6 серпня 2021
1694
rating-stars Рейтинг 5
-->

Піднебесна - це золоте дно для бізнесменів з усього світу.

Доставка товарів з Китаю в Україну принесе хороший дохід за умови, що ви знаєте способи економії на транспортуванні. Безмежна кількість можливостей для покупців будь-якого статку дає основу для розвитку будь-якого бізнесу.

Трохи про доставку

Грамотний розрахунок витрат допоможе уникнути зайвих витрат. Розрахунок доставки товару з Китаю складається з декількох параметрів. Кінцева вартість залежить від багатьох факторів:

  1. Наявність супровідних документів. Їх відсутність викличе додаткові питання для перевіряючих на митниці. Вас змусять заплатити за складання актів.
  2. Спосіб упаковки товару, який може впливати на об'ємну вагу.
  3. Вибір маршруту впливає на вартість перевезення вантажу.
  4. Вид транспорту для вантажоперевезень.
  5. Правильний вибір точки відправки товарів.

Щоб розрахувати вартість доставки вантажу транспортною компанією, необхідно скористатися калькулятором на сайті.

Продумуємо способи заощадити на перевезеннях

Пропонуємо вам топ порад, які допомогли заощадити не одному посередникові.

Спосіб 1. Не довіряйте способу транспортування, який вказаний за умовчанням.

Ціна на послуги логістичної компанії буде високою, якщо домовляється виробник в Китаї без попереднього узгодження з покупцем. Не полінуйтеся поцікавитися про альтернативу. Якщо вам в цьому відмовляють, є ймовірність, що співпраця буде вигідною для всіх, крім вас.

Спосіб 2. Використовуйте доставку морем.

Дійсно, морський спосіб доставки займає більше часу, ніж авіа або залізничний, але в цьому випадку економію ви відчуєте помітну. Ціни на міжнародні контейнерні перевезення на судні в кілька разів нижче.

dostavk3

Спосіб 3. Зупиніться на доставці в збірних контейнерах.

Упаковка товарів в загальних контейнерах не тільки економічний, але і екологічний та надійний спосіб транспортування посилок. Ціна доставки з Китаю в Україну буде розділена між усіма учасниками збірного перевезення.

Спосіб 4. Не соромтеся консультуватися з іншими постачальниками.

Обов'язково дізнайтеся, який спосіб доставки використовують закупівельники китайських товарів. Так ви зможете консолідуватися з іншими бізнесменами і навіть взяти участь в оптовій закупівлі.

Спосіб 5. Плануйте доставку заздалегідь.

Не розраховуйте на негайну закупівлю і відправку товару в самий найближчий час. Це абсолютно необдумане рішення. Досвідчені постачальники знають, що розрахунок вартості авіаперевезення вантажу, а також на судні або зд повідомленням продумується заздалегідь, щоб була можливість оцінити реальну вигоду від замовлення.

Вигідних варіантів доставки з Китаю продумано багато. Ідеальним варіантом вважається налагодити вантажоперевезення з однією логістичною компанією, щоб за будь-якої закупівлі бути впевненим у своєчасному безпроблемному транспортуванні.