18 березня 2020
1347
rating-stars Рейтинг 5
-->

Контроль завантаження товарів на складах у логістичному ланцюжку є важливим процесом. Адже від цього залежить якість, заявлені обсяги товару і його збереження під час перевезення.

(QCC) Quality Control Commodity — контроль завантаження або інспектування контейнерів, яке проводиться на момент відвантаження товару для подальшого транспортування.

При QCC бажано бути присутнім особисто, щоб на місці перевірити всю партію. Якщо такої можливості немає, цю процедуру проводить спеціальний інспектор, який виїжджає на склад постачальника.

Як товар перевіряється на етапі завантаження?

Для того, щоб уберегти себе від можливих ризиків і фінансових витрат, бізнес часто замовляє посередницькі послуги QCC. Контроль завантаження в контейнер включає в себе ряд нюансів, з огляду на які, інспектор може не прийняти товар. Це дозволяє вирішити проблемні питання на місці. Замовнику при цьому не треба бути присутнім особисто.

Як правило, при завантаженні контейнерів з товарами, основне, що перевіряють — це:

  • Обсяг товару
  • Пакувальне місце і його якість
  • Цілісність контейнеру
  • Відповідність продукції
  • Відповідність документації
  • Підтвердження помилки контейнера

Вигідне співробітництво без проблем

Від правильної перевірки всіх норм завантаження контейнеру безпосередньо залежить, в якому стані і який товар вам доставлять. Є варіант, який дозволить спростити цю задачу — замовити послуги контролю якості навантаження контейнера.

Компанія Fialan надає комплексні консалтингові та логістичні послуги для ведення бізнесу з Китаєм. Однією з таких є контроль на всіх етапах від складання договірної документації до відвантаження на митниці в Україні. Наявність власного офісу в Китаї дозволяє нашим фахівцям безпосередньо бути присутніми на кожній завантаження товару та контролювати весь процес документально.

Наприклад, здійснення контролю QCC в Китаї співробітниками Fialan, продукція — зубні щітки, завантажено в повному обсязі і готово до відправки морським шляхом:

2222222

Залишайте заявку на нашому сайті для отримання детальної консультації з питань послуги інспектування відвантаження товарів.