14 січня 2020
1482
rating-stars Рейтинг 5
-->

Сучасне кліматичне обладнання для будинку — це ціла система спеціально розроблених високотехнологічних пристроїв. Їх основне завдання полягає у забезпечення оптимального мікроклімату в різних приміщеннях: побутових, комерційних, промислових.

Кліматичне обладнання з Китаю — відмінна альтернатива техніці європейського виробництва, адже ціна такого товару в рази менше, проте якість продукції практично нічим не відрізняється, при цьому дотримуються всі умови гарантійного обслуговування.

Кліматичне обладнання опт давно не є чимось вузькоспецифічним і малодоступним пересічному підприємцю. На сьогоднішній день всі сфери життя сучасного споживача в тій чи іншій мірі пов'язані з китайськими товарами, тому «китайське» — не означає низькоякісне. Це означає — популярне, вигідне і доступне.

Опалювальна техніка: основні види та функціональні особливості

Асортимент заводів кондиціонерів у Китаї дуже різноманітний і, як правило, розподіляється на види залежно від того, в якому сезоні його буде використовувати споживач.

Так, в холодний сезон, а саме осінь-зима-рання весна, доцільна установка тієї техніки, яка забезпечує нагрівання до оптимальної температури. Також запобігає потраплянню холодного повітря у приміщення і втрату з нього теплих повітряних мас. Такого роду кліматичне обладнання для квартир опт варто замовляти тільки у перевірених постачальників. Перевага віддається брендовим заводам-виробникам, які використовують високоякісне промислове обладнання і виключно по сертифікованим технологіям торгових марок.

До опалювальної техніки можна віднести наступні позиції:

  • Електрокаміни. Представляють собою обігрівальний прилад, з опцією імітації живого вогню. Обігрівальним елементом може виступати як тепловентилятор, так і дзеркальний відбивач. Особливістю електрокаміну є поширення гарячого повітря по підлозі, яке згодом піднімається вгору, завдяки чому обігрівається все приміщення. Потужність — до 2кВт, площа обігріву — до 25 кв. м.
  • Конвектори. Опалювальні прилади для побутового використання. Функціонують від електроенергії за принципом природної циркуляції повітря. Бувають настінними (висота до 65 см), підлоговими або плінтусними (висота до 20 см), універсальними. При цьому, універсальні конвектори, більш затребувані у споживача. Однак підлогові і настінні обігрівачі оптом замовляються з Китаю не так часто, але великими партіями. Робоча потужність всього обладнання варіюється від 500 до 3000 Вт.
  • Радіатори. Їх прийнято вважати найбільш бюджетним видом теплового обладнання. Сталеві, алюмінієві, біметалеві радіатори практичні, відрізняються естетичністю і функціональністю. Виробляються в різних конструкціях — трубчастих, секційних, панельних. Працюють за принципом конвекції. Характеризуються високою тепловою віддачою. Китайські радіатори оптом — це дуже вигідне капіталовкладення. На території України цей вид опалення дуже популярний, так як добре обігріває, але при цьому відрізняється доступною вартістю.
  • Котли тривалого горіння. Устаткування, принцип роботи якого полягає у збільшенні тривалості горіння палива штучним шляхом. Площа приміщення для обігріву може перевищувати 350 кв. м. Тривалість робочого циклу — до 160 годин.
  • Теплові завіси. Прилади, що створюють направлений повітряний бар'єр, тим самим перешкоджають проходженню холодних повітряних мас усередину приміщення. Залежно від виду монтажу, їх поділяються на три види: горизонтальні, вертикальні, приховані. Замовити теплові завіси оптом в Китаї можна як водяні, так і електричні. Обидва варіанти приладів застосовуються для приміщень комерційного та промислового призначення. Щоб роботи перших використовують систему водопостачання, другі ж функціонують за допомогою електроенергії.

Як правило, обладнання під опалення оптом купують для забезпечення теплом в холодну пору року великі промислові приміщення, гіпермаркети, офіси, склади та ін. комерційні та виробничі підприємства. Тому гідна якість, багатофункціональність, підвищений рівень зносостійкості — головні критерії при виборі марки кондиціонерів Китаю.

photo 1566917064245 1c6bff30dbf1

Вентилятори оптом з Китаю: класифікація

З упевненістю можна сказати, що вентилятори — це та кліматична техніка, яку вигідно замовляти оптом як для використання у промислових масштабах, так і для обладнання приміщень в сфері малого бізнесу. При цьому вентилятори оптом (Київ) поставляються з Китаю також для реалізації в роздрібних торгових точках.

