20 березня 2020
2111
stanok-iz-kitaya
rating-stars Рейтинг 5
-->

Придбання обладнання — завжди відповідальний крок для будь-якого виробника.

Він пов'язаний з прорахунком відразу декількох параметрів:

  • Якості закуповуваних верстатів;
  • Їх продуктивності;
  • Ціни обладнання;
  • Термінів і умов доставки з Китаю.

Далеко не завжди верстати для виробництва можна купити в вашому регіоні, а то й у всій країні. А якщо вони і є в наявності, то ціна покупки буде високою, адже вам доведеться додатково сплатити не тільки собівартість обладнання, а й націнку продавця. Тому багато хто вибирає для себе замовлення верстатів безпосередньо на заводі-виробнику. І одним з найбільш популярних варіантів є замовлення ЧПУ верстатів з Китаю.

stanky iz kitaya2

Що таке верстат з ЧПУ і чим він зручний?

Серед розмаїття технічних рішень обладнання, оснащене ЧПУ, виділяється своєю ефективністю. В таких верстатах (найчастіше - гравірувальних, фрезерних або змішаного типу) є автоматичний модуль управління, яке дозволяє:

  • Прискорити роботу з верстатом за рахунок встановлених програм з закладеними алгоритмами дій.
  • Оптимізувати витрати матеріалу.
  • Швидше навчати персонал роботі з верстатом, оскільки від робітників не потрібно виконання складних прорахунків: за них це зробить машина.
  • Окупити витрати на обладнання якомога швидше.
  • Відповідно, верстат з ЧПУ з Китаю - це вигідне вкладення грошей. Особливо, якщо це моделі, оснащені сучасними системами CNC, які мають вбудований мікропроцесор, і по суті є міні-комп'ютерами.

Завдяки подібним видам обладнання можна оснастити як невелике приватне виробництво, так і укомплектувати великі цеха на заводах або фабриках.

Верстати з ЧПУ: Китай чи Європа?

Це питання стає предметом обговорення у багатьох виробників. Одні ратують суто за європейську техніку, як зразок якості і функціональності. Інші вважають, що за європейське виробництво обладнання доводиться переплачувати нерозумно багато. Ми, як компанія-перевізник, вже не один рік займаємося закупівлею верстатів з ЧПУ в Китаї, і можемо привести свої міркування, як на користь, так і проти подібного вибору.

Почнемо з аргументів на користь покупки станка ЧПУ в Китаї:

  • Сучасні виробники верстата ЧПУ з Китаю намагаються надавати на імпорт продукцію високої якості. Міфи про китайський ширвжиток, хоч і не позбавлені підстави, але і не є незаперечною істиною. І чимало вітчизняних фабрик вже використовують такі верстати китайських виробників.
  • При дотриманні стандартів якості, ціна верстата з ЧПУ з Китаю буде в кілька разів нижче, ніж у європейського аналога. А значить, ви заощадите подвійно: оснастите виробництво надійним і продуктивним фрезерним або гравірувальним обладнанням і не витратите зайвого.
  • Якщо ж ви купите обладнання середньої якості, при розцінках китайських машинобудівних мануфактур ви збережете гроші на модернізацію купленого.

Найчастіше контраргументи звучать наступним чином:

Купити верстат з ЧПУ з Китаю високої якості можна тільки, якщо ви впевнені в його виробнику. А це непросто: або потрібно самому їздити з візитами на заводи і контролювати відвантаження обладнання, або укладати угоди тільки через знайомих.

При відсутності контролю через дальність перевезення ваш верстат може прийти некомплектним, пошкодженим або ж погано упакованим і покритим іржею (особливо, якщо мова йде про морську доставку).

Скажімо прямо: обидва ці контраргумент зводяться до нуля, якщо ви вирішите купити ЧПУ верстат з Китаю і доставити його за допомогою нашої компанії.

Особливості покупки верстатів з ЧПУ в Китаї з компанією Fialan

Після того, як ви прийняли рішення купити верстат ЧПУ в Китаї, починається важливий і відповідальний етап: вам потрібно не тільки підтвердити своє замовлення, оплатити гроші, а й організувати транспортування вашої покупки в Україну.

Що входить в цей етап? Скажемо відразу, клопоту і витрат при самостійному оформленні покупки вам доведеться затратити чимало!

  1. Вам необхідно вибрати перевізника, який буде згоден привезти ваш вантаж в Україну. Найчастіше, для перевезення з Китаю використовуються морські види транспорту. Але по-перше, це далеко не найшвидший спосіб доставки, а, по-друге, в умовах вологого клімату в трюмах корабля або на в контейнері на палубі, нерідко верстати в Україну прибувають вже покриті корозією. А інші види перевезень можуть виявитися, хоч і швидше, але дорожче.
  2. Якщо перевізника ви знайшли, наступний етап, з яким ви зіткнетеся, це оформлення документів для замитнення вашого верстата. Це означає, що вам належить зібрати пакет документів і надати з китайської митниці для дозволу на вивіз купленого верстата.
  3. Після перетину кордону з Україною починається друга частина переговорів з митними службами - на цей раз, розмитнення вантажу. І вона займає, часом, дуже багато часу. Часу, який ви втрачаєте на бюрократію, замість продуктивної роботи.
  4. І вже після всіх витрат і клопоту, вам ще й потрібно буде перевезти верстат з порту або аеропорту, складу або пункту видачі на ваш виробничий об'єкт.

Непросто, чи не так? Але й відмовлятися від верстатів з ЧПУ з Китаю тільки через складнощі організації доставки не варто. Замість цього ви зможете заощадити час, гроші і власні сили, якщо довірите процедуру перевезення «під ключ» компанії Fialan.

