1 квітня 2020
1692
ionizator
rating-stars Рейтинг 5
-->

Всесвітній карантин сильно змінив ставлення до гігієни та медицини. Сьогодні важливість дезінфекції будь-яких приміщень складно переоцінити. Один з найефективніших варіантів дезінфекції приміщення — бактерицидні лампи, купити які може кожен.

Ультрафіолетова стерилізація є поширеним варіантом для запобігання розповсюдженню різних інфекцій. Немає сумнівів в тому, що УФ-стерилізація неймовірно ефективна для знищення інфекційних бактерій, вірусів і грибків. Ультрафіолетова стерилізація забезпечує гігієну приміщення в цілому і є неймовірно потужним дезинфікуючим засобом.

Як використовують рециркулятор?

Для УФ-стерилізації приміщення використовують спеціальні бактерицидні опромінювачі. Ультрафіолетове світло має меншу довжину хвилі, ніж видиме світло, і здатне проникати і знищувати тіла вірусів і бактерій. Опромінювачі з Китаю можуть вбити більше 99% вірусів, бактерій і грибків за надзвичайно короткий час.

Ефективне використання УФ-стерилізації робить його більш ніж актуальним в практиці дезінфекції та очищення:

  1. У лікарнях
  2. На виробництвах
  3. В офісах
  4. У будинках

УФ може дезінфікувати повітря в ізольованих приміщеннях, що особливо ефективно для будівель. Установка ультрафіолетових пристроїв, таких як лампи бактерицидні і рециркулятор для будинку, опт який пропонують китайські виробники, в місцях циркуляції можуть дезінфікувати повітря. Це покращує якість повітря в приміщенні.

УФ також стерилізує обладнання в робочих приміщеннях. УФ-стерилізація не є вологим розчином, як інші дезинфікуючі засоби, які можуть залишити залишки. Тому метод використовується в якості більш ефективного вирішення для забезпечення очищення обладнання та інструментів.

Різновиди дезінфікуючих ламп

Найближчим часом і наступні роки попит на засоби дезінфекції в приміщеннях буде на стабільно високому рівні. Особливо після епідемії. Організувати бізнес на поставках дезінфікуючих ламп — значить швидко вийти в плюс. Оскільки більшість УФ-обладнання та безпосередньо ламп виробляються в Китаї, налагодити поставку стане найбільш оптимальним рішенням.

Оскільки УФ-дезінфекція має дуже широкий спектр застосування, різновиди УФ-ламп також варіюються. Тому, замовляючи редуктори з Китаю, важливо визначиться з типами моделей, які збираєтеся реалізовувати на українському ринку.

УФ-світло є ефективним рішенням для стерилізації, тому є найбільш широко використовуваним типом ламп. При цьому, може з часом привести до пошкодження деяких пластиків і гумових матеріалів, а також є небезпечним для шкіри людини.

Розрізняють 3 основні види УФ-ламп:

  1. Лампи на основі ртуті — працюють при низькому тиску пари, випромінюють УФ-світло на хвилях 253,7 нм
  2. Ультрафіолетові світлодіоди (UV-C LED) — випромінюють УФ-світло на хвилях від 255 до 280 нм
  3. Імпульсні ксенонові лампи — випромінюють УФ-світло по всьому УФ-спектру з піком випромінювання близько 230 нм
Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Надійне партнерство з доставки з Китаю з Fialan

Отже, ви визначилися, що будете поставляти лампи для знезараження приміщення: прорахували бюджет і період реалізації. При цьому, варто розуміти, що доставка з Китаю — досить довгий шлях, який вимагає контролю на всіх етапах.

Компанія Fialan має величезний досвід в супроводі міжнародних поставок «під ключ». У свою чергу, ми гарантуємо, що ви отримаєте саме те, що замовили.

Найчастіше підприємці стикаються з рядом проблем, замовляючи уф-лампи з Китаю:

  • Продукція приходить неналежної якості
  • Продукція приходить не в повному обсязі
  • Продукція зіпсувалася в процесі перевезення
  • Продукція застрягла на митниці через проблеми з документами

Все це безпосередньо негативно впливає на бізнес. Щоб дані питання не виникали, а товар приходив в розрахований термін, доцільно звернутися до послуг логістичної компанії.

Замовляючи доставку товарів з Китаю з Fialan ви отримаєте:

  • Попередній розрахунок угоди з доставки з Китаю
  • Повний юридичний супровід при укладенні контракту з китайським постачальником
  • Комплексний контроль навантаження товару в Китаї
  • Перевірка продукції на відповідність
  • Вирішення спірних питань на митниці
  • Постійний контроль і звіт менеджерів про поточну ситуацію

У партнерстві з Fialan ви знімаєте з себе зайву фінансове і часове навантаження при вирішенні питань логістики. При тому, що вам не доведеться особисто бути присутнім при відвантаженні і займатися документацією, ви гарантовано отримаєте саме те, що замовили.

Залишайте заявку на нашому сайті для отримання докладної консультації з усіх нюансів поставок рециркуляторів повітря з Китаю.