27 січня 2020
1619
rating-stars Рейтинг 5
-->

Джинси — продукт поза сезоном, який буде користуватися попитом на світових ринках практично завжди. Джинси носять всі: від школярів до бізнесменів. Джинси давно стали і повсякденним елементом гардеробу, і одягом на всі випадки життя.

Широке різноманітність моделей і стилів робить доцільною поставку джинсів з Китаю, опт яких забезпечить стабільний фінансовий прибуток.

Експорт і китайський ринок джинсів

За останні роки експортних обмежень з США, китайським виробникам довелося змінювати  напрямки збуту продукції. Коливання у виробництві більш помітні серед провідних постачальників джинсів. Хоча не можна сказати, що це сильно вплинуло на китайський ринок. У 2019 імпорт джинсів з Китаю знизився всього на 5%. Враховуючи, що в грошах виходить до $ 290 млн в рік. На сьогодні частка Китаю на світовому ринку імпорту джинсів становить 23%.

З іншого боку, скорочення частки Китаю до 2% на ринку імпорту джинсів призвело до того, що виробники просто почали змінювати напрямки збуту. Сьогодні Китай все більше співпрацює з бізнесом європейських і азіатських країн.

Разом з тим, покращилася і якість продукції, що випускається. Оскільки тепер китайським виробникам доводиться конкурувати з сильними фабриками В'єтнаму, Мексики та Бангладешу. При цьому, саме китайські виробники джинсів мають хорошу репутацію та відгуки від партнерів.

photo 1565084888279 aca607ecce0c

Різноманітність продукції серед виробників

У Китаї зосереджені одні з найбільших центрів виробництв одягу, де джинси також виробляють масово. Багато світових брендів джинсів замовляють пошиття саме у китайських виробників. Тому що це якісно і швидко.

Китайські компанії, які займаються пошиттям одягу з деніму, давно зарекомендували себе як професіонали своєї справи. Фабрики оснащені сучасним обладнанням і штатом кваліфікованих співробітників. На ціну готової продукції безпосередньо впливає низька собівартість і відносно дешева робоча сила. Це робить товар доступним, при цьому, якість залишається високому на рівні.


Покрокова інструкція: Як купувати на Alibaba?


Китайські виробники пропонують широке розмаїття джинсів:

  • Скінні — джинси скінні відомі своїм обтягуючим силуетом — щільна посадка починається на талії і простягається до щиколотки. Такі джинси добре підкреслюють фігуру. Бувають також з укороченою формою.
  • Сигаретки — трохи вільніші, ніж скінні. Вони щільно прилягають в області стегон, а нижче йдуть прямим кроєм.
  • Прямі — вважаються універсальними і підходять практично під будь-яку фігуру. Крім того, такі джинси можуть носити як діти, так і чоловіки, і жінки.
  • Бойфренди — ці джинси дуже зручні завдяки своїй злегка мішкуватій посадці. Це ідеальний джинсовий стиль завдяки їх зручності.
  • Джеггінси — виріб з тонкої тканини деніму, виготовлене за типом легінсів.
  • Джоггери — більш спортивний варіант джинсів.

photo 1560243563 062bfc001d68

Ніша для бізнесу на постачання джинсів їх Китаю оптом

Організувати торгівлю джинсами в B2B або B2C сегменті в Україні досить вигідно. Джинси — це ходовий товар, який буде користуватися попитом круглий рік. Ідеальний варіант, якщо ви вже розвиваєте напрямок із поставки одягу.

Але слід зазначити, що поставки з Китаю можуть підійти не всім. Такий бізнес більше доречний для підприємців, які впевнені в своїх намічених цілях. Також варто розуміти, що є певні ризики, і форс-мажорні ситуації, які виникають в процесі поставок.

У разі, якщо ви тільки плануєте розпочати поставки джинсів з Китаю, варто врахувати кілька моментів:

  1. Стартовий капітал. Для організації поставок продукції з Китаю необхідно мати достатньо коштів на рахунку для здійснення всіх операцій від відправки товару до його прийому в Україні.
  2. Мінімальне замовлення. Як правило, на китайських фабриках встановлені норми мінімального замовлення. Не всі погоджуються постачати менші обсяги. Тому що економічно для підприємства це недоцільно.
  3. Наявність приміщень. Незалежно від типу бізнесу: будь то онлайн-магазини або офлайн продажу з торговими точками, товар треба десь зберігати. Для цього в доступності повинні бути складські приміщення. Тому що, якщо неправильно зберігати продукцію, особливо джинси, вони легко можуть зіпсується.
  4. Наявність стратегії реалізації. Потрібно чітко розуміти, що у вас є ринок збуту. Ви повинні прорахувати, кому, як і куди зможете поставляти товар. Щоб не вийшло ситуації, коли продукція приходить з Китаю, а продавати її нікуди.

Тому, продумати всі сценарії заздалегідь необхідно для того, щоб не «прогоріти» і не піти в мінус.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Поетапний алгоритм ведення бізнесу з Китаєм


Співпраця з Fialan

У логістичному ланцюжку є безліч нюансів, що можуть негативно вплинути на бізнес. Прорахунок ризиків, переговори з постачальником, а також відстеження та контроль поставки товару вимагає багато часу.

У такому випадку доречно співпрацю з логістичною компанією, яка розуміє принцип роботи з китайським ринком. Компанія Fialan вже 16 років надає комплекс послуг з доставки продукції із Китаю «під ключ».

Працюючи з нашою компанією, ви отримуєте не просто новий досвід у міжнародній торгівлі, але і легко можете сформувати власний бренд і вийти в лідери ринку.

Основні переваги співпраці з Fialan:

  • Гарантія результатів — завжди отримуєте точно те, що хотіли замовити
  • Експертиза — багаторічний досвід компанії дозволяє вирішувати питання будь-якого рівня складності
  • Підтримка — штат компетентних фахівців в сфері ЗЕД консультує з усіх нюансів, говорячи про ситуацію за фактом

Знявши зайві проблеми з нюансами доставки, ви зможете зосередитися на конкретних завданнях з розвитку власного бізнесу. Залишайте заявку на нашому сайті для отримання більш детальної консультації.