9 грудня 2019
1659
rating-stars Рейтинг 5
-->

Існує багато можливостей заробітку на постачаннях із Китаю, проте один з найшвидших і приємних способів заробити  — організувати дистрибуцію дитячих іграшок. Пояснюємо чому це важливо.

Подвійний плюс до прибутку

Із наближенням свят всі батьки прагнуть потішити дітей подарунками, і для кожної дитини іграшки — це завжди радість. Складно переоцінити значимість дитячих іграшок для бізнесу, їх попит серед клієнтів практично необмежений як за різноманітністю, так і за кількістю: пластикові, м'які, виготовлені з натуральних матеріалів, навіть їстівні.

За даними Української асоціації індустрії іграшок, обсяг цього ринку тільки за минулий рік виріс на 20% або на $35 млн. Разом з тим, в асоціації стверджують, що приблизно половина від виготовленої продукції якісного виробництва. Використання токсичних матеріалів в іграшках може привести до значного погіршення здоров'я дітей, а це означає, що батьки будуть звертати увагу на більш перевірених виробників.

Іграшки під власним брендом

Іграшки та їх комплектуючі виробляються і в Україні, але ціни на товар навіть всередині країни залишаються на досить високому рівні. При цьому, замовлення іграшок оптом з Китаю вже стало хорошим стартом для більшості невеликих підприємців по всій країні. Навіть з урахуванням великої кількості гравців на ринку, в сфері продажу іграшок завжди є куди піти в певну нішу.

Цікавими можуть стати різні напрямки:

  • Розважальні іграшки — їх мета — приносити радість і задоволення, розслабляти і стимулювати фантазію
  • Спортивні — включають спортивні атрибути, наприклад, м'ячі, велосипеди, скакалки і ін.
  • Розвиваючі — різні конструктори, пазли і інші механізми, що допомагають розвивати креатив і мислення

До речі, саме розвиваючі іграшки останнім часом користуються особливим попитом, тим паче з природних матеріалів, як, наприклад, дерево. При виборі типу іграшок, клієнти, як правило, орієнтуються на ключові фактори: ціну, якість і безпеку. З огляду на ці основні принципи, на українському ринку ви можете створити персональний бренд іграшок, прорахувавши попередні вкладення і очікуваний прибуток.

Багаторічна експертиза

Налагодити постачання іграшок з Китаю оптом сьогодні не представляє великої складності — всі дані про постачальників є в мережі, також просто з ними зв'язатися. Бізнес на іграшках не вимагає величезних інвестицій, але в той же час, щоб отримати максимальний прибуток на старті, необхідно зробити комплексний аналіз ринку і попередню калькуляцію.

Експерти Fialan на підставі багаторічного досвіду впроваджують кращі практики планування поставок з Китаю, які охоплюють безпечну закупівлю, перевірку якості, координацію відвантаження, митне оформлення і своєчасну доставку товарів. Ми також надали покрокову інструкцію для самостійного пошуку постачальників на платформі Alibaba. Саме контроль процесу на кожному етапі дасть вам гарантію швидкого обороту інвестицій.

Залишайте заявку на сайті, і ми надішлемо вам точні розрахунки з отримання швидкого прибутку.