3 травня 2018
2717
Виробництво світильників в Китаї.
rating-stars Рейтинг 5
-->

Сучасні китайські вироби продовжують розвінчувати міф про незадовільну якість

, який видавався як аксіома ще пару десятиліть тому. Яскравим підтвердженням того є люстри і світильники виробництва фабрик Китаю. Завдяки чудовому співвідношенню ціна/якість цей товар зараз популярний у українських споживачів, тому оптові закупівлі китайських освітлювальних приладів зараз в тренді.

Переваги продажу китайських люстр і світильників в умовах українського ринку

На відміну від розкручених брендів Німеччини та Італії китайська освітлювальна продукція продовжує залишатися доступною пересічному споживачеві України. Тому, бізнес на оптовій закупівлі люстр і світильників з метою їх подальшого перепродажу обіцяє одержання прибутку навіть в короткостроковій перспективі. Крім того, освітлювальні прилади китайського виробництва мають і іншими перевагами:

  • Широкий асортимент, що підходить під дизайн європейських осель;
  • Висока якість виробів, що продаються і хороші гарантії від виробників;
  • По-справжньому оригінальні моделі, які не мають конкуренції серед товарів інших брендів.

Вищевказані характеристики роблять китайські бра і торшери популярні не тільки серед українських бюджетників і пенсіонерів, а й серед представників забезпеченого середнього класу.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Як і де купити оптом люстри і світильники китайського виробництва

Для бізнесменів з України, орієнтованих на оптові закупівлі освітлювальних приладів китайського виробництва, краще за все напряму розмістити замовлення. Наприклад, на одному з великих підприємств Піднебесної, орієнтованому на внутрішній і міжнародний ринки. Для власного заспокоєння не зайвим буде особисто відвідати виробництво. В основному виробництво люстр і світильників сконцентровано на півдні Китаю, наприклад, в містах Шенчьжень, Гуанчжоу, Фонашь та інших населених пунктів провінції Гуандун.

Іншим варіантом вдумливого вибору бра, торшерів і іншої освітлювальної продукції стане відвідування спеціалізованих виставок. У Піднебесній постійно проводяться виставки міжнародного рівня, в яких найавторитетніші виробничі майданчики займають провідні ролі. Самою найбільшої з них вважається LED CHINA GUANGZHOU.

Пошук виробника світильників в Китаї.

Також, при добре налагоджених зв'язків з китайськими підприємствами, українським бізнесменам слід подумати про співпрацю з надійним вантажоперевізником для транспортування оптових партій світильників і люстр. Компанія Fialan, яка має чималий досвід в справі міжнародних перевезень, не тільки організовує доставку з Китаю, відвідування виставки на ваш вибір, але і знайде для вас виробника потрібного товару в Китаї.