Як ми організовуємо процес доставки ЧПУ верстатів з Китаю?

Наша компанія вже багато років займається оптимізацією процедури доставки китайських товарів, і один з напрямків нашої діяльності - це привіз станка ЧПУ з Китаю в Україну для потреб місцевих промисловців і підприємців.

Ми не просто організатори доставки. У комплекс наших послуг входять такі заходи:

  • Укладення контракту на поставку обладнання з виробниками з Піднебесної від вашого імені. Вам не потрібно їхати самим в Китай, щоб оформити угоду. Замість вас це зробить уповноважений представник Fialan, який постійно знаходиться в Китаї.
  • Після підписання контракту наш представник виробляє викуп станка ЧПУ в Китаї за ціною, визначеною у договорі. Ваше завдання - передати нам гроші, а ми переводимо їх на рахунки в Пекіні і оплачуємо ваше замовлення. Ви не втрачаєте гроші на комісії за обмін валют, переклади або оплату рахунку в банку.
  • Після цього ми починаємо підготовку до відправки вашого обладнання: представник Fialan знаходиться безпосередньо на складі або фабриці постачальника, контролює комплектність вантажу, його цілісність і якість комплектуючих. Вся упаковка і завантаження здійснюється в супроводі наших фахівців.
  • Готовий до відправки на українську територію вантаж ми замитнюємо самостійно: збираємо всі документи, інвойси, рахунки, квитанції, надаємо їх митній службі КНР і проходимо всю процедуру замість вас.
  • Аналогічну процедуру ми проводимо і на українській стороні: вам не потрібно шукати брокера для розмитнення, ваш брокер - це ми.
  • Після проходження митниці ми привозимо вам верстат за потрібною адресою в будь-якому місті країни і відвантажуємо вам його.

У підсумку, ви обзаведетеся надійним верстатом з ЧПУ з Китаю за ціною, яка буде набагато нижче будь-якої можливої ​​закупівлі аналогічного обладнання в Україні або Європі.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Що нам потрібно для розрахунку вартості доставки верстатів з ЧПУ

Вартість доставки - головне питання, яке хвилює кожного нашого клієнта. Ми можемо швидко розрахувати для вас ціну доставки при наявності наступних документів з вашого боку:

  • пакувальний лист на верстат.
  • інвойс (рахунки) на вашу покупку.
  • контактних даних постачальника (міста, звідки буде здійснюватися відвантаження).
  • ваших контактних даних та адреси доставки.

Наші менеджери не тільки прорахують для вас оптимальну вартість перевезення вашого верстата, але і підберуть найкращі варіанти транспортування.

Які види верстатів ми завозимо в Україну?

Ми не встановлюємо обмежень на види обладнання (природно, в межах, дозволених законом України). Найчастіше наші клієнти замовляють:

  • Гравірувальний верстат з ЧПУ з Китаю - вигідне рішення для організації ювелірного, машинобудівного, дизайнерського бізнесу.
  • Фрезерні верстати з ЧПУ з Китаю - пристрої, які знадобляться на будь-якому виробництві.
  • Лазерний верстат з ЧПУ з Китаю - сучасний варіант обладнання, який знайде застосування як в популярних видах виробництва, так і для виготовлення ексклюзивної нішевої продукції, наприклад, для лазерного гравірування по дереву або дорогих матеріалів.

stanky iz kitaya

За рахунок того, що китайські виробники займаються випуском обладнання для різних категорій бізнесу, з нами ви зможете недорого привезти міні-верстат з ЧПУ з Китаю для облаштування домашньої майстерні або виробництва в гаражі. Інший варіант - оптові закупівлі, з нами вони теж можливі, а ви отримаєте основу для організації великого заводу або цеху.

А якщо ви вже є власником комплекту обладнання з CNC китайського випуску, ми здійснимо для вас доставку комплектуючих для ЧПУ верстатів з Китаю. Ця ж опція підходить для майстрів, які займаються складанням верстатів ЧПУ своїми руками, як для власних цілей, так і для подальшого продажу.

Як знайти постачальника для закупівлі верстатів з ЧПУ в Китаї?

Компанія Fialan буде для вас вірним помічником на всіх етапах доставки вашого верстата. Але вибрати за вас постачальника ми просто не зможемо. Замість цього, дамо практичні поради, як вибрати найкращий верстат з ЧПУ в Китаї за рахунок правильного вибору постачальника.

cpu stanok

Найчастіше, рекомендації щодо пошуку контрагентів в КНР зводяться до того, що потрібно вибирати або тих, з якими вже співпрацюють ваші колеги або конкуренти, або ретельно вивчати тематичні форуми.

Ми пропонуємо вам докладну інструкцію від Fialan, з якої ви зможете без праці визначити для себе прямого виробника або дистриб'ютора з КНР. Цей варіант підбору передбачає для вас оперативний пошук з урахуванням найрізноманітніших критеріїв. Наші фахівці за рахунок великого досвіду роботи в Піднебесній знають тонкощі ведення бізнесу по-китайськи та поділяться цією цінною інформацією з вами. Починаючи з того, як правильно поставити назву на найбільшому маркет-плейс Китаю, Alibaba, закінчуючи особливостями оплати і оформлення замовлення - все це включено в нашу інструкцію.

Використовуйте наші поради і послуги наших професіоналів - і ви в короткий термін отримаєте якісні ЧПУ верстати за ціною виробників. З доставкою від Fialan ви позбудетеся від цілої купи клопоту, адже всі переговори з китайськими дистриб'юторами і митною службою по обидва боки кордону візьмуть на себе наші фахівці. А ви зможете зосередитися на основному - організації своєї справи із застосуванням фрезерувальних або гравірувальних верстатів ЧПУ з Китаю.