5 грудня 2019
1557
rating-stars Рейтинг 5
-->

Динамічно зростаючий ринок спортивних девайсів привів до збільшення попиту на спортивне обладнання, яке рясніє не тільки різноманітністю, але і варіаціями, а також може стати хорошою ідеєю для бізнесу.

Травми спорту не завада

Замовляти дитячі шоломи з Китаю оптом — це досить вигідний напрямок підприємництва, оскільки з кожним роком в Україні зростає популярність різних видів спорту та активного відпочинку серед дітей. І якщо ще кілька років тому це були традиційні велосипеди, ролики і скейтборди, то сьогодні різноманітність набагато більше. Зокрема, досить швидко зростає попит на персональний електротранспорт: гіроборди, гіроскутери, електросамокати, моноколеса та інші, які стали доступнішими на українському ринку.

Разом з тим, спорт завжди має зворотну сторону медалі — травматизм, від якого не застрахований ніхто. Особливо це стосується дітей, які частіше схильні до різних травм. Вони більш активні і менш звертають увагу на безпеку. Від падіння з велосипеда або навіть самокату не застрахований ніхто. Головне тут — убезпечити дітей від серйозних травм при падінні, де головний елемент — збереження голови. Крім того, шоломи для дітей на сьогодні є не просто способом захисту, але і елементом персоналізації, оскільки кожна дитина — особистість.

Палітра вибору

Діти досить вибагливі в усьому, в тому числі і у виборі спортивного захисту. Він повинен бути яскравим, із логотипами та малюнками, просто зручним і бажано в декількох екземплярах. Така різноманітність у виборі спортзахисту може стати хорошою базою для малого і середнього бізнесу в плані старту поставок дитячих шапок шоломів оптом.

Виробники спортивних дитячих шоломів, на сьогодні, пропонують такий же величезний вибір, як і вимог маленьких споживачів. Також варто враховувати їх практичність і надійність, стійкість до різних погодних умов та інші чинники комфорту для дитини.

Прибуткова ніша

Ніша спортивного рітейлу, зокрема дитячої екіпіровки, в Україні поки що знаходиться лише на стартовому етапі розвитку. Це дає українським рітейлерам перевагу вийти на ринок одним з перших. Важливий момент тут — знайти надійний канал постачання якісного товару, що безпосередньо буде служити запорукою успіху бізнесу.

Купуючи оптом дитячі шоломи з Китаю, ви можете значно заощадити на початкових закупівлях, при цьому отримати товар, виготовлений з високосортних матеріалів. Займатися закупівлями сьогодні без проблем можна самостійно, пропозицій на китайському ринку достатньо.

helmet1

Разом з тим, пропозиції на українському ринку коштують трохи дорожче.

helmet2

Наші фахівці, у свою чергу, можуть здійснювати закупівлі як на окремо взятих етапах, так і закривати їх «під ключ», щоб клієнт отримував сертифікований товар в терміни. Оскільки найчастіше поставки супроводжуються різними моментами, які складно передбачити, наприклад, невідповідність товару замовлення. Тому, ми заздалегідь підготували 3 ключові пропозиції щодо закупівлі шапок шоломів оптом, а також розрахували точну суму товарів, які очікуєте отримати при доставці в Україну.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Зацікавилися? Тоді залишайте заявку зворотного зв'язку, щоб ви змогли отримати розрахунок від 3-х постачальників дитячих шоломів у Китаї.