4 червня 2021
807
rating-stars Рейтинг 5
-->

Останні роки Китай планомірно, без зайвого розголосу і метушні відкриває нові маршрути.

Авіадоставка вантажів з Китаю вважається одним з самих швидких і перевірених способів транспортувати цінний вантаж. Китайський Чженчжоу налагоджує авіа відправлення між Грецією і Піднебесною. Вже перший рейс, який здійснився у квітні в тестовому режимі, доставив значний об’єм продукції.

Деталі транспортування

Вантажний авіамаршрут здійснився на літаку  Boeing 757-200 °F. Серед товарів найбільшу частину складали іграшки, взуття та одяг. Експрес доставка китайського товару виправдала надію і маршрут був офіційно закріплений для використання транспортними компаніями. На сьогодні компанія Фіалан тісно співпрацює з представниками авіаліній, тому при необхідності потрібний товар буде транзитно доставлений в Україну, Росію та інші країни.

Щотижня по маршруту “ Чженчжоу-Афіни” відправляється два рейси. Найближчим часом планується розширення до чотирьох. На цьому співпраця не закінчується. Доречі, товари з Китаю не тільки швидко йдуть на експорт за допомогою даного маршрутного направлення. Зворотно літак також заповнений грецькою продукцією. 

afiny kitay

Що планується в майбутньому

Логістичні послуги, якими користуються китайські виробники, дають підстави вважати, що співпраця з Афінами надасть значний прибуток для обох сторін. Вартість за певну китайську продукцію нижче, ніж за ту ж групу товару в Греції. Вже в середині квітня товарообіг аеропорту збільшився значно, перевищивши 200 тис. тонн карго. Це на 69% більше, у порівнянні з минулим роком. Терміни доставки зменшились, є можливість транспортувати продукцію швидко і за низькою вартістю. 

Зверніть увагу, що доставка доступна дрібним постачальникам товару, а також компаніям-гігантам. Замовлення товару може здійснюватись через інтернет, а транспортна компанія відправить вантаж вже по новому маршруту. 

Кількість маршрутів за європейським напрямом стає все більше. Перевезення авіавантажів набирає популярність. Китай шукає нові доступні способи реалізувати той надлишок товару, який останні роки відбувся всередині країни. Греція не даремно була обрана в якості нового маршруту. Продаж продукції може відбуватись в країні, а також відправлятись в сусідні країни. Тим не менш, зд рейси в Європу до сих пір залишаються затребуваними. Але транспортні компанії прагнуть до того, щоб ціноутворення доставки вантажу на літаку було набагато вище, ніж на потягу.