13 лютого 2019
6774
Поставки корейської косметики з Кореї
rating-stars Рейтинг 5
-->

Доглядова і декоративна косметика корейська - феноменальний тренд, ніколи не виходить з моди. Європейські жінки беззастережно довіряють азіатським виробникам і віддають перевагу натуральній, органічній і максимально ефективній косметичній продукції.

Завдяки цьому Південна Корея вважається світовим лідером інновацій в області краси, а значить, не перестає дивувати своїх шанувальниць сучасними розробками, тим самим покращуючи і удосконалюючи щоденний догляд за шкірою.

Популярність корейської косметики: основні причини

Б'юті-товари корейського виробництва характеризуються високою якістю і доступністю. Вони стрімко завойовують довіру жінок і не безпідставно. На відміну від косметичних штамповок мас-маркету або ж люксових лінійок загальновизнаних західних брендів, азіатський продукт підкорює бездоганністю складу, цілеспрямованою дією і абсолютно новою філософією.

Чому так популярна ця косметика:

  • наявність у складі продукції екзотичних компонентів, які практично не використовуються західними виробниками;
  • невагома і приємна текстура доглядових та декоративних засобів, на відміну від європейських аналогів;
  • висока активність державних органів у розвитку новітніх б'юті-технологій шляхом інвестування;
  • збільшення корейського експорту косметичної продукції в інші держави;
  • вигідне розташування, близьке до КНР.

Оптові постачальники корейської косметики надають відмінну можливість кожному підприємцю організувати бізнес в сфері краси на території України. Реалізація такої продукції - справа прибуткова і не потребує значних вкладень у рекламу. Корейські бренди забезпечать популярність вашого магазину в рекордно короткий час. Важливо лише правильно визначитися з партнером.

"Fialan"- організація поставки корейської косметики з Кореї

Купити косметику оптом за доступними цінами найкраще в Південній Кореї. Аргументація проста - саме тут зосереджені виробничі потужності самих затребуваних азіатських виробників.

Корейські науково-дослідні лабораторії брендів розробляють власну косметику, отримують патенти та інші види ліцензій, але виробництвом займаються спеціальні заводи-виробники.

Косметика з Кореї відрізняється високою якістю, гіпоалергенністю і постійністю якості, яку гарантує виробник.

Компанія Fialan забезпечує комплексну підтримку в доставці корейської косметики. Доставка корейської косметики через Fialan надійно. Чому? Хочемо привести основні доводи.

Fialan - це:

  • високопродуктивний досвід в поставках товарів з Азії. Наша компанія працює в сфері міжнародних поставок з 2004 року. За цей період нами накопичений значний практичний досвід, що дозволяє безпомилково вибирати оптимальні логістичні рішення.
  • забезпечення повного контролю на всіх етапах поставки. Корейська косметика опт, а саме її покупка - це складний і трудомісткий процес, що вимагає професійного підходу. Після укладення договору ми контролюємо всі стадії поставки - від переговорів з корейським постачальником до оформлення необхідного пакету митних документів для експорту з Кореї, а також, імпорту в Україну.
  • страхування грузів. Вся продукція, що підлягає вивезенню з Кореї, якісно упаковується і розміщується на складах нашої компанії. Після чого вантаж страхується відповідно до законодавства і переміщається до місця відвантаження. Наші клієнти можуть бути абсолютно спокійні в тому, що замовлений товар буде гарантовано доставлено в повному обсязі, в цілості й без пошкоджень, як товарної упаковки, так і самої корейської продукції.
  • 100% гарантія угоди. Укладення договору - важлива складова при оформленні поставок будь-якого товару. Ми працюємо виключно за договором, тому можемо гарантувати виконання всіх зобов'язань. Південна Корея, косметика яка реалізується корейськими постачальниками, забезпечує її належну якість, ми ж зі свого боку здійснюємо надійну поставку продукції замовнику в Україні.

Замовити корейську косметику безпосередньо з Кореї набагато простіше, ніж здається. З Fialan будь-яка оптова поставка за доступними цінами – реальність.

Корейська косметика оптом від виробника: що можна замовити

Ринок корейської косметики різноманітний і повноцінний, тому вибирати продукцію для організації власного бізнесу є з чого. Азіатські виробники зараз роблять акцент на нові розробки і технології, завдяки яким доступний наступний асортимент:

  • Тюнери та стартери. Засоби, основною функцією яких є підготовка шкіри для нанесення кремів. Вважаються відмінною заміною тонікам.
  • Гідрофільні олії. Безумовний маст-хев азіатської косметики. За допомогою масел можна робити м'який демакіяж глибокого ступеня очищення.
  • Гідрогелеві патчі. Призначаються для очей і губ, забезпечують інтенсивне омолодження, насичують шкірний покрив необхідною вологою.
  • Тканинні маски для обличчя. Представлені у вигляді тканинних серветок, просочених різним косметичним складом. Регулярне застосування масок забезпечує приголомшливий видимий ефект.
  • Косметичні сироватки, бальзами і креми. Відрізняються оригінальними компонентами. У більшості продукції міститься равликовий секрет, кінський жир, зміїна отрута. Також є види кремів, збагачені AHA-кислотами, в яких переважають фруктові та овочеві екстракти.
  • Пілінг-скатки. Універсальна альтернатива косметичним скрабам.
  • Тінт для губ і брів. Засоби, що містять спеціальний барвний пігмент, при нанесенні яких створюється ефект татуажу.
  • Продукція по догляду за волоссям. Професійні шампуні, кондиціонери і бальзами на основі масла Аргана і кінського масла, а також маски-шапочки, просочені корисними компонентами, що відновлюють структуру волосся.

