27 березня 2020
1485
maski-iz-kitaya
rating-stars Рейтинг 5
-->

Карантин через епідемію коронавірусу в Україні продовжили. На сьогодні попит на медичні маски став особливо актуальним.

Давайте розглянемо детальніше, як українські підприємці можуть організувати доставку масок медичних з Китаю.

Використання медичних масок при карантині

Медичні маски в Україні останнім часом є товаром підвищеного попиту. Поки на території країни діє карантинний режим, безліч лікарень, аптек і стратегічних підприємств вимагають укомплектованості медичними масками.

Респіратори та хірургічні маски (маски для обличчя) є прикладами засобів індивідуального захисту, які використовуються для запобігання попадання на обличчя частинок мікробів повітряно-крапельним шляхом. Кращий спосіб запобігти захворюванню — уникнути контакту з вірусом. Цікаво, що при близькому контакті з хворим, вони не захищають і створені для нерозповсюдження інфекцій від хворого.

До кінця березня в Україні вже зафіксовано 196 випадків зараження вірусом COVID-19. Разом з тим, в регіональних медичних установах вже повідомляють про нестачу засобів захисту першої необхідності. Незважаючи на те, що недавно в Україні прибула перша вантажна доставка китайських масок для обличчя, медицина продовжує нарікати на брак для персоналу.

ВООЗ рекомендує застосовувати респіратори N95 або респіратори FFP2 при контакті з людьми, які ймовірно заражені коронавірусом нового типу.

Вони бувають:

  • Одноразові
  • Багаторазові

Але навіть кращі з них не можна носити більше декількох днів.

mask from china1

Хто може постачати медичні маски з Китаю?

У зв'язку з ажіотажем навколо введення карантину ще на місяць, медичні маски продовжують розкуповувати. Попит на поставку масок з Китаю буде тільки збільшуватися. Для підприємців доцільніше постачати обладнання з Китаю і виготовляти маски всередині країни.


Як замовити обладнання для виробництва масок з Китаю?


При цьому, готові медичні маски можуть імпортувати тільки медичні установи. Такі компанії мають перевагу у вигляді скасування сплати 20% ПДВ і 12% податкового мита.

Для отримання всіх необхідних документів та дозволів орієнтовно знадобиться півроку, щоб законно займатися ввезенням подібної продукції.

corona virus mask

Доставка медичних масок з Китаю з Fialan

Повідомлення про скасування мит і ПДВ для компаній потягнули за собою дезінформацію про те, що кожен підприємець на сьогодні може без проблем організувати бізнес на поставках медичних масок з Китаю.

Експерти Fialan запевняють, що це не так. Крім того, підприємцям окремо необхідний дозвіл на вивезення з Китаю стратегічних товарів. Такий документ видає китайська СБ компаніям в рамках гуманітарної допомоги.

Зі свого боку, в Китаї недобросовісні підприємці також вирішили заробити на спекуляціях з медичним обладнанням. Як правило, постачальники вимагають попередньо оплатити партію. Після чого маркують медичні маски під кодом іншої продукції. За такі махінації в результаті можна потрапити не тільки на конфіскацію всієї партії, але і отримати кримінальну справу. Тому попереджаємо, будьте пильні на всіх етапах поставок з Китаю.

Для того, щоб уникнути подібних проблем, компанії користуються послугами логістичних компаній, які мають досить експертизи для професійного проведення операції.

Компанія Fialan пропонує організацію поставок з Китаю «під ключ»:

  • Пошук надійного постачальника
  • Контроль продукції в Китаї
  • Організація авіа- і морського фрахту
  • Гарантія відповідності всіх документів
  • Гарантія отримання вашого товару в Україні

Користуючись послугами Fialan, ви зможете не тільки звести ризики при постачанні до мінімуму, але і заощадити на розрахунку часу доставки і контроль продукції на відповідність.

Залишайте заявку на нашому сайті для отримання докладної консультації про постачання медичних масок з Китаю.