28 січня 2020
2606
rating-stars Рейтинг 5
-->

Ювелірні вироби — це улюблені аксесуари не тільки для жінок, а й для багатьох чоловіків. При цьому, не кожен може собі дозволити щодня носити дороге золото і дорогоцінні камені.

З огляду на високі ціни ювелірних виробів, для бізнесу на біжутерії з Китаю оптом є хороший потенціал для масового споживання. Даний вид підприємництва не вимагає капітальних фінансових вкладень. Точкою збуту може стати будь-який невеликий магазин у місті, або ж онлайн-платформа.

Ринок біжутерії — приваблива ніша для імпортного бізнесу. Продукція компактна, зручна для транспортування. Також впливає широке розмаїття асортименту і тренди, що постійно змінюються. Тим паче, що ювелірна промисловість Китаю стабільно росла в останнє десятиліття. Це зробило Китай найбільшим ювелірним ринком у світі.

photo 1450297166380 cabe503887e5

Оптові постачальники біжутерії з Китаю

Для старту успішного бізнесу, в першу чергу варто подумати над тим, звідки будете замовляти продукцію. Найпростіше поставляти біжутерію з Китаю безпосередньо. Так ви зможете не тільки заощадити на товарі, придбавши його по собівартісті. А також зможете замовити саме ті набори, які потрібні вам для реалізації.

Постачальників біжутерії з Китаю на сьогодні безліч. Тут важливо вибрати контрагента, який зможе забезпечити якість продукції, і виконати всі зобов'язання в строк. При цьому, найчастіше навіть виробники з хорошою репутацією недбало ставляться до самого процесу упаковки і доставки товару. Тут потрібно розуміти, що, якщо ви хочете придбати біжутерію оптом з Китаю без проблем, потрібно контролювати процес відвантаження товару ще зі складу.

До слова, замовити біжутерію також просто.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Наприклад, в Китаї є кілька великих онлайн-платформ, де можна знайти практично будь-які прикраси:

Всі ці платформи здійснюють доставку оптом біжутерії з Китаю по всьому світу, у багатьох немає мінімального обсягу замовлення. Це дозволяє вам вибрати саме ті групи біжутерії, які вам знадобляться.

photo 1466684921455 ee202d43c1aa

Партнерство на вигідних умовах

Організація поставок з Китаю - це досить відповідальна справа. Тут необхідно грамотно скласти договір поставки, який є головним документом у вирішенні всіх спірних питань. Також треба знати всі тонкощі китайського ринку і особливості ведення бізнесу в цій країні.

При цьому, завжди є ризик потрапити на недобросовісного контрагента. Головна перевага компанії Fialan як партнера — ми забезпечуємо гарантії збереження вантажу в повному обсязі. Наша основна задача тут — проконтролювати все основні етапи поставки товару з Китаю, щоб уникнути можливих проблем. Це може бути:

  • Доставка товару не у повному обсязі
  • Невідповідність товарної позиції
  • Проблеми з якістю товару
  • Затримки з термінами відвантаження/вивантаження
  • Проблеми з митною документацією
  • Розбіжності в домовленостях з постачальником

Всі ці неприємності навряд чи зможуть принести вашому бізнесу вигоду. Щоб їх уникнути, варто перекласти частину завдань на команду професіоналів, які знають свою справу.


Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Залишайте заявку на нашому сайті для докладної консультації в питанні налагодження поставок біжутерії оптом Китай.