7 квітня 2020
1930
dezinfekcia-z-kitayu
rating-stars Рейтинг 5
-->

Через епідемію хвороби коронавірусу у цьому році в Україні різко зросла потреба в дезінфекції. Суворі карантинні заходи передбачають обов'язкове використання гігієнічних засобів, включаючи дезінфікуючі килимки.

Даний продукт ще до карантину користувався широким попитом, зараз же прибуток від продажу дезінфікуючих килимків практично подвоїться. Зокрема, дезінфекційні килимки оптом закуповували:

  • Медичні установи — для входу в стерильні лабораторії та операційні
  • Енергетичний сектор — для дотримання санітарних норм і захисту обладнання від пилу
  • Сільське господарство — для дезінфекції персоналу і обладнання на стерильних ділянках виробництва
  • Індустрія електроніки — для збереження приміщень з виробництва електроніки від пилу, бруду і мікрочастинок

В цілому, дезінфікуючі килимки повинні бути на будь-якому об'єкті, який вимагає дотримання суворих санітарних норм.

desinfectant bath 3

Застосування та різновиди дезінфікуючих килимків

Дезінфікуючі килимки варіюються в розмаїтті в залежності від розміру і кількості захисних шарів. Дезінфекційний килим розміщують на порозі в так званій чистій зоні. Сам килимок оброблюють спеціальним дезінсектор. Коли людина наступає на килим, дезінфекційний засіб просочує підошву взуття, а його надлишки вбираються назад.

Дезінфекційний килимок складається з 3 шарів:

  1. Верхній шар — подвійна капронова сітка. Верхній шар забезпечує щільне змочування підошви взуття дезінфекційним засобом і характеризується високою абразивною стійкістю.
  2. Середній шар — пінополіуретан вторинний спінений. Середній шар поглинає від 2 до 30 л дезінфекційного розчину, в залежності від площі дезкилимку. Розчин рівномірно розподіляється всередині мату, має лише незначний контакт з повітрям, що запобігає окислювальному процесу компонентів санітайзеру. А також не дає можливості розчину інтенсивно випаровуватися в повітря.
  3. Нижній шар — тентова тканина. Нижній шар виконаний зі зносостійкої водонепроникної тканини, яка не дозволяє дезрозчину протікати на підлогу і забруднювати приміщення, а також не дозволяє ковзати килимку на чистій поверхні, в тому числі і на кахлі.

desinfectant bath2

Партнерство з Fialan — запорука успіху бізнесу

Сьогодні ж, через підвищені норм дотримання карантину, хороший варіант для розвитку дрібного і середнього підприємництва — це дезінфікуючі килимки купити оптом які легко можна на фабриках Китаю. Саме в Піднебесній зосереджені основні промислові підприємства.

З огляду на те, що заводи в Китаї вже відновили роботу, і найближчим часом будуть працювати прискореними темпами, дезінфекційні килимки оптом замовити нескладно.

Ось тут можна почитати, як швидко знайти постачальника з Китаю.

При цьому, логістика вантажу з Китаю — це довгий шлях, який супроводжується чисельними документами, митними деклараціями і необхідністю контролю на всіх етапах. Для того, щоб поставки вантажу здійснювалися без затримок і в повному обсязі, потрібен час, кошти і особиста участь.

Якщо ви хочете сконцентрувати власні зусилля на розвитку та управлінні бізнесом, кращий варіант — замовити послуги компанії Fialan. Завдяки багаторічній експертизі і успішним кейсам, ми надаємо послуги організації міжнародної доставки швидко, якісно і без проблем.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Комплексні послуги Fialan включають:

  • Інспекція виробництва в Китаї
  • Ведення переговорів з постачальниками
  • Юридичне оформлення товару
  • Контроль вантажу на всіх етапах доставки
  • Організація бізнес-турів в Китай
  • Доставка з Китаю усіма видами транспортування
  • Розмитнення вантажів
  • Зберігання та консолідація вантажів

Співпраця з китайськими виробниками найближчим часом буде більш ніж вигідно. З огляду на переваги дешевої продукції Китаю, і попит на ринку України товарів першої необхідності.

Чи плануєте розпочати бізнес з Китаєм? Залишайте заявку на нашому сайті і отримаєте комплексну консультацію про нюанси поставок продукції з Китаю.