31 січня 2020
1471
rating-stars Рейтинг 5
-->

Плануєте розпочати свою справу з продажу головних уборів і кепок? Це відмінний шанс дебютувати з власним брендом і виділитися унікальністю продукції.

Від спеціалізації до повсякденного стилю

Сьогодні саме кепки є найпоширенішим видом головних уборів. Довгий час кепки вважалися атрибутом саме чоловічого образу. Однак це не так. Кепки стають дуже актуальними. Це стильне доповнення до образу. А головне, це — незамінний аксесуар у сонячні дні. Крім того, кепки часто використовують у якості подарунка або форми для команд. Свою лепту в популяризацію кепок зіграв і зростаючий тренд на спортивний одяг. На додаток до всього, багато хто намагається одягатися так, як більше зручно.

Крім того, сучасний асортимент кепок досить широкий. У кожної моделі різний вигляд козирка, тому при виборі варто врахувати форму обличчя. Не всім підійдуть певні кепки, деякі можуть зіпсувати весь образ.

Ось тільки кілька різновидів кепок:

  1. Бейсболка — класична модель, складається з конструкції з 6-ма панелями. Має плоский козирок. Дана модель стала популярною завдяки відомим ґудзикам-заклепкам ззаду, що регулюють розмір.
  2. П’ятипанельна — до широкого поширення у вуличному стилі, такі кепки в основному носили велосипедисти і скейтбордисти. Відомі через специфічну округлу форму. Відмінна риса — прямий козирок, який виконується в іншому кольорі, іноді навіть з іншого типу тканин.
  3. Тракер — ідеальний літній варіант. Саме тому, що задня частина кепки зроблена із сітчастого матеріалу. До речі, відрізняються значно більшою передньою частиною.
  4. Снепбек — характерний прямим, плоским і округлим козирком. Нижня частина трохи притиснута вниз. Такі кепки, як правило, носять у вільному варіанті.

Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Як організувати поставку кепок оптом з Китаю?

Зростаюча популярність і широкий попит на кепки свідчать про те, що стати постачальником цього товару більш ніж вигідно. При цьому, варто оцінити ризики і скласти попередній бізнес-план, визначити цільову аудиторію для збуту.

  • По-перше, варто визначитися з форматом реалізації: чи будуть це торгові точки, або ж онлайн-продажі через Інтернет. У будь-якому випадку, для товару знадобиться склад, де продукція має тимчасово зберігатися.
  • По-друге, необхідно знайти постачальника. Досить раціонально організувати доставку кепок Китаю, опт яких пропонує величезну кількість місцевих виробників. Причому, можна не просто налагодити поставки кепок безпосередньо із заводу, а й персоналізувати власний бренд. Наприклад, розробити тематичні логотипи. Про це можна домовитися з виробником.
  • По-третє, варто прорахувати терміни поставки і визначити метод транспортування. Наприклад, доставка морем буде займати більше часу. Партія, відправлена по ​​авіа, прийде набагато швидше і більше підходить, якщо реалізувати товар потрібно в стислі терміни.

photo 1540500820618 5958242500e8

До слова про логістику товарів з Китаю, тут є безліч нюансів, які треба враховувати. А саме складності з митним оформленням товару. Або ж перевіркою вантажу у пункті відправлення, ідентифікацією бракованої продукції. Ідеальний варіант — організувати поїздку в Піднебесну особисто. Це теж вимагає виділення часу і коштів. Або ж, як варіант, довірити контроль поставок логістичній компанії.


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Вигоди партнерства з Fialan

Насправді, ведення бізнесу з Китаєм має ряд підводних каменів. Всі деталі поставки, обсяги партії і асортимент товару, строки, потрібно чітко прописувати в договорі. Враховувати варто і особливості культури китайського бізнесу. Ретельна перевірка всіх етапів поставки допоможе уникнути фінансових втрат і ризику отримати неякісний або бракований товар. А це вже окремі витрати на відшкодування збитку або відправку повторної партії.

Компанія Fialan займається комплексними послугами з організації поставок з Китаю «під ключ». Персональний підхід до кожного клієнта дає можливість гарантувати успішну поставку будь-якого вантажу. Наші фахівці готові консультувати з усіх юридичних та економічних аспектів, завжди говорячи про ситуацію чесно. Більш того, завдяки попереднім розрахунком вартості поставки, ви зможете заздалегідь планувати свій бюджет, при цьому нічого не втрачаючи.

Залишайте заявку на нашому сайті, і фахівці Fialan проконсультують з усіх нюансів поставок кепок з Китаю.