12 березня 2020
2455
rating-stars Рейтинг 5
-->

Ринок Китаю відкритий для українців вже досить давно. Але якщо раніше послугами постачальників з Піднебесної в основному користувалися оптові закупівельники непродовольчих товарів, то сьогодні стати власником обладнання китайського виробництва може кожен представник малого бізнесу.

Але верстати з Китаю купити не так вже й просто. Потрібно знати специфіку країни, орієнтуватися у виробниках, адже їх в КНР безліч, від надійних, до тих, хто збирає свою продукцію в буквальному сенсі «на колінах».

Як зробити правильний вибір і отримати верстати китайського виробництва високої якості за доступною ціною?

Переваги покупки верстатів для виробництва з Китаю

  • Широкий вибір обладнання: на китайському ринку є все і навіть більше. Багато виробників безсоромно використовують китайські комплектуючі або механізми навіть в компаніях зі світовими іменами.
  • Доступні ціни: в порівнянні з європейськими або американськими аналогами, ціна на верстати з Китаю буде набагато вигіднішою.
  • Простота підбору: масштабні маркет-плейс китайських товарів надають пропозиції тисяч продавців, які легко фільтрувати за численними параметрами.
  • Доставка в Україну: не всі країни забезпечують доставку на українську територію, особливо, коли мова йде про габаритне і дороге обладнанні. Виробничі верстати з Китаю ви отримаєте в кращому вигляді.

Самостійний пошук верстатів в Китаї: «За» і «Проти»

Після прочитання всіх переваг співпраці з КНР з приводу поставок обладнання для малого бізнесу в Україні, багато хто може порахувати, що замовити досить просто. Але чим загрожує самостійний підбір обладнання для недосвідчених підприємців? Розберемо це питання докладніше.

Переваги замовлення самостійно:

  • Економія на послугах посередника.
  • Можливість укласти контракт безпосередньо з постачальником.
  • Перспектива побувати в Піднебесній.

Переваги є, але що можна сказати про недоліки такого методу?

1

Недоліки самостійного підбору

  • Слабке знання ринку і його учасників може призвести до невірного вибору. Наприклад, ви шукаєте верстат для виробництва лего цегли з Китаю. Знаходьте його на маркет-плейсах (не так вже й багато місцевих компаній мають свої сайти англійською, тому всі використовують маркет-плейс для продажів за кордон). Опис, зроблене через Google-перекладач, начебто, вірний. Але в результаті вам доставляють верстат без позначення функцій, які вам потрібні, або мають не той розмір чи конфігурацію.
  • Або, що ще гірше, ваше замовлення загубиться в дорозі, і ви не будете знати про його долю.
  • А є і варіант, коли ваша покупка застрягне на митниці, і вам доведеться витрачати час на поїздки в пункт митного пропуску, оформлення всіх паперів або рішення проблем, що виникли.
  • До того ж, новачки в торгівлі обладнанням з китайськими компаніями, легко можуть попастися на недобросовісних продавців. Для цього сегменту світового бізнесу дуже важливо особиста присутність при підписанні контрактів, купівлі, а головне — контролі якості товару, що відвантажується. Інакше, можна отримати верстати з Китаю для бізнесу зовсім не тієї якості, яка вам потрібно.

Недоліків самостійного пошуку можна перелічити чимало. Але набагато краще не шукати їх, а скористатися послугами перевіреного посередника, який допоможе вам закупити верстати для малого бізнесу з Китаю швидко і за вигідною ціною.

Компанія Fialan — ваш надійний партнер в закупівлях устаткування з КНР

Компанія Fialan c 2004 р займається поставками обладнання з Китаю. За ці роки ми не тільки ретельно вивчили місцевий ринок, склали власний рейтинг благонадійних і неблагонадійних контрагентів, а й відпрацювали точну схему покупки, при якій наші клієнти отримують верстати з Китаю для домашнього бізнесу швидко і на вигідних умовах.

