23 грудня 2020
1052
rating-stars Рейтинг 5
-->

Товари китайського виробництва складають значну частину всієї реалізованої продукції в світі.

Китайські виробники меблів (посилання на статтю: 10 провідних виробників меблів в Китаї) змогли залучити покупців з різних країн низькими цінами на вироби гарної якості.

Переваги китайських меблів

Головне, що приваблює підприємців закуповувати меблеву продукцію - різноманітність і величезна кількість новинок. На відміну від європейських фабрик, в Піднебесній встановлюють низьку ціну, щоб перехопити клієнтів з усього світу.

Китайці, в плані оновлень, дуже продумані. Вони відстежують розробки та випуски колекцій меблів у європейських дизайнерів і налагоджують схоже виробництво, знижуючи вартість на подібний товар. Якість китайських меблів при цьому аж ніяк не гірше, ніж у іменитих брендів.

Найбільш затребуваним матеріалом для виготовлення меблів в Китаї вважається ДСП. Спеціальні плівки, що покривають дешевий матеріал, імітують цінні породи дерев. Покупці можуть купити китайські меблі, будучи впевненим, що вона виготовлена ​​в Європі.

Реальна якість китайських меблів

Для більшості китайських меблевих фабрик головне - швидкість виробництва і подальший продаж оптом перекупникам з різних країн. Необхідно ретельно перевіряти сумлінність кожної фірми, щоб не замовити збиткову партію товару. Компанія Fialan налагодила співпрацю з багатьма виробниками і допоможе визначитися в різноманітті пропозицій.

Купуючи неякісні меблі за низьку ціну в сумнівних магазинах можна сильно розчаруватися в якості. Не варто дивуватися, ниткам, що стирчать, нерівним швам, линяючій оббивці або невідповідності зображення в каталозі реальної продукції. Дешеві меблі не призначені для тривалого використання. Зовнішній вигляд такої продукції часто втрачається в короткі терміни.

Якщо ви плануєте зробити покупку китайських меблів, варто звернути увагу на бренди, які завоювали своє положення і давно на ринку продажів. Доставка меблів з Китаю в цьому випадку пройде без проблем, а ви отримаєте саме те, що хотіли.

mebel iz kitaya

Чи варто купувати меблі з Китаю

Рішення варто приймати тільки після ознайомлення з відгуками реальних покупців і огляду виставкових зразків. Українці оцінили бізнес тури в Китай, де можна відвідати ярмарки меблів від провідних виробників. Дешеві китайські меблі підійдуть тільки, якщо ви вирішили тимчасово оновити інтер'єр.

Оптові закупівлі меблів в Піднебесній пов'язані з певними ризиками, тому обирайте собі фірму, яка спеціалізується на доставці і співробітництві з китайськими виробниками.