22 грудня 2020
1013
rating-stars Рейтинг 5
-->

Налагодити співпрацю з китайськими постачальниками хочуть багато українських підприємців. Бізнес з Китаєм принесе пристойний дохід, якщо знайти помічника, який допоможе в починаннях.

Якщо ви плануєте тримати все під контролем, найкращим рішенням буде довірити свою справу співробітникам компанії Fialan. Потрібні свіжі ідеї по бізнесу з Піднебесною? Мобільний додаток пропонує нові рішення, які допоможуть розкритися і побачити мету.

Важливе про додаток

Мобільний додаток буде корисним для представників малого, середнього та великого бізнесу. Якщо ви плануєте купувати товар в Китаї і реалізовувати його в Україні, онлайн консультанти детально відповідять на всі питання, що цікавлять. Закупівля обладнання, придбання деталей і витратних матеріалів, вибір різних комплектуючих і не тільки входить в компетенцію консультантів.

Самостійно організувати доставку з клієнтом досить складно. Відстеження міжнародних вантажів на всіх етапах в компетенції компанії Fialan. У додатку доступний калькулятор, який розрахує приблизну вартість відправлення або отримання вантажів. Тепер організація доставки відбувається всього за кілька кліків.

Головні характеристики додатки Fialan

Використання мобільного додатку також можливе на android. Вивчення можливостей здійснюється в режимі «гість», а також після реєстрації. Ви зможете бути в курсі актуального обміну валют і скористатися зручним конвертером, скажімо, гривні в долари.

На сайті функціонує блог, де можна ознайомитися з корисною інформацією з вантажоперевезень, зробити розрахунок вартості доставки посилок будь-якого обсягу. При реєстрації потрібно внести свій номер телефону і дати згоду на обробку персональних даних. Після введення коду авторизації, який прийде на ваш мобільний, ваш аккаунт буде зареєстрований і активізований.

mob app2

Питання, які можна вирішити з додатком Fialan

Крім вирішення поштової діяльності, додаток на андроїді допоможе підібрати готові варіанти для бізнесу серед запропонованих для тих, хто тільки планує почати співпрацю. Також ви знайдете список перевірених постачальників, які вже сьогодні готові співпрацювати з українськими підприємцями.

На сервісі в розділі «Акції» доступні вигідні пропозиції і розміщена інформація про бонуси. Серед актуальних пропозицій для клієнтів:

  • безкоштовна консультація по ЗЕД;
  • знижка на першу поставку;
  • зниження вартості на  послуги пошуку нових постачальників;
  • контракт на першу доставку укладається безкоштовно.

Постійним клієнтам пропонуються варіанти знижок, після того, як ви приведете нового клієнта.

Оптимізуйте витрати і отримуйте прибуток з додатком Fialan.