При цьому, ми не здійснюємо продажу. Замість цього ми пропонуємо своїм клієнтам комплексну послугу із закупівлі виробничих верстатів в Китаї. У неї входять:

  • Переговори з продавцем і укладення контракту на поставку обладнання в Україну.
  • Безпосередній викуп верстатів за вашим вибором.
  • Перевірка якості купленого обладнання та його комплектації перед відправкою в Китаї.
  • Клопоти з митного оформлення вашої покупки на китайській стороні.
  • Доставка в Україну оптимальним видом транспорту.
  • Розмитнення в Україні.

Ми не беремо на себе роль радника: вибрати верстати з Китаю і продавця, який вам їх забезпечить, ви можете самі. Проте інші клопоти будуть вже не вашою турботою.

Якщо ви сумніваєтеся у своєму виборі і боїтеся звернутися до недобросовісного продавця, ми пропонуємо вам покрокову інструкцію, як вибрати постачальника на одному з найбільших маркет-плейсів. Після її вивчення, у вас залишиться мінімум питань, і ми готові відповісти на кожен з них, якщо ви вирішили довірити всі процедури поставки фахівцям Fialan. Завдяки нашому гайду, ви зможете точно сформулювати запит і підібрати відповідні типи обладнання, правильно оперувати фільтрами, щоб отримати кращі результати видачі в пошуку маркет-плейсу «Алібаба» та інших великих підприємств китайського бізнесу, познайомитеся з основами відсіву продавців ненадійних, а заодно дізнаєтесь:

  • На що звертати увагу при розгляді кандидатів у ваші постачальники.
  • Як вивчати товари, представлені онлайн і виділяти важливі характеристики.
  • Як отримати точну ціну на обрані вами верстати.
  • Як торгуватися з китайськими продавцями і збити ціну на істотний відсоток.
  • І як заповнювати інформацію про замовлення, оплату, умови угоди.

Наші знання допоможуть вам уникнути прикрих помилок.

А після того, як ви визначитеся з тим, у кого замовити верстати для бізнесу з Китаю, наші фахівці проведуть точну калькуляцію всіх витрат, які вас чекають. Послуга розрахунку вартості поставки для клієнтів Fialan безкоштовна.

2

Яке обладнання ви можете замовити з нашою допомогою?

Ми не обмежуємо ваш вибір, адже можливості китайського машинобудування дійсно безмежні. Дамо пару рекомендацій для тих, хто тільки визначається з напрямком розвитку своєї справи, і шукає відповідні види машин для його реалізації.

  • Верстати для холодного кування з Китаю — це відмінна альтернатива традиційному ковальству. З ним ви можете почати виробництво металоконструкцій, виробів з металу для декору або огорож. Недорогі і компактні пристрої дозволяють розмістити їх на обмеженій площі, наприклад, в прибудові приватного будинку, гаражі або на орендованій площі.
  • Верстати для виробництва меблів з Китаю — ваш крок до початку великої справи. На них ви зможете почати виготовлення дизайнерських меблів або обмежитися виробництвом стандартних конструкцій, які будуть затребувані покупцями. Будь то прості трюмо і полички або дизайнерські ліжка і кухні, точність розпилу і стикування, електронне управління і простота обслуговування вам гарантовані.
  • Верстати для різання і обробки скла — ще один хороший варіант закупівлі обладнання у китайських виробників. Досить одного такого верстата, щоб організувати виробництво по виготовленню меблів, конструкцій зі скла, стати постачальником для цехів металопластикових вікон або дверей.
  • Шиномонтажні верстати з Китаю — відмінний варіант для заснування станції шиномонтажу або СТО. До речі, мийні станції для авто також можна замовити з нашою допомогою — і організувати комплекс автомобільних послуг у вашому гаражі.
  • Каменерізні верстати з Китаю не менш затребувані. Відкладіть різці і пили, адже за допомогою високотехнологічного обладнання каменеобробне виробництво буде працювати набагато швидше. Станьте ексклюзивним виробником плитки з натурального каменю, оздоблювальних матеріалів або ж займіть свою нішу в сфері виготовлення надгробних пам'ятників — будь-який варіант буде вигідний для вас.
  • Металообробні верстати з Китаю можна застосовувати не тільки для масштабних проектів. Замовте верстат для виробництва саморізів — і вашої клієнтурою може стати все місто, від виробників металопластикових вікон до будівельників і обробників.
  • Швейні підприємства завжди затребувані. Але що, якщо ви займатиметеся не банальним пошиттям одягу, а випуском рукавичок?

