20 січня 2020
1520
rating-stars Рейтинг 5
-->

Кожен автолюбитель бажає бачити свій транспортний засіб досить індивідуальним.

Домогтися унікальних характеристик найпростіше за допомогою різних авто аксесуарів оптом. Цю тенденцію швидко вловили представники середнього і малого бізнесу, які в великій кількості стали відкривати точки з продажу товарів для авто оптом різного виробництва. Тому зараз автотюнінг оптом має хороші перспективи для підприємництва, особливо якщо налагодити контакти безпосередньо з постачальниками з Китаю.

Широкий асортимент товарів для автотюнінгу

Тюнинг оптики Украина

Пройшли ті часи, коли тюнінг авто оптом обмежувався виключно наклеюванням накладки на бампер. Зараз на світовому ринку є безліч елементів, які значно збільшують комфорт і функціонал машини. До них, зокрема, можна віднести наступні види товарів:

  • Аксесуари для зовнішнього тюнінгу авто. До цих товарів відноситься різного типу спойлери, системи аеродинамічних обважень, різноманітні наклейки, емблеми на авто, накладки, молдинги на авто, гумові накладки на бампер тощо
  • Тюнінг оптики. У цю категорію автотюніга входять дублюючі поворотники і стоп-сигнали, а також фари, ліхтарі і ВТФ різних конструкцій
  • Зовнішні пристосування. Тут необхідно згадати обладнання для транспортування вантажів і різної комплектації, навісний захист
  • Захисна апаратура. До цієї продукції, перш за все, відносять протиугінні системи, пристрої захисту від впливу зовнішнього середовища, датчики паркування, камери переднього і заднього виду
  • Аксесуари для салонів. Тут слід згадати килимки в салони, чохли на сидіння, проектори логотипів і багато іншого
  • Електроніка та мультимедіа. Це пристрої автозвуку, монітори, тюнери та інше

Вищевказана різноманітність автотоварів оптом з Китаю дає власнику машини широкі можливості по її перетворенню. Однак є група товарів, яку хоч раз встановлював на своє авто будь-який поважаючий себе автолюбитель. Трохи докладніше варто поговорити про ці аксесуарах.

Тюнінг оптики

Оптика, встановлена ​​в машині має на меті дві речі. По-перше, додаткове освітлення поліпшить видимість в темний час доби, що знизить ризики аварійних ситуацій на дорозі. По-друге, креативний дизайн подібних аксесуарів зробить зовнішній вигляд авто прогресивним і стильним. Виробники змагаються в фантазії форм і забарвлень тюнінгу оптики, тому її вибір не представляється великою проблемою.

Емблеми на авто

Для підкреслення індивідуальності автомобіля і самого власника найкраще підходять емблеми на авто. Подібні аксесуари поширені у величезній кількості, від класичних варіантів до продукції для великих оригіналів. Різноманітність асортименту дає можливість автолюбителям проявити свій характер, зробивши свою машину унікальною.

Колісні диски

Колісний диск є однією з найважливіших частин автомобіля. Він необхідний для фіксації шини, а також для передачі на неї крутного моменту від приводних валів. Зараз всюди рясніє реклама: «автозапчастини та аксесуари оптом», але також власникам доступні сталеві, ковані і комбіновані диски. Все визначається естетичними уподобаннями автолюбителів і характеристиками того чи іншого авто.

Молдинги на авто

Молдинг авто сприймається багатьма власниками машин в якості прикраси стекол. Однак даний аксесуар також чудово захищає від попадання в салон води і пилу. Крім того, дана продукція має відмінні протишумні характеристики. Тому до вибору цієї деталі слід підходити дуже відповідально, надаючи перевагу виробам з каучуку.

Килимки в салон

Автомобільні килимки багатьма сприймається як малозначне деталі інтер'єру салону автомобіля. Насправді цей аксесуар може підкреслити положення і статус свого власника. Зазвичай килимки входять в базову комплектацію при купівлі транспортного засобу, але з часом вони зношуються і потребують заміни. Промисловість здатна задовольнити запити найвибагливіших автолюбителів. У Китаї випускають навіть сучасні стильні килимки з екокожі.

Накладки на бампер

Гумові накладки на бампер виконують захисну роль, і підбираються під кожен автомобіль індивідуально. Розрізняють накладки на задній бампер і накладки на передній бампер — дані аксесуари виконують схожі функції, але трохи відрізняються за розміром і фасоном. Зараз накладка на бампер є незамінним виробом при експлуатації транспортного засобу, вони виготовляються з безлічі матеріалів.

Купівля аксесуарів оптом з Китаю з Fialan

Доставка автотюнінгу оптом може стати вигідною нішею для бізнесу. Разом з тим, при співпраці з китайськими постачальниками часто виникають труднощі і непередбачені ситуації. Компанія Fialan більше 15 років займається організацією оптових поставок з Китаю. Замовляючи послуги з супроводу доставок з Китаю, ви заощадите не тільки час і кошти, а й отримаєте саме те, що очікували. Оформляйте заявку на сайті, щоб ми змогли проконсультувати вас по всіх необхідних аспектів поставок оптом з Китаю.