11 лютого 2020
3134
rating-stars Рейтинг 5
-->

Оптика в наш час — досить ходовий медичний продукт. При цьому, більше відноситься до товарів тимчасового вжитку. З огляду на те, що у кожної 3-ї людини на сьогодні є проблеми із зором, окуляри — більш ніж потрібна річ. Бізнес на оптиці може принести досить високий прибуток.

На сьогодні проблеми із зором є у більш ніж 65% світового населення. Значно вплинув і розвиток цифрових технологій. Щодня мільйони людей проводять більшість часу, працюючи за комп'ютерами. А дозвілля — гортаючи новинні стрічки в телефонах і планшетах.

При цьому, окуляри швидко ламаються, а лінзи зношуються. З огляду на це, люди більше не витрачають час на ремонт окулярів. Вони купують нові. Крім того, споживачі частіше дивитися в бік якісної продукції. Тому попит на брендовані вироби у подальшому буде тільки зростати.

photo 1534078477103 9f6a18b3a5e2

Як замовити оптику оптом з Китаю?

Бізнес з продажу окулярів — це не стільки вигідна справа, скільки відповідальна. Саме від якості матеріалу залежить, наскільки зір у споживачів буде залишатися на рівні. Окуляри і лінзи, виготовлені з дешевих матеріалів, можуть тільки погіршити ситуацію.

На сьогодні ринок оптики в Україні поступово зростає. Бізнес же при цьому більше дивиться у бік прямих поставок аксесуарів і оптики оптом Китаю. На сьогодні саме в Китаї розташовані великі заводи іменитих брендів. У тому числі, не тільки китайських.

Варто відзначити, що китайські виробники працюють з індивідуальними замовленнями за ліцензіями. Замовляючи персоналізовану продукцію під власну торговельну марку, ви зможете вийти на лідируючі позиції на ринку.

Розвивати прямі поставки також вигідно і в фінансовому плані. Китайське виробництво має невисоку собівартість, а також широкий асортимент продукції. Це дозволяють добре заощадити на закупівлі. При цьому, у самій організації поставок з Китаю є ряд нюансів.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Орієнтування на результат

Для того, щоб налагодити оптимальні поставки продукції з Китаю, потрібно розуміти специфіку ведення бізнесу у Піднебесній. Крім того, бути готовим виконувати зобов'язання і детально врахувати всі положення в контракті. Як правило, доставкою з Китаю доцільно займатися, якщо у бізнесу вже є певний досвід в міжнародних поставках.

В іншому випадку, це можливість розвивати інший напрямок підприємництва, а також отримати новий досвід. При цьому, варто бути готовим до того, що доведеться вкласти кошти. І не тільки на доставку, а й на всі супутні процедури.

Допоможе заощадити час і кошти на прорахунок вигоди поставки з Китаю партнерство з логістичною компанією. Фахівці Fialan вже більше 15 років організовують успішні міжнародні поставки «під ключ».

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Співпрацюючи з Fialan, ви зможете:

  • Прорахувати фінансову вигоду від угоди. Наші фахівці ще до початку відвантаження розраховують вартість доставки, враховуючи всі потокові нюанси. Ви заздалегідь зможете визначити, потрібно вам це чи ні. Нічого при цьому не витрачати.
  • Знайти надійного постачальника. Вам не доведеться самостійно перевіряти виробника на сумлінність. Наші фахівці перевіряють всі необхідні дозвільні документи та ліцензії на виробництво. Ніяких шахраїв.
  • Отримати оперативну комунікацію. Офіс Fialan в Гуанчжоу дозволяє скоротити час на переговори з постачальниками, а також перевіряти весь товар і процес відвантаження. Співпрацюючи з Fialan, ви скорочуєте відстань до Китаю. При цьому, не потрібно бути присутнім особисто.
  • Вирішуєте всі потокові проблеми. Завдяки грамотним юристам всі виникаючі нюанси при доставці, а також на митниці, вирішуються дуже швидко.
  • Отримайте вантаж в строк. Ми оперативно повідомляємо про всі етапи відвантаження. Менеджери завжди говорять правду. Ви будете впевнені, що товар відвантажать вчасно.

Залишайте заявку на нашому сайті для отримання більш докладної консультації щодо постачання продукції з Китаю.