18 грудня 2019
2001
rating-stars Рейтинг 5
-->

Більше 50% світового ринку відновлюваних джерел електроенергії покривають 9 найбільших виробників сонячних панелей з Китаю. За статистикою, 4 з 5 сонячних панелей в світі виготовлені саме у Китаї.

Виробничі потужності Піднебесної стрімко зростають, впевнено розвиваючи ринок альтернативних джерел живлення. Одночасно, знижується вартість обладнання. Кожному власнику бізнесу, пов'язаного з даною галуззю, вигідно закуповувати сонячні елементи у Китаї, важливо лише налагодити процес доставки.

Наша компанія працює з китайським ринком більше 15 років і має досвід в організації процесу закупівлі товарів «під ключ». Працюючи з нами, ви отримуєте можливість купити сонячні панелі оптом від провідних виробників КНР, при цьому, не турбуватися про документальні, митні і транспортні питання протягом всього шляху товару з Китаю в Україну.

Переваги сонячних панелей з Китаю

За останні 10 років ринок альтернативних джерел енергії зазнав глобальних змін. Ціни на сонячні модулі знизилися майже в 4 рази, разом з цим, кардинально змінилася географія виробництва. Завдяки дешевшій промисловості, сонячні панелі з Китаю за цінами стали найбільш конкурентними, також істотно покращилась їх якість.

У 2018 році з майже 100 ГВт вироблених в світі сонячних панелей, практично 80% «родом» з Китаю, а ще 5% виготовлені хоч і за межами країни, але з китайських комплектуючих. 88% всіх сонячних панелей типу Thin-film (гнучкі) також виготовлені в КНР або мають комплектуючі китайського походження. Купити сонячну панель в Китаї — сьогодні це не просто можливість заощадити, але і зробити розумний вибір на користь якісної, сертифікованої, технологічної продукції, яка не поступається найдорожчим американським, корейським і японським зразкам.

Розвивати сонячну енергетику Китай почав ще 30 років тому. Необхідність в сонячних батареях в Китаї була продиктована потребою у забезпеченні віддалених сільськогосподарських регіонів електроенергією. Завдяки увазі влади до цього питання і мільярдним іноземним інвестиціям сьогодні китайські панелі — зразок якісного продукту.

Закупівлі сонячних панелей оптом відрізняються масою споживчих переваг:

  • Еталонна продуктивність, що досягає 22% для монокристалічних модулів і 18% для полікристалічних.
  • Гарантія відсутності браку. Налагоджене виробництво сонячних батарей в Китаї на фабриках великих брендів передбачає багатоетапний контроль якості.
  • Висока технологічність. Нові китайські сонячні панелі виготовляються із застосуванням передових технологій у галузі: 4ВВ, 5ВВ, half-cell.
  • Рекордний строк експлуатації. Сучасні сонячні панелі з Китаю ефективно служать більше 25-30 років в Україні.
  • Кращі матеріали. Використання тільки найбільш надійних матеріалів робить сонячні модулі з Китаю стійкими до динамічних і статичних навантажень: вітрових впливів, опадів, дії корозії. Протягом усього терміну дії гарантії ефективність батарей знижується не більше ніж на 1/5.
  • Широкий вибір сучасних рішень. В асортименті продукції від китайських виробників можна знайти як невеликі побутові установки для використання в якості альтернативних джерел енергії будинку, так і професійні системи найсучаснішого зразка.

Китайська продукція на практиці доводить, що не поступається іменним світовим виробникам. Наша компанія відкриє для вас ринок Китаю в повному обсязі і дозволить купити сонячні батареї оптом будь-якої конфігурації і на будь-який бюджет.

Виробництво сонячних панелей в Китаї: сертифікація і якість продукції

Політика субсидування галузі від уряду КНР дозволила місцевим компаніям зробити потужний стрибок від дрібних підприємств до лідерів галузі. В результаті, виробництво сонячних панелей в Китаї здійснюється в унікальному середовищі — з мінімальною собівартістю в світі, але при високій якості кінцевого продукту.

Велика частина сонячних елементів в Китаї виробляється у провінції недалеко від Шанхая, яку вже встигли прозвати «сонячної долиною». Саме тут розташовані найбільші підприємства, які рухають галузь вперед.

Одне з найбільших — Suntech. Сонячна батарея з Китаю даної фірми — це зразок інженерної думки і політики КНР. Компанія відома досить доступною вартістю своєї продукції, але річні обсяги в розмірі майже 1 ГВт свідчать про її високу якість і популярність. Сонячні елементи даного бренду заслужено входять в ТОП-5 найбільш якісних у світі і активно продаються до сотень країн світу, починаючи від Східної Європи і Німеччини, закінчуючи Канадою і США. Китайські компанії JA Solar, Yingli, Trina Solar, Canadian Solar також не поступаються лідеру ні в доступних цінах, ні в споживчих якостях.

Купити сонячні батареї в Китаї — означає вибрати продукцію, повністю сертифіковану для підключення до енергомереж Європейського Союзу за нормами CE. Виробники з КНР піклуються про повне проходження сертифікації за даним стандартом окремо за кожним видом своєї продукції, відповідно до характеристик сонячних батарей і стійкості їх до зовнішніх впливів.

