24 грудня 2020
938
rating-stars Рейтинг 5
-->

Приходу «чорної п'ятниці» очікують всі шопоголіки світу. Щороку рекламуються неймовірні знижки, але не завжди вони такими є.

Доставка китайських товарів в Україну, в період розпродажів, здійснюється особливо активно. Адже сьогодні більше 35% всього товарообігу прямує з Піднебесної. А в «чорну п'ятницю» українські покупці атакують інтернет простір, скуповуючи китайські речі, взуття, біжутерію та інші товари.

Які плани у українців

Далеко не всі жителі України довіряють знижкам. Багато хто впевнений, що ціни зовсім не знижуються, дехто думає, що ціна знижується на трохи, але є ті, хто чекає масштабних розпродажів. Популярні китайські бренди починають рекламувати товар задовго до заповітної дати і обіцяти неймовірну вартість буквально на все.

Існує навіть феномен «спонтанності» при покупках в «чорну п'ятницю». Більше 70% всіх придбань - раптові, незаплановані і часто непотрібні. Вартість теж не завжди відіграє вирішальну роль. Часто бажання роздобути товар викликано великим попитом на нього.

Доставка речей з Китаю - найприбутковіший бізнес в період осіннього розпродажу. Більше половини українців закуповують електроніку, а це - часто об'ємний вантаж. Далі за популярністю йде одяг і взуття, після - косметика та побутова хімія. Найцікавіше, що про існування такого особливого дня знають далеко не всі.

«Скільки в Україні витрачають в «чорну п'ятницю»

Є дані, що середня сума покупки кожної людини становить майже 4 тисячі гривень. Як би це не здавалося дивним, але міжнародна доставка з Китаю в Україну потрібна більше чоловікам. І витрачають вони більше. Це не вказує на те, що сильна половина населення багато закуповує. Вони всього лише набувають більш дорогі речі.

За опитуваннями в інтернеті, в цьому році, українці планують витратити в два рази більше.

black friday

Чому саме Китай

Крім низької вартості товару, покупців приваблює широкий асортимент товару. Ще десятиліття тому термін «китайська річ» вживався лише стосовно неякісних придбань. Сьогодні ситуація в корені змінилася. Українці набагато частіше отримують посилки з Китаю, ніж з інших країн.

Якщо ви переживаєте, що оформлення митних документів займе багато часу, вам нема про що турбуватися. Налагоджена система доставки компанії Fialan допоможе придбати необхідні речі за зниженою ціною в необмежених кількостях з вирішенням усіх бюрократичних питань. У період знижок, в кінці листопада, фірма працює на повну потужність. Жителям України особливо полюбився сайт Аліекспресс з його різноманіттям продавців і інтернет-магазинів.

Посилки в Україну в основному йдуть з Китаю. Замовляти потрібні речі вигідно саме в «чорну п'ятницю», щоб не переплачувати і отримати замовлення в короткі терміни. Поставки налагоджені до автоматизму.

Багато українців вважають за краще не тільки замовляти товар по інтернету, але і самостійно їхати в Китай і інші країни. Дуже зручно вибирати речі наживо. Приватні підприємці закуповують ходові позиції оптом і продають їх протягом року. У будь-якому випадку «чорна п'ятниця» не залишиться непоміченою в Україні.