30 березня 2018
3160
Ринок автозапчастин в Китаї.
rating-stars Рейтинг 5
-->

Випуск автомобільної продукції на китайських заводах в останні роки зростає вражаючими темпами

. Тому не дивно, що тамтешні ринки автозапчастин та комплектуючих вражають відвідувачів своєю багатим асортиментом. На цих торгових точках можна знайти як дрібні деталі і компоненти для авто, так і цілі вузлові агрегати і навіть готові частини авто різних марок.

Найбільші ринки автозапчастин та комплектуючих в Китаї

Автомобільна промисловість в Китаї добре розвинена, перш за все, на півдні країни, тому логічно, що найбільші ринки автозапчастин в Піднебесній розташовуються в провінції Гуанчжоу. Серед них експерти автомобільної індустрії виділяють наступні торгові точки, про які йтиметься далі.

Guangzhou zhi you auto parts market

На цій території реалізують різноманітний спектр комплектуючих і деталей до авто різних моделей. Дістатися до цього ринку найпростіше на громадському транспорті або таксі. Особливо популярно це місце у власників німецьких і японських легкових автомобілів.

Xin Guang Cong auto parts market

Тамтешній базар спеціалізується на продажу запасних деталей і компонентів до вантажних авто та автобусів. Працює він з 9 до 18 години за місцевим часом. Дістатися до ринку найзручніше на метро.

Heng fu road і Guang yuan road

Торговці на цьому ринку автозапчастин пропонують придбати різні деталі і тюнінг до моделей автомобілів різних марок. Доїхати до ринку можна багатьма видами транспорту.

Jin zhong ming pin hui International automobile accessory plaza

Тут без зусиль можна підібрати оптику і різні аксесуари для свого авто. Добиратися краще буде на метро.

Sheng da international market

У цій торговій точці автолюбителю буде запропонований найширший асортимент автомобільних товарів.

Зрозуміло, це не повний перелік автомобільних сервісів на півдні Китаю. Близькість портів Південно-Китайського моря стимулює торгівлю в регіоні і автозапчастини в цьому випадку не є винятком.

Особливості китайських ринків автозапчастин

Всі вищевказані ринки автозапчастин продають вироби, як оптом, так і в роздріб. Практично не буває такого, що неможливо знайти комплектуючі тієї або іншої моделі. Якщо це все ж сталося, то завжди можна оформити замовлення на необхідний товар.

На ринках Гуанчжоу найбільш ходовими запчастинами є деталі від японських і китайських марок авто. Дані найменування представлені на багатьох ринках автозапчастин. А ось комплектуючі до автомобілів Skoda, Peugeot, KIA зустрічаються вкрай рідко через незатребуваність цих марок машин в Піднебесній.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Компанія Fialan зможе знайти для вас запчастини і комплектуючі в Китаї, а також доставить вантаж в Україну. Подробиці уточнюйте по телефону.