14 листопада 2018
3296
Тюнінг авто оптом
rating-stars Рейтинг 5
-->

Кожен автолюбитель бажає бачити свій транспортний засіб суто індивідуальним. Домогтися унікальних характеристик найпростіше за допомогою різних автомобільних аксесуарів. Цю тенденцію швидко вловили представники середнього і малого бізнесу, які в великій кількості стали відкривати точки з продажу товарів для тюнінга. Тому зараз автотюнінг оптом має хороші перспективи для підприємництва, особливо якщо налагодити контакти безпосередньо з постачальниками з Китаю.

Тюнінг оптики Україна

Широкий асортимент товарів для автотюнінгу

Пройшли ті часи, коли тюнінг автомобіля обмежувався виключно наклеюванням накладки на бампер. Зараз на світовий ринок викинуто безліч елементів, які значно збільшують зручність і функціонал машини. До них, зокрема, можна віднести наступні види товарів:

  1. Аксесуари для зовнішнього тюнінгу авто. До цих товарів відносяться різного типу спойлери, системи аеродинамічних обважень, самого химерного формату наклейки, емблеми на авто, накладки, молдинги на авто, вії, гумові накладки на бампер тощо;
  2. Тюнінг оптики. У цю категорію автотюніга входять дублюючі поворотники і стоп-сигнали, а також фари, ліхтарі і ВТФ різних конструкцій;
  3. Зовнішні пристосування.Тут необхідно назвати обладнання для транспортування вантажів і навісний захист;
  4. Захисна апаратура. До цієї продукції, перш за все, відносять протиугінні системи, пристрої захисту від впливу зовнішнього середовища, датчики паркування, камери переднього і заднього виду;
  5. Аксесуари для салонів. Тут слід згадати килимки в салони, чохли на сидіння, проектори логотипів і багато іншого;
  6. Електроніка та мультимедіа. Це пристрої автозвуку, монітори, тюнери та інше.

Вищевказана різноманітність предметів автотюнінгу дає власнику машини широкі можливості по її перетворенню. Однак є група товарів, яку хоч раз встановлював на своє авто будь-який поважаючий себе автолюбитель. Трохи докладніше варто поговорити про ці аксесуари.

Тюнінг оптики

Оптика, встановлена в машині, служить двом речам. По-перше, додаткове освітлення поліпшить видимість в темний час доби, що знизить ризики аварійних ситуацій на дорозі. По-друге, креативний дизайн подібних аксесуарів зробить зовнішній вигляд авто прогресивним і стильним. Виробники змагаються в фантазії форм і забарвлень тюнінгу оптики, тому її вибір не представляється великою проблемою.

Емблеми на авто

Для підкреслення індивідуальності автомобіля і самого власника найкраще підходять емблеми на авто. Подібні аксесуари поширені у величезній кількості, від класичних варіантів до продукції для великих оригіналів. Різноманітність асортименту дає можливість автолюбителям проявити свою індивідуальність, зробивши свою машину унікальною.

Колісні диски

Колісний диск є найважливішою частиною колеса автомобіля. Він необхідний для фіксації шини, а також для передачі на неї крутного моменту від приводних валів. Зараз всюди рясніє реклама: "Купити литі диски оптом", але також власникам доступні сталеві, ковані і комбіновані диски. Все визначається естетичними уподобаннями автолюбителів і характеристиками того чи іншого авто.


Молдинги на авто

Молдинг авто сприймається багатьма власниками машин в якості гарної прикраси стекол. Однак даний аксесуар також чудово протидіє попаданню в салон води і пилу. Крім того, дана продукція має відмінні протишумові характеристики. Тому до вибору цієї деталі слід підходити дуже відповідально, вважаючи за краще всім іншим, вироби з каучуку.

Розрахуй
доставку з Китаю ОНЛАЙН
Отримайте розрахунок вартості доставки з Китаю в кілька кліків.
Прицінюйтеся, не чекаючи розрахунку менеджера.
Виконати розрахунок
calculator

Килимки в салон

Автомобільні килимки незаслужено багатьма сприймаються як малозначна деталь інтер'єру салону автомобіля. Насправді цей аксесуар може підкреслити положення і статус свого власника. Зазвичай килимки входять в базову комплектацію при купівлі транспортного засобу, але з часом вони зношуються і потребують заміни. Промисловість здатна задовольнити запити найвимогливіших автолюбителів. У Китаї випускають навіть стильні килимки з екокожі.

Накладки на бампер

Резинові накладки на бампер виконують захисну роль, і підбираються під кожен автомобіль суто індивідуально. Розрізняють накладки на задній бампер і накладки на передній бампер - дані аксесуари виконують схожі функції, але трохи відрізняються за розміром і фасоном. Зараз накладка на бампер є незамінним виробом при експлуатації транспортного засобу, вони виготовляються з безлічі матеріалів.

Купівля товарів автотюнінгу оптом з Fialan

Компания Fialan є ідеальним постачальником автоаксесуарів для бізнесменів малої і середньої руки. Справа в тому, що ми доставляємо продукцію автотюнінгу оптом безпосередньо від китайських підприємств, що займають лідируючі позиції в цій області. Завдяки цьому якість, а головне ціна виробів не викликає ніяких нарікань з боку споживачів. Переконайтеся в цьому, зробивши перше замовлення!

Вироби автотюнінгу роблять автомобіль оригінальним, змушуючи навколишніх захоплюватися «залізним конем». Якщо потрібен тюнінг авто оптом, ми надамо допомогу в купівлі і доставці!