21 жовтня 2020
1261
rating-stars Рейтинг 5
-->

Взаємодія з китайським постачальником передбачає контроль відвантаження в Китаї перед відправкою в Україну.

Це значно знижує вірогідність отримання бракованого товару. Компанія Fialan здійснює незалежний контроль відвантаження виробів до контейнера. Клієнт при співробітництві одержує не тільки повний пакет документів, але і фотозвіт з поясненнями російською мовою.

Перевірка документів

Перший етап передбачає перевірку документів товару на валідність. Це необхідно для укладення контракту. Готовий пакет повинен включати:

  • експортну ліцензію компанії;
  • реєстрацію і статут підприємства;
  • довідку з податкової;
  • документи директора виробництва або особи, яка підписує договір за дорученням;
  • сертифікати якості.

Попередньо запросите дані фірми через ТПП Китаю, а після звірте їх з тими, що будуть запропоновані при контролі відвантаження.

kontrol tovara2

Контроль виробництва

Перевірка якості товару здійснюється на фабриці. Необхідно оглянути виробничі та складські приміщення. Участь клієнта не вимагається, якщо довірити експертизу компанії Fialan. Фахівці наполягають на присутності на етапі збору сировини, щоб переконатися у високій якості товару. Якщо постачальник буде заздалегідь знати про присутність представника партнерської компанії, є ймовірність випуску добротної продукції.

Контроль готового товару

Обов'язковим етапом вважається перевірка виробів в готовому вигляді. Інспекція вантажу перед відправкою необхідна, щоб помилково не перевести кошти за пошкоджений або неякісний товар. Продукт повинен точно відповідати заявленим характеристикам і кількості. Постачальник зрозуміє, що має справу з досвідченим підприємцем, а не з дилетантом в плані закупівель.

Контроль завантаження

Представник Fialan проведе контрольне зважування вантажу, переконається в належному стані упаковки, перевірить наявність маркування і опломбування. Коли умови допуску до відвантаження будуть дотримані, дані будуть внесені в офіційний звіт. Також важливо простежити, чи акуратно буде проводитися завантаження. Помилки можуть бути в розміщенні і кріпленні упаковок в контейнері. Перевезення вантажу в іншу країну не здійсниться, поки приймаюча сторона не буде повністю задоволена. Остаточне рішення залишається за замовником.

На випадок виникнення суперечок з постачальником проведенням переговорів повинна займатися юридично грамотна людина.

Контроль при відвантаженні товару знижує ризик отримання неякісної продукції. Транспортні питання повністю під контролем фахівців Fialan. Клієнту залишається тільки чекати митне оформлення та отримання товару з Китаю.