11 червня 2020
1545
доставка меблів
rating-stars Рейтинг 5
-->

Китай є виробничим хабом і однією з найперспективніших країн для імпорту товарів. Сьогодні Піднебесна — це найвигідніше місце для початку доставки меблів з Китаю в Україну.

Меблі — це велика частина витрат для будь-якого будинку або офісу, яку можна значно скоротити, купивши і імпортувавши меблі з Китаю за оптовою ціною. У 2004 році Китай став найбільшим експортером меблів в світі. Сьогодні країна виробляє більшу частину меблів провідних дизайнерів світу.

Меблі з Китаю мають унікальну конструкцію, що дозволяє уникнути використання цвяхів, шурупів і клею. Цей вид меблів, виготовлений з дерева вищої якості, що може служити дуже довго. Інженерний дизайн дивно з'єднує різні компоненти меблів без будь-яких слідів з'єднання.

На сьогодні в Китаї близько 50 тис. виробників меблів. Більшість з них відносяться до дрібних і середніх сегментах. Більшість з них виробляють непатентовані меблі або продукти без бренду, хоча деякі почали виробляти брендові вироби, отримавши спеціальні патенти від виробників.

Доставка меблів з Китаю, вартість якої буде набагато дешевше, ніж з заводів в Україні, безсумнівно, принесе прибуток. Але, як імпортувати кращу якість за доступними цінами?

Як організувати доставку меблів з Китаю?

Китайські меблі високо цінються імпортерами. При цьому, імпорт меблів з Китаю — складний процес.

Велика частина китайських меблів представлена ​​в меблевих центрах, оскільки потенційні покупці надають перевагу відвідуванням торгових центрів, а не окремих меблевих магазинів.

У цих торгових центрах ви знайдете різноманітні меблі з різної цінової структурою. З огляду на, що більшість торгових представників не говорять англійською і не пропонують послуги з відвантаження, в цій ситуації вам краще найняти агента з логістичної компанії, який буде перекладачем і вирішить всі питання експорту. Як правило, ці агенти стягують від 3% до 5% від загальної вартості покупки, щоб опрацювати і прорахувати всі аспекти поставок.

furniture2

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Де купити меблі в Китаї?

Одним з найбільш важливих кроків у побудові бізнесу є пошук надійних постачальників, які зможуть забезпечити ваше підприємство якісним товаром. Більшість початківців компаній часто стикаються з цією дилемою: де і як я можу знайти продукти і постачальників? Відповідь проста - онлайн-платформа з китайськими постачальниками Alibaba.

Найбільш поширені типи меблів, вироблені в Китаї, включають:

  • Дивани
  • Меблі для спальні
  • Ліжка
  • Меблі для віталень
  • Меблі для їдальні
  • Дитячі меблі
  • Меблі для ванної
  • Меблі для готелів
  • Офісні меблі
  • Дерев'яні меблі
  • Металеві меблі
  • Плетені меблі
  • Пластикові меблі
  • Офісні меблі
  • Меблі для готелів

Alibaba стала одним з провідних підприємств на ринку B2B, які покладаються на дешеві і високоякісні продукти, які вони можуть перепродавати або представляти окремі торгові марки. Продукти і постачальники в основному з Китаю.

Якщо ви збираєтеся особисто відвідати Китай, то Шунда — це район міста Фошань в Китаї, який займається виробництвом і продажем меблів. У Шунда ви знайдете більше 1500 виробників меблів і близько 3000 китайських і міжнародних дилерів меблів. Їх меблі виставлені ​​в магазинах, розташованих на 5-кілометровому ринку з більш ніж 20 вулицями. Крім цього, в Фошані працюють інші великі оптові ринки і ТЦ, як Sun-link, Tuanyi, Louvre.

furniture3

Мінімум для замовлення меблів з Китаю

Мінімальний обсяг замовлення (MOQ) завжди є однією з найважливіших речей, які слід враховувати при виборі постачальника меблів для Китаю.

В цілому, виробники мають високий MOQ, але пропонують низьку ціну. Але деякі дрібні і середні імпортери не можуть надати таку пропозицію. Китайські постачальники меблів іноді йдуть на компроміс, особливо якщо ви замовляєте різні види меблів.

Для роздрібної торгівлі, зверніть увагу, що потрібно уточнювати у постачальників, чи є ті чи інші види меблів в наявності. Їх легко купити на складі, але ціна зазвичай на 20% ~ 30% або більш вище, ніж оптова ціна.

Співпраця з Fialan

90% меблів під італійськими та іспанськими марками проводиться до Китаї під контролем європейських фахівців. Купити будь-які меблі за найнижчою ціною — мрія багатьох. Наша компанія організовує Вашу поїздку в Китай, де Ви протягом 7-10 днів відвідайте знамениті китайські меблеві ринки і знайдете те, що Вам потрібно. Ми також беремо на себе організацію доставки меблів з Китаю. Оформлення всіх необхідних для доставки документів. Термін доставки від 30 до 60 днів.

Найвигіднішою пропозиція меблевих турів в Китай буде для тих, хто збирається замовляти меблі з Китаю оптом. Тури в Китай за меблями цікаві дизайнерам. Ви зможете підібрати меблі для будь-якого інтер'єру: меблі для спальні, кухонні меблі, меблі в дитячу, м'які меблі, і меблі для ванної з доставкою прямо зі складу виробника в Китаї.

Великі обсяги меблів вигідно купувати оптом безпосередньо на меблевих фабрика Китаю. Наша компанія організовує меблевий тур в Китай, де Ви підберете ергономічні, практичні і зручні меблі для готелів з урахуванням особливостей інтер'єру. Також ми організуємо доставку оптових партій меблів з Китаю до Ваших дверей.

Під час меблевого туру в Китаї можна також купити найрізноманітніші товари за низькими цінами. У великих китайських містах можна знайти ринки з найрізноманітнішою продукцією: одягом, взуттям, сумками, годинами і багатьма іншими товарами на будь-який смак. Придбані товари наша компанія доставить з Китаю до Вас в будь-яку точку України.