При поставці сонячних батарей оптом з нами, ви можете бути впевнені у точності всіх заявлених характеристик. Вся продукція, яка постачається з Китаю, обов'язково повинна пройти тестування і перевірки в лабораторіях, акредитованих EAA (Європейська акредитаційна Угода). Потужність визначається в стандартних умовах інсоляції, але в обов'язковому порядку додатково здійснюється тестування в екстремальних температурних режимах і під граничними механічними навантаженнями.


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Як вибрати сонячні панелі і купити в Китаї з вигодою?

При вирішенні купити сонячні елементи в Китаї на продаж або для особистого використання ви повинні врахувати кожну деталь. Конструкційно, сонячні батареї складаються з трьох основних робочих модулів.

В першу чергу, потрібно обміркувати, які купити сонячні панелі в Китаї. Вони збираються з окремих модулів. Модулі «збирають» сонячну енергію, яка згодом буде перероблена в струм.

Сонячні панелі з Китаю за ціною доступніше інших імпортних аналогів, тому ви отримаєте можливість за ту ж суму придбати більш масштабну і продуктивну установку.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Не менш важливо купити якісний сонячний колектор в Китаї. Цей елемент фотоелектричної установки визначає, яку кількість електроенергії зможе накопичувати і зберігати для споживчих потреб.

Однак, підсумкова потужність системи буде залежати від того, яка обрана сонячна батарея (фотоелектричний модуль). Сонячні батареї, купити в Китаї, і організувати поставку в Україну ви зможете за допомогою нашої компанії.

З огляду на широке розмаїття моделей і технічних рішень, вибрати і купити в Китаї сонячні батареї — завдання не з легких.

Ми рекомендуємо врахувати кілька параметрів:

  • «Ім'я» і репутація виробника. Хоча галузь в Китаї значно розвинута, це не означає, що 100% ринку представлено виключно якісними і надійними рішеннями. Тут все ще багато дрібних виробників, які використовують низькоякісні комплектуючі і не дотримуються всіх міжнародних стандартів. Наші фахівці допоможуть уникнути таких придбань, і запропонують купити оптом сонячні батареї з Китаю, які дійсно зарекомендували себе як надійний перевірений продукт.
  • Відповідність всім міжнародним сертифікатам якості, включаючи IEC і UL. Сонячні батареї повинні відповідати вимогам європейських норм.
  • Наявність звітів про проведення вихідного контролю на кожен елемент сонячних батарей з Китаю з прив'язкою до серійного номеру.
  • Відповідність технічних характеристик всіх елементів системи. Помилка в підборі елементів сонячних систем по потужності і продуктивності може зробити всю систему неефективною. В даному питанні краще довіритися професіоналам, які на практиці знають, які сонячні батареї купити в Китаї і як підібрати до них комплектуючі.
  • Оптимальне співвідношення технічних параметрів і ціни. Ефективність і вигода покупки сонячних панелей оптом визначається співвідношенням комерційних і експлуатаційних параметрів. На вибір сонячних батарей впливає тривалість гарантії від виробника, собівартість виробництва 1 кВт енергії та ряд інших вимог.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Чому варто організувати поставку сонячних батарей з Fialan?

Складнощі в організації доставки товарів з Китаю можуть виникнути у більшості покупців. Слід врахувати масу нюансів, вивчити особливості законодавства іншої країни і всі деталі процесу документального оформлення імпорту в Україну.

Фахівці нашої компанії пропонують професійну допомогу в поставках сонячних батарей з Китаю за цінами, доступними як для великих, так і дрібних оптових покупців. Ті, хто купують сонячні елементи в Китаї вже не перший рік, знають: щоб уникнути фінансових втрат і пов'язаних з доставкою товарів з Китаю ризиків, необхідно довіритися досвіду професіоналів.

Ми займаємося доставкою китайських товарів, в тому числі сонячних батарей з Китаю в Україну, з 2004 року, тому готові запропонувати найвигідніші умови для своїх клієнтів:

  • Більше 15 років досвіду роботи з Китаєм дозволили вивчити досконально всі особливості китайського законодавства, нюанси транспортування вантажів і складності вибору відповідних постачальників.
  • Штат досвідчених юристів і економістів здатний вирішити будь-яку проблему, яка виникла без участі замовника.
  • Повний контроль і ведення угоди: від вибору продукції за прийнятними цінами, закінчуючи відвантаженням партії вже на склади в Україні.
  • 100% гарантія якості пропонованої продукції, завдяки уважною оцінці товару нашими фахівцями перед закупівлею.
  • Збір і оформлення всього пакету документів на вивезення з Китаю і розмитнення в Україні.
  • Обов'язкове страхування вантажів щоб уникнути фінансових втрат клієнта, пов'язаних з пошкодженням товарів в дорозі.
  • Офіційне співробітництво з клієнтами по заздалегідь укладеним договором з гарантією дотримання умов доставки.
  • Вибір оптимального способу транспортування і суворе дотримання обумовлених заздалегідь термінів поставок. Гарантія дотримання термінів поставок.
  • Надання інформації про вантаж на всьому шляху з КНР в нашу країну.
  • Найбільший асортимент сонячних батарей оптом з Китаю завдяки співпраці з усіма найкращими виробниками та постійного пошуку передових рішень на місцевому ринку.
  • Власний офіс і склади в Китаї дають можливість оперативно вирішувати всі питання «на місці» без посередників.

Точну інформацію про терміни, вартості та деталі співпраці з нашою компанією ви можете дізнатися у фахівців по телефону: (+38) 044-223-32-32