4 лютого 2020
2225
rating-stars Рейтинг 5
-->

Весілля — це один з найбільш особливих днів в житті. Кожен бажає, щоб цей день запам'ятався. Був настільки яскравий і світлий, щоб відображати всі почуття і емоції.

Родзинка будь весільної церемонії — весільна сукня. Кожна дівчина у цей день повинна виглядати ідеально. Саме тому так важливо відповідально підійти до вибору святкового вбрання.

Бізнес на весільних сукнях — це дуже перспективний напрямок. За гарне оздоблення багато дівчат готові заплатити гідну ціну. Але це також відповідальний напрямок, адже якість самого вбрання і його фасон стануть ключовим елементом всього свята.

pexels photo 256737 min

Як вибрати постачальників весільних суконь оптом?

Отже, ви визначилися, що хочете зайняти нішу весільних товарів на ринку. Ключовий момент тут — знайти відповідального постачальника. Крім того, продумати структуру продажів. Тобто, чи буде це магазин з продажу або оренді суконь, або комбіновані послуги. Так само варто звернути увагу на те, що протягом року є особливі дати або значущі свята. У такі дні попит на весільні сукні зазвичай вище. Тому потрібно заздалегідь продумувати термін поставки партій. Важливий і пропонований асортимент.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Весільні сукні бувають декількох типів:

  • Бальні — занурюють у атмосферу казки, а наречену зроблять справжньою принцесою. Пишні, урочисті, такі сукні створять незабутній настрій для всіх. Дане вбрання найбільше підійде високим дівчатам зі стрункою фігурою.
  • Годе — здатне перетворити дівчину на русалку. Ніжний силует сукні підкреслить фігуру навіть без зайвих деталей. Правильно підібраний матеріал виділить переваги практично кожної фігури.
  • Ампір — більш вільний вид сукні. Легкі і повітряні, прямо асоціюються з грецькими мотивами. Завдяки завищеній талії легко візуально збільшать зріст. Вільний пошив робить плаття неймовірно зручним.
  • А-силует — спрощений варіант бальної сукні. Такі сукні виглядають більш стримано, при цьому елегантно. Вільна спідниця приховає всі недоліки і додасть легкості всьому образу. Варто звернути увагу на те, що довжина такої сукні може значно вплинути на зростання.

Дуже важливий момент — визначитися з ціновим діапазоном для кожного типу суконь. Багато що, звичайно ж, залежить від матеріалу, аксесуарів і дрібних деталей, які використовуються при пошитті. При цьому, замовляти весільні сукні з Китаю безпосередньо у виробника набагато вигідніше, ніж закуповувати одиниці тут. За рахунок низької собівартості китайського виробництва можна легко вийти в плюс при кінцевій реалізації продукту.

photo 1502727135886 df285cc8379f min

Логістика без проблем

Вести бізнес із Китаєм не так просто, як може здатися. Тут потрібно розуміти специфіку китайського ринку, особливості ведення переговорів з китайською стороною, а також китайське законодавство. Крім того, оформлення вантажу, його перевірка і відстеження — це все додатковий час. Тим більше, що постачальники весільних суконь з Китаю оптом вимагають певної відповідності від партнерів. Заощадити час і кошти можна, делегувавши ці завдання на логістичну компанію.


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Співпрацюючи з компанією Fialan, ви отримуєте ряд переваг:

  • Надійні постачальники. Наші фахівці працюють тільки з перевіреними виробниками. Зважаючи на це, ви не піддаєтеся ризику потрапити на шахраїв.
  • Перевірена якість. Продукція від надійних постачальників — це завжди гарантія високої якості товару. На таких фабриках не економлять ні на сировині, ні на обладнанні.
  • Найкраща вартість. Ми зможемо підібрати вигідну пропозицію і прорахувати заздалегідь приблизні інвестиції. Ви при цьому нічого не втрачаєте.
  • Швидка доставка. Наші консультанти завжди прораховують більш раціональний спосіб доставки для вашого вантажу. Все залежить від необхідних термінів і бюджету на логістику. Тільки індивідуальний підхід.
  • Комплексна підтримка. Менеджери Fialan постійно відстежують статус вантажу. При цьому, завжди надають достовірну інформацію. Ніяких «але».
  • Перевірка від початку навантаження. Наявність офісу в Китаї дозволяє нашим фахівцям особисто контролювати процес завантаження контейнера та перевіряти товар на фабриці. Вам не потрібно бути присутнім при цьому.
  • Гарантія реалізації. Ми беремо всі гарантії за організацію поставки, і працюємо виключно за договором. Ніяких підводних каменів.
Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Працюючи з Fialan, ви зможете спростити завдання по організації бізнесу з Китаєм. Залишайте заявку на сайті і отримаєте повну консультацію з усіх питань.