5 лютого 2020
1656
rating-stars Рейтинг 5
-->

Сувенірна і подарункова продукція в останні 10 років в Україні набирає все більшої популярності. Зокрема, один з більш поширених напрямків — футболки.

Здавалося б, такий надто простий бізнес, насправді виявився дуже прибутковим. Тим більше, що напрямків тут може бути кілька. Від друку на футболках, до спеціальних брендованих ліній. Можливо, ви бажаєте просто збувати футболки з певними вишитими принтами.

Цікаво, що реалізація такого бізнесу не вимагає багато вкладень. А також особливого устаткування або приміщення. Безліч магазинів сьогодні працюють в Інтернеті, і здійснюють доставку по всій країні.

В Україні ніша реалізації футболок практично вільна, тому тут є маса варіантів для творчості. Якщо ви збираєтеся започаткувати оригінальний принт, вигідніше придбати футболки оптом в Китаї. Особливо, якщо необхідно замовляти велику партію.

Китайські фабрики пропонують широке розмаїття продукції з якісних тканин. Хорошою основою під персональні логотипи підійдуть білі футболки оптом з Китаю. Саме біла тканина відмінно відобразить практично будь-який принт.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Зокрема, безпосередньо з фабрикою можна домовитися про пошиття різних моделей:

  1. Футболки з круглим вирізом
  2. V-подібні футболки
  3. Футболки поло
  4. Футболки хентлі

Всі ці різновиди можна комбінувати і використовувати різні форми нанесення логотипів: від друку на тканині до вишивки.

photo 1524275406383 49f669cf763a min

Організація доставки футболок з Китаю оптом

Знайти футболки бажаної якості в Піднебесній не складно. Великі онлайн-платформи, як Alibaba, пропонують різноманіття виробників. Це хороша можливість вийти на ринок з власною торговою маркою.

Варто також прорахувати необхідний стартовий капітал на закупівлю, організацію продажів. Важливо визначитися з цільовою аудиторією і ринком збуту. Залежно від обраного типу доставки товару, потрібно розуміти, в які терміни плануєте реалізувати продукт.

Наприклад, найбільш оперативний вид доставки — авіатранспортом. При цьому, така доставка обійдеться дорожче, ніж іншими шляхами. Доставка морем займає до декількох місяців, проте у вас буде час для підготовки всіх необхідних етапів реалізації продукції. Крім того, це більше підходить для значних обсягів партії.


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Вигідна економія часу на поставках

Доставка вантажів з Китаю досить прибуткова справа. Але з огляду на те, скільки нюансів потрібно враховувати при оформленні товару, простіше замовити послуги посередника. Так ви зможете заощадити час і кошти, зосередившись на операційній діяльності бізнесу.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Співпрацюючи з Fialan, ви отримаєте якісний результат, тому що:

  • Вам надійде від китайських постачальників саме той товар, який замовляли
  • Завжди будете в курсі етапів доставки вантажу. Менеджери правдиво повідомляють нюанси про постачання
  • Будете впевнені у збереженні вантажу. Ми контролюємо процес завантаження, товар завжди приходить у повному обсязі
  • Отримуєте вантаж вчасно. Наші фахівці завжди точно розраховують терміни поставки
  • Отримаєте оптимальні ставки по перевезенню. Ви не переплачуєте

Крім того, Fialan у своїй роботі несе відповідальність за перевірений нами вантаж. Підхід до кожної поставки — суто індивідуальний для кожного клієнта. У разі виникнення проблем щодо партії товару, фахівці оперативно вирішують питання, що виникають.

Залишайте заявку на нашому сайті для отримання докладної консультації щодо поставок з Китаю.