6 лютого 2020
2474
rating-stars Рейтинг 5
-->

Аквакультура в Україні поступово починає розвиватися. Галузь розширюється і виходить на промислові масштаби.

Риболовля завжди була улюбленим чоловічим хобі. Популярності в останні роки почала набирати і спортивна риболовля. Її відмінність — використання професійних снастей. До слова, з ростом самої рибної галузі почав підвищуватися попит на різного роду обладнання та аксесуари.

До товарів для риболовлі можна віднести:

  • Вудочки
  • Катушки
  • Аксесуари
  • Шнури
  • Ліски
  • Приманки
  • Підкормки
  • Риболовний одяг

Широкий асортимент категорій товарів для рибного лову відкриває великі можливості для власного бізнесу. Наприклад, замовляючи рибальські товари з Китаю оптом, можна реалізовувати їх на вітчизняному ринку. Масштаби бізнесу будуть залежати від обраної ніші.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Напрямів реалізації для рибних снастей може бути кілька:

  1. Товари для риболовлі
  2. Професійне обладнання для рибного лову
  3. Обладнання і снасті для промислової аквакультури

З огляду на те, що напрямків розвитку бізнесу в цій сфері може бути кілька, вигідніше за все буде замовляти рибальські товари з Китаю оптом. Це хороший спосіб заощадити на закупівлі і зіграти на різниці при продажу тут, в Україні.

Крім того, заводи в Китаї на сьогодні досягли такого рівня виробництва, що якість вироблених снастей знаходиться на високому рівні. Тому організовуючи оптові поставки з Китаю, ви зможете також отримати новий досвід в бізнесі, поставляючи на ринок власний високоякісний продукт під особистою торговою маркою.

photo 1523268660249 db332c680fe9 min

Поставки з індивідуальним підходом

На сьогодні купити рибальські снасті оптом з Китаю не становить великої проблеми. Наші фахівці склали детальну інструкцію, як швидко знайти постачальників на популярній платформі Alibaba.

При цьому, сам процес переговорів з китайською стороною, обговорення деталей поставки і її організація — доволі складний процес. Щоб скоротити час на цих операціях, можна звернутися до послуг фахівців. Компанія Fialan оперує більше 15 років в сфері ЗЕД, маючи величезний досвід в організації поставок вантажів з Китаю.

Наші фахівці виконують попередні розрахунки вартості доставки вантажу. Тому ви заздалегідь будете знати, наскільки економічно доцільно організовувати поставки.

Завдяки наявності власного офісу в Гуанчжоу, ми особисто здійснюємо перевірки поставок від складу до порту. Співпрацюючи з нами, ваша комунікація з китайськими виробниками стане набагато ближче.

Всі вантажі ретельно перевіряють наші фахівці, щоб уникнути випадків браку продукції і псування при транспортуванні. Якщо виникають розбіжності щодо товару, менеджери своєчасно вирішують проблеми.

Протягом багатьох років ми формували власну систему роботи з китайським бізнесом, розуміємо специфіку ведення ділових переговорів в Піднебесній. Вам більше не доведеться витрачати зайві кошти і час на вирішення цих питань.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Залишайте заявку на сайті, і наші менеджери зможуть відповісти на всі запитання щодо постачання продукції з Китаю.