До основних видів можна віднести:

Стельові. Використовуються в приміщеннях з високими стелями. Практично не займають простір, при цьому мають велику потужністю.

Настільні. Устаткування відрізняється невеликими габаритами, малим радіусом дії і невисокою потужністю. Установка таких вентиляторів можлива на будь-якій горизонтальній поверхні.

Підлогові. Конструкція досить затребувана. Передбачена регульована по висоті ніжка. Радіус довжини лопастей різний. Вироби такого виду функціональні і забезпечують оптимальний спосіб експлуатації. Передбачені такі опції, як вибір кута повороту, режим обдування, підсвічування, безліч швидкостей.

Найпопулярніші — це, звичайно ж, вентилятори підлогові. Оптом Україна замовляє їх дуже великими партіями. Головними перевагами таких моделей обладнання прийнято вважати універсальність (використання як в побуті, так і на підприємствах, в складських приміщеннях), високі експлуатаційні характеристики, цінова доступність.

Замовляють вентилятори оптом з Китаю, як правило, на літній період. Тому, в процесі укладення договору, обов'язково слід враховувати терміни поставки обладнання в Україну.

photo 1575118025558 0677ece2e258

Сучасна система зволоження і фільтрації. Основні характеристики

Організація виробничого процесу на належному рівні — важливий критерій створення якісної продукції. Сучасні компанії висувають особливі вимоги до умов, в яких здійснюється виготовлення сировини. Тому дотримання режиму вологи має здійснюватися відповідно до норм і технологічних вимог.

Зволоження повітря у промислових приміщеннях дозволяє знизити вміст пилу в повітрі на 70%. Це, у свою чергу, значно поліпшить якість готового товару і дозволить зменшити кількість відбракованої продукції.

Промивачі повітря оптом з Китаю можна замовити трьох видів, в залежності від способу зволоження:

  • Парові — зволожують повітря шляхом утворення гарячої пари;
  • Ультразвукові — функціонують в результаті дрібного розпилення води;
  • Класичні — впливають на вологість методом холодного випаровування.

Промислові зволожувачі відрізняються від моделей побутового використання підвищеним ступенем продуктивності. При цьому, китайські виробники розраховують необхідний рівень вологості у залежності від типу приміщення.

Очисники-зволожувачі (промивачі повітря) — обладнання, оптом купити яке можливе лише на спеціалізованих заводах Китаю. Fialan має у розпорядженні необхідну базу контактів постачальників, які гарантовано забезпечать наших замовників виключно якісною технікою.

air conditioner 2106343 960 720

Компанія Fialan — надійні поставки кліматичного обладнання з Китаю

Компанія Fialan відкриває перед своїми клієнтами найширші можливості для організації власного бізнесу. Ми забезпечуємо повний спектр послуг, пов'язаних з пошуком добросовісного виробника, переговорами, укладенням вигідного договору, страхуванням вантажу.

Купити кліматичне обладнання з Китаю в Україну — процес досить кропіткий і вимагає специфічних знань і практики. Тому регулярний моніторинг споживчих запитів — важливий аспект роботи нашої команди.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Fialan пропонує організацію поставок з Китаю «під ключ»:

  • Організацію ділових переговорів між замовником і постачальником;
  • Інспектування. Перевірку фактичного існування китайського підприємства, наявності необхідної документації, сертифікатів якості продукції, виробничих потужностей;
  • Заняття укладення договору між замовником і постачальником;
  • Контроль під час відвантаження товару, що забезпечить доставку продукції у повному обсязі;
  • Страхування вантажу;
  • Митне оформлення продукції.

Якщо вас цікавить продаж великим оптом, ми готові підібрати найбільш вигідні пропозиції від китайських постачальників. Наявність спеціального оптового прайсу і привілейованих умов поставки — один з вигідних пунктів такої угоди. При цьому надаємо допомогу з поставками менших партій. Доступна цінова політика, гідна якість обслуговування, буде забезпечено.

Замовляючи доставку китайської кліматичної техніки за сприяння нашої компанії, ви захищаєте себе від виникнення непередбачених обставин і бюрократичних складнощів.

Fialan — це 100% гарантія надійної доставки будь-якого вантажу з Китаю. Ми спеціалізуємося на успішно укладених угодах, де кожній зі сторін договору були забезпечені найвигідніші умови співпраці. Залишайте заявку на сайті для того, щоб наші фахівці могли проконсультувати вас з усіх питань.