16 січня 2020
1541
rating-stars Рейтинг 5
-->

Для багатьох українських бізнесменів можуть бути актуальні ділові меблеві тури в Китай. Взаємодія з китайськими виробниками виявиться дуже вигідною, якщо вдасться виторгувати прийнятні умови покупки.

Подібні тури за меблями в Китай часом відкривають нові можливості для бізнесу.

Чому тури в Китай за меблями — правильне рішення?

Зараз меблі з Піднебесної вже несправедливо називати «мотлохом», їх якість може бути дуже високою. При цьому, їх вартість залишається достатньо доступною, навіть з урахуванням розмитнення і доставки. Причини такого стану речей очевидні: дешева робоча сила і низька вартість використовуваних при виготовленні, матеріалів. В результаті з'являється прекрасна можливість заощадити на покупці меблів (а значить, отримати більш високу маржу при її реалізації в Україні).

Опинившись в Китаї, ви маєте можливість домовитися з виробником про вартість безпосередньо без будь-яких посередників. Якщо говорити про репліки відомих брендів, то тут в будь-якому випадку знадобиться меблевий тур в Гуанчжоу — найбільший виробничий центр, для того, щоб особисто вибрати моделі з каталогу.

Величезний асортимент меблів з Китаю — ще одна вагома причина відправитися в меблевий тур в КНР. Тут ви можете знайти меблі на будь-який смак і гаманець, як звичайної, так і преміальної якості. На меблевих фабриках Гуанчжоу зараз працюють професійні дизайнери, які розробляють колекції різної стилістики, у тому числі і в традиційному для європейців оформленні. Їх зразки часом перевершують європейські аналоги. Можливий і такий варіант: ви самостійно розробляєте дизайн, а китайські підприємства втілюють ваші ідеї в реальність.

Вартість меблевого туру в Китай варіюється в залежності від кількості днів, які замовник може провести там.

Також до переваг меблевих турів в Китай можна віднести:

  • Зручне розташування ринків і фабрик — до них легко дістатися
  • Можливість проживати в готелі за невеликі гроші
  • Особиста присутність на виробництві (це дозволить наочно переконатися в якості продукції)

Нюанси доставки меблів з Китаю

Доставка меблів з КНР в Україну здійснюється, в основному, або авіатранспортом, або морськими шляхами. Для доставки авіатранспортом звичний термін складає близько двох тижнів, але найчастіше до цього варіанту вдаються приватні особи, що не займаються бізнесом на товарах з Китаю. Та й не завжди доставка літаком підходить для габаритних вантажів, (як правило, до числа таких вантажів відносяться і меблі).

Авіа доставка

Морська доставка

Залізнична доставка

Об'єм – від 75 кг
Срок – від 14 до 16 днів

Об'єм – від 100 кг
Срок – від 5 до 7 днів

FCL:

Об'єм – від 25 м3
Срок – від 28 до 32 днів

LCL:

Об'єм – від 1,5 м3
Срок – від 55 до 60 днів

Об'єм – від 1.5 м3
Срок – від 28 до 32 дней

Доставка меблів по морю контейнерами — більш раціональний і дешевий варіант. Але час доставки тут варіюється у діапазоні від 28 днів до двох місяців. А вартість буде залежати від наступних факторів:

  • Габарити контейнера — в міжнародних нормативах доставки виділяється кілька стандартизованих розмірів контейнерів, і це має значення.
  • Маса — вигідно перевозити контейнерами об'ємний, але не важкий вантаж.
  • Загальна довжина маршруту — обов'язково слід враховувати розташування початкового та кінцевого пунктів доставки. Чим ближче ці пункти до портів (а в Україні, це, наприклад, Одеса і Чорноморськ), тим дешевше обійдеться доставка.

Важливе уточнення: навіть у разі вибору прямих маршрутів слідування морського транспорту, рекомендується страхувати вантажі з Китаю. Тим більше що сума страховки не така вже й значна.


Організація бізнес-турів до Китаю


Тури в Китай за меблями від Fialan

Щоб не витрачати власні зайві ресурси, доцільно звернутися до компаній, які займаються організацією меблевого туру в Китай. Компанія Fialan бере на себе всі питання, пов'язані з отриманням візи, бронюванням номерів в готелі і організацією квитків на літак. Також, при необхідності, надається перекладач та екскурсовод. Крім того, ми займаємося питаннями доставки товару з Китаю.

Меблевий тур, як правило, передбачає відвідування тих китайських міст, де зосереджена значна кількість меблевих фабрик, багатопрофільних меблевих центрів і виставок (наприклад, це міста Гуанчжоу і Фошань). При бажанні клієнт, що відправився в меблевий тур, може поєднати приємне з корисним: оглянути визначні пам'ятки, спробувати місцеву кухню і т. д.

Якщо вас зацікавила організація меблевого туру в Китай, залишайте заявку на нашому сайті для більш докладної інформації.