12 грудня 2019
1846
rating-stars Рейтинг 5
-->

Персональний електротранспорт — вже не ноу-хау, а невід'ємна частина життя міських жителів. Сьогодні, до роботи простіше і швидше дістатися за допомогою електричного девайсу, ніж стояти у пробках або витрачати час в очікуваннях громадського транспорту.

Швидко, просто, екологічно

З усіх видів міського електротранспорту, найшвидшим і більш функціональним вважається електроскутер. Значними перевагами на тлі інших видів електротранспорту стали мобільність і економічність електроскутерів. Девайс є модифікованим аналогом традиційних двоколісних скутерів, який працює на електробатареї.

Пристрій розвиває швидкість до 60 км/год, а заряду акумулятору вистачає для подолання відстані в 50-60 км. Наявність додаткових батарей в моторолерах дозволяє використовувати їх не тільки в міських умовах, але і на більш тривалих відстанях. Плюс тут — зростаюча кількість електрозарядок на заправних станціях.

Для підприємців, які продають мототранспорт, доцільно дивитися у бік закупівель електроскутерів оптом, тому що інтерес споживачів буде збільшуватися. Електроскутери поступово дешевшають в ціні, мобільні у використанні і обслуговуванні, а також екологічні, і багато хто сьогодні хоче придбати саме такий вид транспорту.

Прогресивний напрямок

Більшість моделей електромоторолерів виробляється в Китаї, як і комплектуючі для пристроїв. Тому доцільно налагоджувати співпрацю з китайськими постачальниками і придбати оптом електроскутери напряму.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Контакт з виробниками без посередників надасть вам можливість не просто заощадити, але і контролювати весь процес поставок, а також вивести власну торгову марку на ринок. Для свого бізнесу ви отримаєте не тільки фінансову вигоду, а й нові напрямки для розвитку.

Супровід «під ключ»

Партнерство з Китаєм передбачає знання специфіки оформлення контрактів, митних накладних і нюансів логістики товарів. Якщо ви хочете налагодити довгострокові відносини з китайськими виробниками на поставку електроскутерів, вам буде потрібна професійна консультація на всіх етапах.

Саме тому компанія Fialan надає послуги з супроводу експортно-імпортних операцій ще до початку відвантажень товарів і закриває угоди «під ключ». Зокрема, наші експерти прораховують можливі ризики і контролюють кожен пункт поставки, починаючи від завантаження партії в Китаї, закінчуючи прийомом товару і перевіркою якості. Співпрацюючи з нами, ви скорочуєте час реалізації проекту, при цьому перестраховуєтесь від ризиків і непередбачених ситуацій.

Гарантія безпеки і своєчасних термінів доставки продукції допоможе досягти бажаного результату від ваших планів з розвитку бізнесу.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Від плану до реалізації

Продаж електроскутерів передбачає розуміння продукту, який ви будете реалізовувати. Починаючи від знання складових моторолерів до визначення лінійки необхідних моделей для продажу. Тому тут потрібні знання в сфері електротранспорту, а також досвід операцій у подібному напрямку, навички схеми роботи з іноземними постачальниками.


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Від доставки електроскутерів з Китаю оптом краще відразу відмовитися, якщо ви не відбудували алгоритм продажів після відвантаження. Навіть з огляду на низьку закупівельну вартість комплектуючих, можна взагалі не отримати прибуток. Ви повинні чітко визначити маркетингову стратегію, розробити рекламну кампанію і забезпечити можливості для зберігання і реалізації продукції. Все це вимагає додаткових вкладень, які при правильній стратегії незабаром окупляться.

Чи готові досягати нових цілей у власній справі? Надсилайте нам заявку або телефонуйте для того, щоб отримати детальну консультацію з питань імпорту продукції з Китаю.