13 грудня 2019
1354
rating-stars Рейтинг 5
-->

Остання новинка у індустрії електротранспорту — гіроролики, які представляють собою суміш класичних роликів і передових технологій. Девайс також вважається найбільш компактним «розумним» електротранспортом в світі.

Від концепту до масового виробництва

Буквально у минулому році світовий лідер на ринку електротранспорту китайська компанія Segway-Ninebot почала виробництво гіророликів оптом. З тих пір ще кілька компаній випустили у продаж свої аналоги.

Гіроролики розвивають швидкість до 10 км/год і працюють без підзарядки 45 хвилин. Велика перевага — вони легкі — всього 3,5 кг, правда, здатні утримувати людину масою до 100 кг. Завдяки спеціальному антиковзаючому покриттю, деякі моделі гіророликів не мають кріплення і дають можливість в будь-який момент зістрибнути з пристрою, та оснащені ручкою з тканини для транспортування.

Електроролики відрізняються відмінним дизайном і підходять для активної молоді, яка не боїться експериментувати у спорті і пробувати щось нове.

Відкрита ніша на ринку

Оскільки напрямок тільки почав розвиватися, контрагентів з продажу гіророликів оптом в Україні практично немає. Такий розклад на ринку дає суттєву перевагу для вас стати лідером з продажу гіророликів з Китаю.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Співпраця з Піднебесною швидко розвивається, а додатковий напрямок бізнесу, як замовлення гіророликів в Китаї, стане для вас хорошим досвідом і відкриє нові можливості в майбутньому. Це непоганий стимул заглиблюватися в напрямку продажів електротранспорту і заробляти додатковий прибуток.

Поставки без проблем

Для того, щоб налагодити поставки вантажів з Китаю, потрібно контролювати безліч процесів, в яких часто виникають перебої і негативні обставини. Найчастіше для вирішення цих проблем компанії наймають підрядників, які не завжди здатні закривати операції комплексно.

Компанія Fialan пропонує супровід проектів «під ключ» із застосуванням індивідуального підходу. Ми не стягуємо комісію із вартості товару, але гарантуємо контроль виконання всіх контрактних зобов'язань. У підсумку ви отримаєте бажаний товар у чітко обумовлені терміни і зарекомендуєте репутацію серед китайських постачальників.


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Разом з тим, варто розуміти, що вам необхідно бути готовим розширювати фінансові витрати. Ведення партнерських відносин з перевіреними китайськими постачальниками вимагає суворого виконання всіх правил, починаючи від закупівлі мінімальної партії товару, закінчуючи контрактними умовами.

Тому, якщо хочете, щоб ваш новий напрямок у бізнесі швидко почав приносити прибуток, заповнюйте форму зв'язку на сайті і наші фахівці проконсультують вас за всіма аспектами поставок в Китай.