14 жовтня 2020
1539
rating-stars Рейтинг 5
-->

Електроніка з Китаю вважається найбільш затребуваною в Україні. Китайські смартфони є практично у всіх. Потік товару йде безперервно. Справа залишається за малим: знайти і налагодити контакт з продавцями техніки з Піднебесної.

Компанія Fialan займається перевіркою постачальників, контролем якості товару і знає, хто є лідерами ринку.

Xiaomi

Бренд китайського виробника Сяомей Кецзі конкурує з такими світовими компаніями, як Samsung і Apple. Відома марка займає 6 місце в світі з продажу смартфонів. Продукція виробляється на заводах Foxconn. Сьогодні асортимент включає фітнес-браслети, телевізори, відеокамери й інші види техніки. Серед переваг, якими володіє кожен мобільний телефон від Xiaomi, вважається власна операційна система MINI.

Huawei

Компанія Huawei Technologies Co Ltd функціонує з 1987 року і міцно займає лідируючі позиції. Працюючи в декількох напрямках, бренд випускає смартфони та планшети високої якості. Товар від Huawei має останніми досягненнями зі світу мобільної індустрії.

Lenovo

Електроніка від Lenovo випускається в Пекіні, але фірма офіційно зареєстрована в Гонконзі. Бренд спеціалізується на продажу портативних комп'ютерів. Lenovo - це поєднання ціни та якості. Ринок гаджетів в Китаї неможливий без продукції цієї фірми.

technika bud

Meizu

Китайська компанія Meizu, що випускає цифрові електронні пристрої, пред'являє серйозні вимоги до якості. Якщо ще кілька років тому про фірму мало, що було відомо, то сьогодні виробник входить в топ рейтингу мобільних брендів Китаю. Основним фактором, за яким закупівельники техніки з України обирають Meizu, є низька ціна. Також фірма виробляє розумні годинники, фітнес-трекери, гарнітуру, VR-окуляри і портативні батареї.

SJCAM

SJCAM - лідер на китайському ринку з виробництва екшн-камер. Бренд постійно розвивається з урахуванням потреб покупців усього світу. Величезні виробничі потужності, гнучка цінова політика, оптимізація матеріалів і конструкцій, власні розробки зробили товар від SJCAM затребуваним серед експортерів з різних країн.

ESCAM

Компанія електроніки ESCAM, яка займається виробництвом мегапіксельних HD-камер для охорони, використовує власні передові технології. Глобальна торгівля в 80 країнах, а також поширення в інтернет-магазинах каже про безпеку, економічність і зручність продукції.

Haier

Продукцію бренду Haier можна купити в 160 країнах. Китайський виробник асоціюється у покупців з професійним сервісом, високою якістю і доступними цінами. Компанія виробляє мобільні телефони, комп'ютери, кондиціонери, мікрохвильові печі і холодильники. Haier націлений на те, щоб забезпечити людей зручними інноваційними продуктами.

Компанія Fialan надає повний юридичний супровід і логістику під ключ. Ознайомитися з умовами доставки з Китаю можна за посиланням. Ви придбаєте популярні бренди електроніки безпосередньо від виробника, без посередників.