1 червня 2017
2453
Посуда оптом из Китая.
rating-stars Рейтинг 5
-->

Піднебесна подарувала світу безліч відкриттів. Від пороху і компаса до шовку, паперу та фарфору. Точний час народження фарфору не встановлено, але всілякий посуд з цієї кераміки виготовляється в Китаї останні 500 років і пережив 5 імператорських династій. Тому недивний вражаючий діапазон - дзвінкі як гонг, прозорі як скло, не товще паперового листа предмети сервіровки з китайського фарфору представлені багатим вибором стилів і форм.

Китайський фарфор: цифри і факти

Піднебесна лідирує в світовому рейтингу фарфорових виробників, займаючи понад 70% частки ринку:

  • дві провінції Гуандун і Цян Сі випускають чверть всього обсягу китайського фарфору;
  • за даними асоціації Кераміки КНР в країні діє близько 2000 підприємств, щорічно випускають близько 19 млрд кілограм продукції на суму 18,5 млрд доларів;
  • будучи виробничим гігантом, КНР експортує продукцію приблизно в 200 регіонів і країн.

Кращим в світі вважається Китайський фарфор, він затребуваний серед колекціонерів і ресторанів, є цінним подарунком і набагато доступніше за європейські аналоги. Чудові вироби настільки підкорили жителів західної Європи ще в середні століття, що до сих пір посуд з китайського фарфору вважається ознакою вишуканого смаку власника і елегантною сервірувальною прикрасою. Сама англійська королева вважає за краще пити чай з китайського фарфору, хоча в Англії теж виробляють непоганий фарфор.

Фарфоровий посуд з Піднебесної: алгоритм успіху

Замовники, яким потрібні поставки китайського посуду, будь то спеціалізована оптова фірма, ресторанна мережа або ритейл-група зацікавлені знайти кращих виробників продукції. З огляду на, що не всі постачальники виготовляють продукцію, допомога у виборі хорошого прямого контрагента переоцінити важко. Співпраця з виробником має відповідати ряду вимог, в яких якість, асортимент і приваблива оптова ціна не найголовніші чинники.

Мета детальної перевірки та оцінки

Якщо ціни, якість і асортимент влаштовують, то навіщо інші подробиці? Таке питання може виникнути у підприємців-початківців. Відповіді знають досвідчені комерсанти. Відомо, що клієнтська база складається і допрацьовується до базових позицій роками. Велика оптова компанія, реалізуючи асортимент, змінює і розширює номенклатуру поступово, а дрібнооптові покупці хочуть завжди бачити той діапазон продукції, на якому стабільно заробляють. Тому є ризик замовити посуд з Китаю і зіткнутися з нездатністю китайського партнера пунктуально виконувати зобов'язання з постачання. Це може позбавити українського партнера половини клієнтської бази в один день. Наприклад, зірвана перед 8 березня або Новим роком поставка, змусить дрібнооптових покупців шукати товар у інших оптовиків і надалі продовжити з ними співпрацю.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Замовлення посуду з Китаю: як отримати кращий контракт?

Щоб доставка посуду китайського виробництва не розчарувала, в першу чергу необхідно зробити попередній відбір постачальників і виробників фарфорового посуду. Потім слід ознайомиться з фінансовими показниками діяльності цих компаній. Оцінити і врахувати:

  • динаміку розвитку;
  • статутний капітал;
  • курс акцій, якщо компанія є емітентом;
  • рентабельність і зобов'язання перед третіми особами;
  • репутацію виробника в ділових колах.

А також опрацювати ряд інших важливих факторів. Компанія FIALAN шукає і збирає дані, піддає їх системному аналізу і пропонує до розгляду найнадійніших виробників. Доставка посуду з Китаю. Якщо вас цікавить фарфоровий посуд з Китаю, звернувшись за послугою до нас, ви отримаєте список потенційних партнерів в Китаї, який відповідає вашим запитам. Потім, коли ви виберіть відповідні варіанти, ми допоможемо зробити висновок правильну юридичну угоду з купівлі-продажу і постачання в Україну. Ознайомитися з деталями доставки посуду з Китаю і задати будь-які питання ви можете через форму зв'язку на сайті FIALAN або зателефонувавши: +38 (044) 223-32-32.