13 квітня 2020
1353
odnorazovaya-odejda
rating-stars Рейтинг 5
-->

Одноразовий одяг завжди була обов'язковим атрибутом на будь-якому підприємстві, яке дотримується норм стерильності.

Карантин в Україні вніс значні корективи в повсякденне життя населення. Особливо щодо медичних установ і лабораторій, харчової промисловості, сільського господарства і роботи інших підприємств, де заходи дотримання стерильності стали більш жорсткі.

На сьогодні організувати доставку одноразового одягу оптом дуже вигідно, враховуючи, що попит на продукцію буде динамічно зростати в найближчі роки. Адже поки не зрозуміло, наскільки можуть затягнуться карантинні заходи. У будь-якому випадку, такий товар буде користуватися стабільним попитом незалежно від сезону для всіх приміщень, в яких повинна підтримуватися стерильна атмосфера.

Одноразовий одяг виготовляється з пропіленових матеріалів різної міцності. Завдяки такому складу одяг є легким, але міцним захисним бар'єром.

Можна виділити основні переваги одноразового одягу:

  1. Легкість
  2. Міцність
  3. Повітронепроникність
  4. Захист від мікрочастинок пилу і рідини

Це дозволяє підвищити ефективність, наприклад, медичних маніпуляцій або перешкоджає попаданню частинок бруду на харчових виробничих комплексах.

odnorazovaya odejda2

Як швидко замовити одноразовий одяг оптом?

На сьогодні основна частина поставок світового виробництва одноразового одягу припадає на промислові райони Китаю. Піднебесна, в свою чергу, після карантину подвоїла інтенсивність випуску експортної продукції, що призвело до деякого зниження цін.

Тому, замовляючи одноразовий одяг оптом з Китаю, ви можете легко і швидко заробити на різниці в ціні, збуваючи товар тут, в Україні. Широкий асортимент з китайських фабрик дозволить урізноманітнити вибір і продавати комплексні набори одягу.

До них можна віднести:

  • Одноразові шапочки
  • Одноразові бахіли
  • Одноразові халати
  • Одноразові комбінезони
  • Одноразові фартухи
  • Одноразові рукавички
  • Одноразові маски
  • Одноразові нарукавники

Окремо варто відзначити, що легкість одноразового одягу також дає перевагу при доставці з Китаю. При низькій собівартості одяг, яка займає мало місця в контейнері, дешевше постачати.

odnorazovaya odejda

Вигідна доставка одноразового одягу з Fialan

Один з найвідповідальніших етапів — вибір постачальника для замовлення партії. На сьогодні в інтернеті існує багато великих платформ, де можна як безпосередньо замовляти оптові партії, так і знайти виробника, який займається випуском певних товарів.

Детальніше про те, як Знайти постачальника з Китаю читайте тут.

Однак складність тут полягає в тому, щоб перевірити обраного виробника на сумлінність. З огляду на підвищення конкуренції серед фабрик в Китаї значно зросла кількість шахраїв, які намагаються збути продукцію неналежної якості. Власну філію в Китаї дозволяє нам оперативно і комплексно перевірити продукцію від моменту завантаження до відправки в Україну. Вам не доведеться витрачається на поїздку в Китай, щоб вирішити подібні питання.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Ще пара важливих нюансів - укладення контракту з постачальником, вибір способу доставки, митне оформлення. Все це процеси, які потребують детального вивчення і своєчасного здійснення. А від вибору способу доставки безпосередньо залежать терміни поставки товару, а також її вартість.

Одноразовий одяг може принести вам швидкий прибуток. При цьому, потрібно заздалегідь прорахувати план поставки, а також доцільність угоди в цілому. Для того, щоб вирахувати економічну ефективність доставки ще до початку відвантажень, можна звернутися до фахівців компанії Fialan. З 2004 року ми допомагаємо бізнесу налагодити вигідні поставки з Китаю «під ключ».

Заощадити час і кошти при поставках з Китаю вам допоможе співпраця з компанією Fialan. Залишайте свої дані на нашому сайті і отримаєте детальну консультацію з усіх нюансів поставки продукції з Китаю.