17 березня 2021
749
Топ-5 рекомендацій
rating-stars Рейтинг 5
-->

На новорічні свята китайці йдуть у відпустку майже на місяць. Співпрацюючи з китайськими постачальниками необхідно враховувати цей факт, тому що вони відносяться дуже серйозно до цих подій.

Терміни доставки вантажів з Китаю будуть перенесені, якщо угода буде здійснена напередодні Нового Року. Одразу, після відкриття підприємств відмічається підвищена навантаженість, що також негативно вплине на бізнес компанії.

Пропонуємо прислухатись до рекомендацій, які створили китайські економісти

  1. Заздалегідь подумайте про терміни доставки.

Збірні вантажі морем відправляться одразу після завершення новорічних канікул. В першу чергу, буде відправлений вантаж, який був замовлений заздалегідь, ще перед святами.Якщо передзамовлення було здійснено в умовлені виробником терміни, збірні вантажі морем будуть відправлені в першу чергу.

kit ng2

  1. Співпрацюйте з виробниками, які пропонують фіксування цін.

Зазвичай після свят вартість товарів збільшується. Це пов’язано з тим, що комплектуючі закуповуються в інших країнах. Роблячи передзамовлення, уточніть, чи не втратите ви свої кошти. Краще співпрацювати з перевіреними виробниками, яким можна спокійно робити переказ коштів заздалегідь. Компанія Фіалан пропонує послуги доставки з Китаю, за умови купівлі товару за фіксованою вартістю.

  1. Дізнайтесь про особливості розстрочки платежу.

Авіадоставка з Китаю, а також перевезення морем та ЗД здійснюється китайськими фірмами за умов внесення суми в повному обсязі. Якщо ж потрібна розстрочка, то виникають проблеми. Fialan вирішить труднощі з оплатою. Часто за товар необхідно платити не всю суму, а невеликий відсоток. На швидкість транспорту ніяк не впливає кількість грошей, якщо правильно розставити пріоритети у співпраці.

  1. Скористайтесь знижками на послуги і вигідні ціни.

Ви повинні розуміти, що серед китайських постачальників в Україну також існує конкуренція. Вони пропонують кращі умови, щоб переманити клієнтів. Потрібно зайнятись пошуком компаній, які пропонують знижені ціни та лайтові умови співпраці.Контейнерні перевезення потягом - найвигідніший спосіб доставки. Але завжди приємно отримати додаткову знижку на товар.

  1. Заздалегідь продумайте спосіб доставки.

Вантаж може бути зібран і готовий до відправлення за один день, а перевізник, який вже буде мати можливість здійснити доставку, може не знайтись так швидко. Уточніть це питання з постачальником заздалегідь. Митний контроль в пік продажу, після китайських свят зможе пройти тільки велика організація, яка спеціалізується на доставці. Такою компанією є Фіалан, яка вже багато років співпрацює з Піднебесною.