3 серпня 2021
1106
rating-stars Рейтинг 5
-->

Більшість порад, які пояснюють, як проходить викуп і доставка з Китаю, зводяться до того, що необхідно освоїти відомий всім майданчик АліЕкспрес і відвідати китайську Кантонському виставку.

Але скажемо чесно, дотримуючись второваного шляху, навряд чи можна знайти вигоду. Існує маса способів в обхід, які допоможуть без посередників вигідно придбати товар оптом і в роздріб.

Шукайте альтернативні закупівлі та способи доставки

У Піднебесній функціонують інтернет платформи, які орієнтовані на місцевих жителів. Таобао, АліЕкспрес і інші сайти створені спеціально для міжнародних покупців. Озирніться на 1688.com. Ціни тут нижче, а асортимент не гірше. Викуп і доставка товарів з Китаю буде проведена звичайним способом, якщо при замовленні ви вкажете це в коментарях. Більшість постачальників готові відпускати товар за оптовими цінами в невеликій кількості.

Вибирайте перевірені транспортні компанії з невисокими цінами на доставку. Вантаж буде йти на кілька тижнів довше, але і вигода відчутна. Збірні контейнери при невеликому обсязі товару вирішать проблему з переплатою. При необхідності заощадити вибирайте транспортування морем.

online shopping2

Не кидайтеся на першу ціну

Один і той же товар може сильно відрізнятися у продавців. Купувати найдешевший варіант не потрібно, адже вам може з’явитися бракована партія або ж зовнішній вигляд буде сильно відрізнятися. Обов'язково читайте відгуки про те, як у інших покупців проходив викуп і доставка з Китаю в Україну. Попросіть у продавця реальні фото товару або його відеоогляд.

Не завжди красива вітрина інтернет-магазину вказує на якість товару або сумлінність продавця. У компаній, які сильно зайняті обробкою замовлень немає часу на створення живописної обкладинки. Як не дивно, але з китайськими магазинами працює саме так практично завжди. З напрацьованою клієнтською базою немає необхідності хвилюватись про це.

Зупиніться на одному постачальнику

Можливо пройде не один день поки ви не знайдете потрібного продавця оптових продажів. Зазвичай при довгостроковому співробітництві накопичується знижка, знижується вартість посилки, пропонуються вигідні способи доставки вантажу на склад транспортної компанії. Доставка китайських товарів в Україну може навіть передбачати повернення при наявності недоліків, якщо ви укладете договір з постачальником.

Якщо ви власник інтернет-магазину, запропонуйте китайському партнеру розміщення посилання на його сторінку на торговій платформі в обмін на привілеї. Зазвичай вони самі пропонують подібну співпрацю.