7 лютого 2020
2183
rating-stars Рейтинг 5
-->

Косметика і різні засоби для догляду — це безмежна ніша для бізнесу. Тут стільки сегментів, що складно виділити якийсь більш успішний. При цьому, на косметиці оптом з Китаю можна насправді легко заробити.

Китайські товари в останні кілька років стали користуватися великою популярністю. У Китаї сильно розвивається не тільки ринок текстилю та одягу. Динамічно росте індустрія краси і виробництво косметики.

Зростаючий ринок косметики з Китаю оптом

Виробники китайської косметики в конкуренції за лідерство бренду почали вкладати багато коштів у виробництво. За рахунок цього рівень якості продукції за останні кілька років швидко зрівнявся з європейськими аналогами. Зростаючий попит на гіпоалергенні компоненти серед споживачів привів до того, що частка натуральної косметики на китайському ринку значно зросла.

За даними Euromonitor, роздрібні продажі засобів по догляду за шкірою в Китаї досягли 212,2 млрд юанів в 2018 році, а косметичної продукції — 42,8 млрд юанів. Це приблизно становить 13,2% і 24,3% річного зростання відповідно.

Структура виробничого ринку косметичної продукції в Китаї:

  1. Засоби по догляду за шкірою — найбільш динамічний сектор на ринку косметики.
  2. Шампуні і засоби по догляду за волоссям — ринкова ніша стає насиченою, а зростання сповільнюється.
  3. Засоби для макіяжу — цей ринок далекий від насичення, особливо щодо декоративної косметики, такої як крем для корекції кольору (CC) і недосконалостей (BB). В останні роки продажі косметики для очей значно зросли.
  4. Товари для дітей — актуальність продовжує рости, а асортимент розширюється.
  5. Сонцезахисні продукти — сьогодні затребувані не тільки в сезонні періоди.
  6. Антивікові засоби — косметичні засоби, які допомагають споживачам виглядати молодше і боротися зі старінням, стають все більш популярними.
  7. Спортивна косметика — допомагає запобігти втраті вологи, нейтралізувати запах. Косметика має антибактеріальну дію. Велика перевага — випускається в мобільних упаковках.
  8. Лікувальна косметика — споживачі все більше дізнаються про продукти, які поєднують в собі косметичні та фармацевтичні властивості, такі як крем для точкового освітлення, лосьйон для лікування акне і мазь від прищів.
  9. Зелена косметика — містить натуральні або поживні речовини, такі як алое і вітаміни.

Варто відзначити, що досить важливо знайти відповідного постачальника косметики з Китаю. До цього питання варто також підійти відповідально. Тому що серед великої різноманітності продукції також досить підробок. Це може негативно вплинути на репутацію вашої торговельної марки.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


photo 1500840216050 6ffa99d75160 min

Безпечна доставка з Китаю

Оптові поставки з Китаю більше підходять для бізнесу, який рухається в нових напрямках. Варто розуміти, що розширення асортименту і створення товарної ніші — це новий досвід. Який, відповідно, вимагає фінансових вкладень. Найважливіше тут розуміти, чи готові ви вийти на якісно новий рівень власного бізнесу.

Компанія Fialan спеціалізується на міжнародній доставці вантажів з Китаю. Високий рівень професіоналізму наших менеджерів дозволяє вирішувати навіть найбільш заплутані питання, пов'язані з логістикою в найкоротші терміни.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

У партнерстві з Fialan ваш бізнес отримає:

  • Попередній детальний прорахунок вартості та орієнтовних термінів поставки
  • Забезпечення безпечної закупівлі продукції тільки у перевірених постачальників
  • Повну перевірку готової продукції на відповідність
  • Грамотне митне оформлення товарної партії

Завдяки точному розрахунку вартості поставки ви зможете оцінити прибуток від угоди і точно будете розуміти, скільки зможете заробити на косметиці оптом Китаю.

Залишайте заявку на сайті для того, щоб отримати детальну інформацію про нюанси поставок з Китаю.