5 листопада 2018
4132
Стільці для кафе
rating-stars Рейтинг 5
-->

Барні меблі, меблі для кафе і ресторанів купується оптом. Вони повинні відповідати стилю, гармонійно вписуватися в інтер'єр, довго зберігати презентабельний вигляд. Наша компанія знайде оптимальний варіант, організовує замовлення і доставку меблів для кафе, барів, ресторанів, вироблених китайськими майстрами під строгим контролем європейських брендів. Ви заощадите кошти, отримавши по-справжньому якісні меблі з доставкою в Україну.

Оптові поставки від виробника

Барні меблі, меблі для кафе і ресторанів купується оптом. Вони повинні відповідати стилю, гармонійно вписуватися в інтер'єр, довго зберігати презентабельний вигляд. Наша компанія знайде оптимальний варіант, організовує замовлення і доставку меблів для кафе, барів, ресторанів, вироблених китайськими майстрами під строгим контролем європейських брендів. Ви заощадите кошти, отримавши по-справжньому якісні меблі з доставкою в Україну.

Купівля китайських меблів: вигоди та переваги

Говорячи про столи, стільці, дивани, відзначимо, що внесок Піднебесної високий: 90% подібної продукції, випущеної під італійськими, іспанськими та ін. брендами, виготовлених китайськими фабриками. Виходить: за невисокими цінами покупець купує товар європейського рівня. Такі меблі для ресторанів відрізняються витонченим дизайном, використанням сучасних матеріалів, гарною фурнітурою, різноманітністю дизайнерських рішень.

Переваги для замовника:

  • Багатий асортимент товарів, що підходять інтер'єру будь-якого закладу громадського харчування;
  • Можливість придбання виробів для закритих приміщень або вуличних майданчиків;
  • Невисокі ціни при незмінно бездоганній якості продукції;
  • Придбання меблів оптом в необхідній кількості;
  • Добірка комплектів виробів, що гармоніюють за стилем, кольором, з «родзинками» дизайну.

Якщо вам потрібно купити меблі для кафе, ресторану або фастфуда в великій кількості при обмеженому бюджеті, замовлення з Китаю - оптимальне рішення.

Ми працюємо в двох напрямках:

  1. Організуємо замовлення, покупку, доставку необхідної кількості виробів до закладу. Вам знадобиться тільки вибрати товар і оплатити його. Решту ми беремо на себе.

    Надаємо для ознайомлення каталоги меблевої продукції від виробника. Ви вибираєте вподобану меблі, уточнюєте необхідну кількість для доставки. Далі наші менеджери зв'яжуться з фабриками, зроблять замовлення, узгодять терміни. Далі наша компанія перевіряє і доставляє партію меблів за вказаною адресою в Україні.

  2. Організовуємо меблеві тури, що дозволяють оцінити товар, помацати, побачити продукцію наживо. Клієнт здійснює поїздку, організовану нашою компанією.

    Ми оперативно організуємо спеціальний тур в Піднебесну з метою відвідування замовником торгових майданчиків, безпосереднього огляду, вибору відповідної продукції. Оцініть якість матеріалів і загальний вигляд виробів на місці, відразу оплатіть оптову покупку. Співпраця з китайськими меблевими фабриками - це вигідна пропозиція для розвитку власного ресторанного бізнесу.

    Розрахуй
    доставку з Китаю ОНЛАЙН
    Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
    Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
    Виконати розрахунок
    calculator

    У Китаї ціни на меблі для бару, закладів громадського харчування та інших, вигідно відрізняються від європейських. Гарантуємо: Ви витратите менше, отримавши товари такої ж якості! Вибір вражає, матеріали виготовлення відповідають міжнародним стандартам. Вироби фабричні, довговічні, екологічно безпечні. Є пропозиції для відкритих терас літніх кафе, для ресторанів. Звертайтеся. Допоможемо підібрати, оплатити, привезти!

Купівля оптом стільців

Стільці для барної стійки і кафе

Затребувані предмети меблів для кав'ярні і не тільки - стільці. До них пред'являються строгі вимоги, виробленні століттями існування ресторанного бізнесу. Основна особливість продукції: на відміну від домашньої, такі меблеві вироби експлуатуються в рази частіше, інтенсивніше. Отже, виробляються з міцніших матеріалів, згідно зі спеціальною технологією. Але спочатку про цифри:

  • оптимальна глибина сидіння барного стільця - від 42 до 45 см, так відвідувачам зручніше;
  • ширина сидіння - від 38 см до 40;
  • для барної стійки необхідні стільці висотою від 75-80 см.

Приїжджаючи в Китай або замовляючи через компанію оптову поставку, будьте впевнені: перераховані параметри виявляться правильними! Обов'язково врахуємо такі важливі показники, як зносостійкість, комфортабельність, відповідність дизайну приміщення, простоту в обслуговуванні і догляді. Підберемо потрібні барні стільці для експлуатації в умовах закритого приміщення або для відкритих майданчиків літніх кафе.

Меблева продукція - головний біль власників ресторанів. Адже якщо вироби виявилися неякісними, не підходять по стилю, то порушується нормальний ритм роботи закладу. Звертайтеся в нашу компанію, допоможемо придбати кращі стільці для кафе, нічного клубу, їдальні, затишного дитячого кафетерію або фешенебельного ресторану.

Столи для кафе оптом

Cтолики для кафе

Столи для ресторану або кафе не менш важливі, ніж стільці. До продукції пред'являються чіткі вимоги, відображені в санітарних нормах, гості. Незалежно від того, купуються меблі для літнього кафе з урахуванням перебування під відкритим небом або для закритого залу, товар повинен відповідати тим же правилам:

  • бути максимально зручним для відвідувачів, відповідати анатомічним, ергономічним нормам;
  • підходити загальному стилю оформлення приміщення, не вибиватися із дизайну, створювати гармонійний ансамбль;
  • мати підвищену міцність, зносостійкість, відрізнятися простотою в догляді.

За загальноприйнятими правилами, відстань між стільницею і стільцем коливається від 29 до 32 см, так посадка максимально комфортна. Враховуємо при покупці умови експлуатації продукції: вуличні столи для кафе повинні бути стійкі до вологості, не боятися перепадів температур, легко чиститися. Наша компанія підбере вироби саме для ваших цілей, що становитимуть єдине ціле з залом.

Купівля оптом м'яких меблів

Мягка мебель для кафе

М'які меблі для кафе - особливий розділ. Вибирайте зручні, стильні вироби, які не потребують складного догляду. Фабрики Китаю пропонують найширший асортимент товару, непідготовлений покупець може розгубитися.

Ми допоможемо розібратися. Пропонуємо різні дивани, крісла для ресторанів. Працюємо професійно, пропонуючи вигідні умови співпраці.

Хочете купити меблі для кав'ярні або будь-якого іншого закладу громадського харчування? Телефонуйте, вирішимо питання, підібравши оптимальні моделі, заощадивши кошти! Користуючись послугами компанії, кожен клієнт стане власником якісних стільців для ресторанів, диванів, крісел, столів для кафе, фаст-фудів, відкритих і закритих майданчиків.

Купуйте фабричні меблі з Китаю, яка за красою та виконання нітрохи не відрізняється від європейської і заощаджуйте свої гроші!