26 січня 2018
4204
Великий і малий бізнес в Китаї - ідеї.
rating-stars Рейтинг 5
-->

Про те, щоб вести свій бізнес в Китаї зараз замислюються багато

. Дійсно, саме там зараз сконцентрована величезна частка світового ринку. Тому непросто встояти перед таким реальним і дуже перспективним прибутком. Особливо, зважаючи на те, що новинки бізнесу в Китаї з'являються щорічно, радуючи представників найрізноманітніших напрямків.

Як українцю відкрити бізнес в Китаї

Прибутковість власної справи в Піднебесній - питання часу. Однак варто враховувати і бюрократичні моменти.

По суті, існує 2 основних способи:

  1. зареєструвати філія власної компанії, яка буде вважатися іноземною;
  2. створити фірму з нуля шляхом інвестування.

Перший варіант, більш швидкий, вимагає менших фінансових витрат. При цьому підприємець отримує акредитацію строком на 3 роки. Він зобов'язаний платити податки, навіть при тому, що не є резидентом країни. Однак є деякі обмеження в сфері діяльності. Наприклад, під забороною господарська галузь.
Що стосується другого методу, він більш витратний, але ефективний. По суті, зареєстрована фірма отримує ті ж права, що і будь-яка інша китайська компанія. Варто зазначити, що процедура займає близько року.

Компанія Fialan допоможе з реєстрацією компанії та/або торгової марки, аналізом фінансового потенціалу китайського ринку, пошуком покупців і т.п. Для того щоб відправити заявку, заповніть на сайті та надішліть форму або зателефонуйте в один з наших офісів.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Ідеї для малого бізнесу в Китаї

Перш ніж вирішувати бюрократичні питання, необхідно визначитися з ідеєю малого бізнесу в Китаї. Саме вона визначає швидкість розвитку компанії і кількість прибутку.
Ідеально керуватися при виборі 2 факторами: зацікавленістю в галузі і її перспективністю. Серед сфер, що набирають величезну популярність в Піднебесній, можна виділити 5 відмінних ідей для підприємницької діяльності.

ТОП-5.

Фармацевтика

Дана галузь набирає обертів не тільки в Китаї. Але тут її розвиток найбільш помітно. До 2020 року оборот цієї сфери збільшиться у 1,5 рази, в порівнянні з поточним показником. Тому вкладення в медицину буде прекрасним вибором для підприємця.

Комп'ютерні ігри

Складно повірити, але ігрова індустрія вже давно обігнала кіно і телебачення. Завдяки відсутності додаткових витрат у вигляді транспортування або виробництва, чистий прибуток варіюється між 25 і 50%.

Косметика

Щорічне зростання даної галузі складає не менше 15%. При цьому обсяги продажів займають 5 позицію серед всіх сфер в Китаї. Варто відзначити, що націнка на косметичні товари може досягати 90%.

Виробництво окулярів

Причина, по якій цей бізнес є прибутковим - це невисока собівартість витратних матеріалів. Підсумкова ціна буде мінімум в 10 разів більше, ніж первісна. Важливо і те, що зараз окуляри - це не просто предмет необхідності, але і стильний аксесуар.

Товари для дітей

Діти, особливо новонароджені, в Китаї обходяться дуже недешево. У цій сфері радує різноманітність можливостей. Можна зайнятися виготовленням спеціалізованого харчування, засобів по догляду або іграшок. До речі, рентабельність останніх досягає 60%.

Замислюючись про те, як і чому потрібно робити бізнес в Китаї, слід приділити увагу всім деталям. Дійсно, ця країна може запропонувати неосяжний ринок з запаморочливим потенціалом. Тому при правильному підході і виборі хорошої ідеї, кожен може досягти відмінних результатів.