І це тільки кулька прикладів верстатів з Китаю для бізнесу в гаражі. З нами ви зможете почати власну справу і виробляти товари, які будуть відрізнятися якістю. Причому, на відміну від європейських машин, вам не потрібно буде забезпечувати дороге сервісне обслуговування і викликати фахівців від заводу-виробника, яким буде потрібно оплачувати високий гонорар.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Переваги співпраці з компанією Fialan

Зрозуміло, однією тільки компанією Fialan посередницький ринок між КНР і Україною не вичерпується. Але чи варто шукати компанію, якій ви зможете довіряти, якщо у вас є ми!

Співпраця з нами — це:

  • Ваша впевненість у завтрашньому дні, адже ви зможете почати свій бізнес з надійним обладнанням і зосередитися на виконанні замовлень практично відразу після поставки. Ніяких сумнівів, адже ваше обладнання буде в точності співпадати з тим, що ви очікуєте отримати: наші фахівці з технічного контролю в Китаї приїдуть на склад продавця або виробника і перевірять комплектність і точність вашого замовлення до його навантаження та відправки.
  • Практичний підхід в бізнесі: навіщо переплачувати дистриб'юторам з Піднебесної, які ставлять чималий відсоток на обладнання, яке можна купити недорого? Наші послуги обійдуться вам набагато дешевше.
  • Необмежені можливості для розвитку і масштабування: почніть з одного верстата з Китаю, і якщо ви заплануєте розвиток в будь-якому напрямку, наші послуги дозволять вам замовити ще більше обладнання і укласти постійні контракти з виробниками напряму. І це стосується всіх можливих видів обладнання: воно буде до ваших послуг.
  • Купити верстат в Китаї з нашою допомогою — це скинути з себе тягар проблем, починаючи від спілкування з виробником або продавцем (наші фахівці зроблять це за вас), закінчуючи тяганиною з митницею на українській стороні. За 15 років роботи ми знайшли ключі до всіх дверей, які зустрінуться на вашому шляху при закупівлі обладнання.
  • Можливість обійти конкурентів на швидкості доставки і різноманітності обладнання, а значить — терміни та обсяги виготовлення запланованої продукції, і її виводу на ринок.
  • Мінімальні ризики, а значить — можливість заощадити на додаткових витратах, які закладаються на непередбачені ситуації.
  • Власна доставка Fialan: забудьте про турботи з експедирування і доставки. Все це візьмуть на себе наші співробітники відповідного підрозділу. Ми простежимо за завантаженням, супроводимо, перевантажимо на відповідний вид транспорту і будемо займатися протягом усього шляху з Китаю до вашого міста в Україні. Ми можемо зафрахтувати під вас індивідуальний транспорт або ж включити ваше замовлення в консолідований вантаж — так буде дешевше. У нас є можливість відправляти ваші верстати виробництва Китаю як морем, так і залізничним транспортом, автоперевезеннями в контейнерах або авіаперевезеннями.
  • При цьому, співпраця з нами — це ваша свобода вибору, від типу обладнання до цін і знижок, способів доставки та інших опцій. Все вибираєте тільки ви — ми займаємося всією рутинною роботою по забезпеченню повноти вашого замовлення і його безпроблемної доставки до вас в руки.
  • Доступна ціна — один з ключових принципів нашої роботи. Ми намагаємося зробити свої послуги доступними всім представникам малого бізнесу, адже для цього сегменту питання вартості і мінімалізації витрат — ключове.

Компанія Fialan допоможе вам почати свою справу з якісним і недорогим обладнанням китайського виробництва без клопоту і витрат, будь то гроші, нерви або ваш час. Все це ми беремо на себе. Від вас потрібно тільки бажання і вибір устаткування, яке вам необхідно.