оцінками, кількість експонентів дорівнює 7850, а учасників — 275 000. Виставка зорієнтована на 2 канали — B2B та B2C.

Онлайн каталог постачальників
Ці каталоги спрямовані на те, щоб полегшити пошуки необхідної продукції. Часто вони складаються зі списку більш ніж тисячі постачальників. Доступ до каталогів ви можете отримати безкоштовно або за певну плату. Три найбільш популярні каталоги: Connect2India, Yelu and Huntbiz.
Як тільки ви склали список потенційних постачальників, у роботі з якими ви зацікавлені, наступним кроком має стати детальне вивчення їх репутації та якості продукції.

Авторитетний партнер із контролю якості допоможе вам обрати найнадійнішого постачальника та зменшити ризики втрат. Компанія Fialan забезпечить якісний професійний супровід співпраці з індійським ринком доставлень. Від перших кроків з вивчення ринку, розрахунку та пошуку продукції до етапу укладання договору і оформлення поставки — Fialan є вашим надійним досвідченим помічником. Наша професійна команда ефективно забезпечить необхідні доставлення для вашого бізнесу.

Підпишіться на розсилки,

щоб ми ділилися з Вами вигідними пропозиціями, останніми новинами та корисними порадами щодо ведення бізнесу з Китаєм