12 березня 2021
740
Експортна торгівля Китаю
rating-stars Рейтинг 5
-->

Сьогодні технологічні продукти стали основою нашого життя. КНР відсунула більшість країн, винаходячи товари, які допомагають в спілкуванні або виконанні завдань різної складності.

Експортна торгівля з Китаєм постійно розширює межі. У будь-якому куточку земної кулі можна зустріти продукцію китайських виробників. При цьому вартість якісної техніки буде значно нижче, ніж у інших брендів зі світовим ім'ям.

Торгові партнери Піднебесної

Незважаючи на протиріччя між країнами, головним експортним ринком залишаються США. Витрати на доставку невисокі, а великі компанії навперебій залишають замовлення на оптові закупівлі. Також серед країн-партнерів можна виділити Росію, Японію, Корею, Україну, Німеччину і Тайвань. Перевезення збірних вантажів в ці країни здійснюються на постійній основі. Навіть в період пандемії важливі новинки технологічних продуктів поставлялися розповсюджувачам.

Дуже довгий час Китай позиціонував себе в ролі виробника товарів. Сьогодні цей статус перейшов в торговельну площадку. Курс, взятий країною на поширення китайської технологічної продукції, говорить про те, що обороти будуть тільки набиратися найближчим часом. Залізничні вантажоперевезення підходять для доставки карго будь-якого обсягу і кількості.

im ex1

Вплив експорту КНР на економіку країни

Економіка Піднебесної багато в чому залежить від експортних відносин з іншими державами. 80% доходів від продажів потрапляє в казну, що допомагає вижити численному населенню Китаю. Країни-гіганти укладають угоди на поставку технологічних продуктів на постійній основі. Це говорить про те, що КНР планує закріпитися в лідерах по товарообігу по всьому світу.

Доставка з Китаю поїздом, морем або авіасполученням налагоджена до автоматизму. Терміни транспортування мінімальні, тому товари розлітаються по планеті з неймовірною швидкістю. У залізних контейнерах перевозити техніку зручно і безпечно. Цей дешевий спосіб допомагає встановлювати на китайську продукцію мінімальні ціни.

У період пандемії експорт товарів знизився, як показують дані. Проте, саме Китаю вдалося першим стабілізувати ситуацію. Останні дані вказують на зростання зовнішньої торгівлі. Китайський уряд активізує роботу онлайн ярмарків, щоб не втрачати постійних партнерів з інших країн. Для підтримки експортного сектора направлені фахівці, які координують роботу торгових представників. Вони допомагають зберегти ланцюжок взаємин для подальшого експорту технологічних продуктів.