Запит «шукаю постачальника корейської косметики» досить часто зустрічається в мережі Internet. І пошук, безсумнівно, призведе на наш сайт. З компанією Fialan ведення бізнесу по реалізації азіатської продукції в Україні - це завжди надійно, оперативно і максимально вигідно. Для того щоб в цьому переконатися достатньо зробити першу поставку корейської косметики з нами.

Переваги корейської косметики

Купити корейську косметику оптом в Кореї при повному сприянні компанії Fialan - дійсно безпечно. Ми забезпечимо прозорість міжнародної поставки з оформленням всіх необхідних документів, перевіряючи кожен етап нашими фахівцями з логістики.

Корея опт - доступна опція для замовників з України і ближнього зарубіжжя, що дозволяє організувати власний бізнес, не виходячи з дому. Найпоширенішим видом підприємницької діяльності в цій сфері є інтернет-магазини. Наявність широкого асортименту товарів, а також приміщення для зберігання продукції - це все, що необхідно для того, щоб почати заробляти.

Азіатська косметика - безпрограшний варіант торгівлі, що сприяє накопиченню клієнтської бази і появі стабільного доходу.

Переваг у цій косметиці достатньо, ми ж перерахуємо найбільш значущі:

  • Натуральний склад. Корейська косметика оптом з Кореї відрізняється натуральністю інгредієнтів. Більшість популярних брендів виробляють екологічні лінійки, що не містять в своєму складі спирт, парабени, сульфати і синтетичні барвники.
  • Активні компоненти. Величезна кількість активних речовин у складі доглядових засобів - незаперечний плюс азіатських продуктів. Особливо затребувана гіалуронова кислота, що утримує вологу в клітинах шкіри. При цьому вона сприяє утворенню колагену і еластину, покращує життєдіяльність і пружність шкіри.
  • Яскрава і унікальна упаковка. Випуск косметики оформляється кольоровою і барвистою упаковкою в ефектному дизайні. Найчастіше продукція видається покупцям у вигляді фруктових фігурок, солодощів або мультиплікаційних героїв. Назви підбираються відповідні - забавні і смішні. Тому однозначно можна бути впевненим, що косметика з Кореї оптом буде розкуповуватись швидко, навіть з максимальною націнкою.
  • Інноваційний підхід. Азіатські виробники - свого роду цитадель нових розробок в області косметології. Достаток інноваційних найменувань вражає. Особливою популярністю користуються пористі маски, гідрофільні масла, патчі, тінто-плівки, безводні або плацентарні креми, ферментовані засоби.
  • Прийнятний прайс і безпечний склад. Оптом корейська косметика замовляється з багатьох причин, основними ж виступають: лояльна вартість і якісний вміст. Пояснюється це просто - покупка брендами вже готової основи у інших виробників і додавання в неї активних речовин і необхідних компонентів.

Корейська косметика безпосередньо з Кореї актуальна не тільки для невеликих торгових майданчиків, але також і для великого бізнесу, так як великий вибір косметичний засобів здатний залучити широку аудиторію споживачів, а гідна якість - стабільно утримувати покупців, інтригувати новинками і зацікавлювати.

Компанія Fialan: простий і доступний бізнес без кордонів

Якісна корейська косметика, постачальники якої знаходяться в Кореї представлені у величезному асортименті. Вам не важко буде знайти потрібного виробника, а все інше зробить Fialan!

Також ми гарантовано:

  • знайдемо найоптимальніший варіант з доставки корейської косметики;
  • забезпечимо поставку товару в належному товарному вигляді. Тільки оригінальна корейська косметика, яку Ви можете замовити з Кореї у прямих постачальників;
  • доставимо будь-яку оптову партію корейської косметики під ключ. Без участі покупця. Візьмемо всі формальності на себе;
  • перед відправкою перевіримо документи, що підтверджують якість товару. Тепер замовити косметику з Кореї від постачальників в Кореї - це так само безпечно і надійно як купити товар в своїй країні.

Співпрацюючи з компанією Fialan Ви можете купити оптом корейську косметику не займаючись питаннями доставки та митного оформлення самостійно, передавши всі ці завдання експертам по міжнародній доставці.

Для старту необхідна високоякісна корейська косметика. Купити в Кореї продукцію такого рівня не складе труднощів. Але ви повинні розуміти, що в більшості випадків заводи-виробники реалізують косметику великими партіями. Але завжди є корейські торгові компанії, у яких можна купити і невеликими партіями.

Корейська косметика від виробника - відмінний спосіб налагодити підприємництво, не побоюючись зазнати збитків. Компанія Fialan завжди тримає на контролі термін поставки, тому продукція надходить на прилавки ваших магазинів виключно свіжа, практично тільки відвантажена з виробничих цехів.

Ми пропонуємо своїм клієнтам весь спектр послуг з постачання необхідних вантажів в Україну. Корейська косметика з Кореї буде доставлена ​​нашою компанією «до дверей» вашого складу або магазину.

Косметика Корея оптом - можливість досягнути реальної фінансової незалежності. А Fialan - ваш надійний партнер і помічник у досягненні поставлених цілей.