7 грудня 2020
1011
rating-stars Рейтинг 5
-->

Китайська економіка багато в чому залежить від розвитку галузі морських технологій і перевезень. Компанія "PDA Trade Fairs", оцінивши можливості морської промисловості, взяла на себе організацію проведення виставки INMEX China.

Бізнес-тур в Китай - важлива подія для українського підприємця. Якщо мова йде про вивчення інновацій в морських технологіях, відвідування міжнародної морської виставки в місті Гуанчжоу стане запорукою розвитку підприємства будь-якого розміру. Періодичність проведення ярмарки 1,5-2 роки.

Чого очікувати

Відвідування китайських виставок і форумів неможливо без вивчення програми їх проведення. Компанія Fialan проінформує про події та учасників, які будуть представлені на заході. Клієнтам запропонують повний супровід в поїздці і на всіх етапах перебування в Китаї, організацію житла, консультування з питань укладення угоди і допомогу в транспортуванні придбаного товару. Докладний календар виставок розміщений на офіційному сайті Fialan.

Кілька сотень учасників знайдуть час, щоб представити товари і послуги. Відвідувачі зможуть відвідати семінари та конференції, зустрічі, мережеві події і форуми. Величезна кількість експонентів з США, Сінгапуру, Кореї, Норвегії, Росії, Гонконгу, Німеччини та інших країн збере в 2020 році INMEX China. 

Виставка в Гуанчжоу дасть можливість гостям ознайомитися з такими новітніми розробками, як:

  • офшорні технології;
  • суднове обладнання;
  • спеціальні технічні споруди для судів.

На триденному порядку прийняття рішень з контролю ланцюжків поставок, елементи логістики на виробництві. Також організатори націлені на будівництво нових і зміцнення існуючих відносин.

morskaya vistavka v kit

Важливі моменти

Саме в період виставки пошук партнера в Китаї - розумне рішення. У короткий термін можна ознайомитися з продукцією, вивчити попит конкретного товару і вивчити особливості збуту. Виробники встановлюють мінімальні ціни на продукцію на весь період проведення виставки, щоб зацікавити підприємців з інших країн. Китайські постачальники пропонують: навігаційні системи, фітинги, механізми і якоря для судів, портових споруд і елементи інфраструктури, системи управління судами, комерційні та пасажирські судна, водний транспорт, нові карго-технології.

Години роботи виставки з 9.00 до 16.30. В останній день час відвідування закінчиться о 15.00. Реєстрація буде припинена за 15 хв до закінчення триденного заходу. Всі відвідувачі повинні бути одягнені в діловий одяг. Організатор залишає за собою право відмовити в перебуванні на виставці гостям, які будуть визнані одягненими неналежним чином.