11 серпня 2021
775
rating-stars Рейтинг 5
-->

Транспортування вантажів з Китаю до Європи ще десятиліття тому викликало недовіру і навіть глузування.

Якість китайських товарів залишало бажати кращого. Так, ціни були істотно нижче, ніж на подібну річ у великих європейських містах, а й носити подібне могли не надто забезпечені люди. Сьогодні ситуація в корені змінилася. Висока конкуренція на китайському ринку призвела до того, що якість речей з Піднебесної нітрохи не поступається італійським або французьким. Авіадоставка вантажів з Китаю дозволяє отримати брендову річ за дуже приємними цінами.

Постійно відкриваються нові маршрути, за якими рікою течуть предмети одягу, взуття, техніки та іншого. Як би модним світовим дизайнерам не хотілося визнавати, але Китай давно диктує моду на планеті. Відкриття нового напряму «Хайку-Мілан» очікували модниці по всьому світу.

Що транспортують за новим маршрутом

Прямий вантажний авіарейс був відкритий конкретно для перевезення люксових речей відомих брендів. Експрес доставка китайського товару дозволяє бути в тренді без необхідності очікувати продукцію місяцями, як це було б при транспортуванні морем. Транспортні послуги надаються на найвищому рівні.

Перший літак з відкритого повітряного маршруту вилетів 7 червня 2021 року. Було проведене транспортування косметики, сумок, одягу і ювелірних прикрас. На цей раз доставка здійснювалася з Італії до Китаю. Але назад літак не полетів порожнім. Постачальники заздалегідь домовилися з партнерами з іншої країни про новий спосіб перевезення.

До цього люксові речі транспортувалися тільки морем, а також непрямими рейсами. Це займало до місяця, а відстежити посилку практично неможливо. Найчастіше для перевозу дорогих речей доводилося робити перевантаження товару в Росії, Україні або іншій країні.

gruz2

Новий маршрут. Переваги

Сьогодні транспортна логістика зменшила шлях від Мілана до Хайкоу і в зворотному напрямку в рази. Сьогодні швидка доставка вантажів з Китаю на літаку займає лише кілька днів. Вильоти здійснюються, вартість доставки люксових речей помітно знизилася.

У планах КНР зробити Хайкору центром безмитної торгівлі. Сьогодні повітряний транспорт працює в звичайному режимі, так як тести показали високий професіоналізм логістичних компаній.

Китайські авіакомпанії планую створити ще не один подібний маршрут в Південно-Східну Азію і далі розширювати сфери впливу на авіаційну логістику. За даним шляхом вильоти будут здійснюватися по вівторках і четвергах.