11 грудня 2019
1637
rating-stars Рейтинг 5
-->

Вироби зі шкіргалантереї та її замінників є одним з найбільш ходових товарів серед споживачів. Бізнес з продажу аксесуарів зі шкіри затребуваний не тільки серед жіночої аудиторії, але також стрімко розвивається в напрямку товарів для чоловіків і дітей.

Вибір на різний смак

При виборі галантереї покупці звертають увагу на кілька факторів, таких як співвідношення ціни і якості матеріалів. Галантерея ділиться на кілька категорій:

  • Аксесуари — сумки, капелюхи, рукавички, ремені
  • Засоби для зберігання — чохли, гаманці, портмоне
  • Атрибути для подорожей — валізи, багаж

Комбінування різних аксесуарів здатне підкреслити будь-який образ, саме тому відкриття напряму з продажу галантерейних виробів може бути вигідним стартом великого проекту, а також стати самостійним напрямком вашого бізнесу.

Готовність до інвестування

Бізнес з продажу галантереї вимагає відповідального підходу, адже запорукою пізнаваності і успішності вашого бізнесу є надання гарантій якості продукції.
Поставляючи сумки фабричні з Китаю оптом, ви зможете значно заощадити на стартовій вартості товарів, що у кінцевому підсумку призведе до зростання прибутку у продажах. Різні види сумок швидко розкуповують, в залежності від їх дизайну і функціональних потреб. Замовити сумки оптом з Китаю не складає великих зусиль, на платформі Alibaba є безліч пропозицій від постачальників всіх цінових категорій.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Ще один вигідний напрямок — поставка гаманців оптом з Китаю. Обираючи продукцію високої якості: портмоне для кредитних карт, документів або ж традиційні гаманці, гарантовано будете отримувати відгук у заможних клієнтів.

Співпрацюючи з китайськими постачальниками безпосередньо, ви зможете не тільки вийти на фінансовий зріст, але і зарекомендувати себе як №1 серед надійних підприємців в очах клієнтів.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Подвійна вигода від партнерства

Для успішних продажів галантерейної продукції вам необхідно бути повністю впевненим у якості товару і гарантованих поставках. Знайти надійного контрагента в Китаї не так складно, проте забезпечити повний контроль процесу поставок, від оформлення договору до прийняття товару на складах, вимагає великої кількості зусиль.

Партнерство з компанією Fialan дозволить значно спростити завдання, не втрачаючи на комісії від поставок продукції. Наші аналітики попередньо прораховують доцільність імпорту вантажів, всі необхідні фінансові витрати, а також очікуваний прибуток на виході. Співпрацюючи з Fialan, вам не потрібно буде турбуватися про складання супровідної документації, контролювати стан товару, та турбуватися про нюанси, що виникають на митниці. При цьому, ви будете застраховані від непередбачених ситуацій.

Стартовий досвід у міжнародних поставках дасть можливість вашому бізнесу розвиватися в нових напрямках на абсолютно іншому рівні. Команда Fialan надає підтримку у процедурі міжнародних поставок «під ключ», знімаючи з вас зайве навантаження у часі і ресурсах.

Від прорахунку ризиків до готовності розширюватися

Варто розуміти, що відвантаження з-за кордону вимагає значних капіталовкладень на закупівлю стартових партій. Як правило, китайські фабрики працюють з великими партіями, тому також необхідний розрахунок збуту продукції. Також знадобиться повне забезпечення для продажів. Наприклад, для торгівлі галантереєю потрібно приміщення або онлайн-платформа, де клієнти зможуть ознайомитися з асортиментом і зробити вибір. У будь-якому випадку, обов'язковим буде склад зберігання об'ємних партій. Для функціоналу продажів необхідний додатковий персонал.


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Налагодження міжнародних поставок товару, як правило, передбачає наявність досвіду роботи з китайськими постачальниками, а також зарекомендовану репутацію як надійного контрагента. Тому такий вид бізнесу більше підходить середнього сегменту підприємців, які вбачають вигоду у співпраці на перспективу.

Хочете, щоб ваш бізнес через кілька років набув якісно нового напрямку? Залишайте заявку на сайті або телефонуйте за номером телефону, і наші фахівці проконсультують по всіх ключових аспектах поставок з Китаю.