24 березня 2020
3471
pulsoksimetr
rating-stars Рейтинг 5
-->

В умовах карантину дуже важливо стежити за власним здоров'ям. Серед населення стрімко зростає попит на різні медичні прилади і засоби дезінфекції. Медичні установи також потребують додаткових поставок.

Пандемія коронавірусу в світі затягується на більш тривалий період, ніж очікувалося. В умовах карантину, населення намагається максимально забезпечити себе медичними препаратами та обладнанням. Відомо, що коронавірус вражає саме легені людини. Тому, один з найбільш затребуваних для діагностики в умовах епідемії вірусу прилад — пульсоксиметр.

Пульсоксиметри з Китаю

Пульсоксиметрія — це неінвазивний і безболісний тест, який вимірює рівень кисню в крові. Він може швидко виявити навіть невеликі зміни в тому, наскільки ефективно кисень переноситься у найвіддаленіші ділянки від серця до кінцівок.

Пульсоксиметр являє собою невелике затискний пристрій, яке прикріплюється до частини тіла, наприклад до пальців ніг або мочки вуха. Його найчастіше затискають на палець, і використовують в умовах інтенсивної терапії, таких як відділення невідкладної допомоги або лікарні.

Завдання пульсоксиметрії — перевірити, наскільки добре серце прокачує кисень через тіло. Пристрій може використовуватися для моніторингу стану здоров'я людей будь-якого віку, яке може вплинути на рівень кисню в крові. Ці умови включають в себе:

  • Хронічну обструктивну хворобу легенів (ХОЗЛ)
  • Астму
  • Пневмонію
  • Рак легенів
  • Анемію
  • Серцевий напад або серцеву недостатність
  • Вроджені вади серця

Пристрої можна використовувати в домашніх умови. У лікарнях також часто користуються пульсоксиметрами для особливо вразливих пацієнтів.

Як використовуються пульксіметри?

Під час зчитування пульсової оксиметрії на пальці, вушній раковині або пальці ноги поміщається невелике затискний пристрій. Маленькі промені світла проходять через кров в пальці, вимірюючи кількість кисню. Прилад здійснює діагностику шляхом вимірювання зміни поглинання світла у кисневій або венозній крові. Це безболісний процес.

Існує кілька різних випадків використання пульсоксиметр, у тому числі:

  • Оцінити дію ліків
  • Оцінити наявність хвороб легенів
  • Контролювати рівень кисню під час чи після хірургічних процедур, які вимагають седації
  • Визначити, наскільки ефективна додаткова киснева терапія
  • Оцінити здатність переносити підвищену фізичну активність
  • Оцінити, чи зупиняється дихання під час сну — апное.

Таким чином, пульсовий оксиметр зможе визначити рівень насичення киснем і частоту серцевих скорочень.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Доставка пульсоксиметрів з Китаю з Fialan

Значна частина цих приладів виготовляється в Китаї, звідки постачається на міжнародні ринки.

Низька собівартість виробництва при відмінній якості продукції зробили пульсоксиметри оптом з Китаю хорошим варіантом для розвитку бізнесу. В умовах карантинного режиму в Україні і потребі в постійних перевірках стану здоров'я, доставка пульсоксиметрів з Китаю більш ніж актуальна.

Пульсиметри китайського виробництва мають ряд переваг:

  1. Малу вагу
  2. Простоту і легкість використання
  3. Низький рівень енерговитратності

За останніми даними, китайські фабрики вже практично повністю відновили повний цикл виробництва. Морські порти і відвантажувальні термінали працюють в штатному режимі. Тому пульсоксиметри купити в Китаї не становить складності.

При цьому, доставка з Китаю передбачає ряд процедур, які будуть займати ваш час і бюджет. Для того, щоб мінімізувати можливі ризики і перестрахуватися, доцільно укладати партнерські відносини з логістичними компаніями, які мають великий досвід роботи з Китаєм і розуміють особливості даного ринку.

Компанія Fialan забезпечує комплекс послуг з доставки з Китаю «під ключ», що дозволяє гарантувати збереження і відповідність вантажу. На нашій практиці безліч успішних кейсів, рішення найскладніших суперечок і гарантія поставки в обумовлені терміни. Вам не доведеться займатися поточними питаннями, пов'язаними з складанням і перевіркою документації, митним оформленням і контролем транспортування вашого товару. Все це виконують наші фахівці для того, щоб ви гарантовано отримали саме те, що замовляли. Власний офіс в Китаї дозволяє нашим експертам контролювати процес навантаження, що робить ваш бізнес ще ближче до Піднебесної без зайвих проблем.

Залишайте заявку на нашому сайті для того, щоб отримати детальну консультацію по доставці пульсоксиметрів з Китаю.