8 жовтня 2021
900
rating-stars Рейтинг 5
-->

Останнім часом багато промислових підприємств сильно постраждали від впровадження політики подвійного контролю за споживанням енергії в Китаї. Що це означає, особливо для промислових підприємств?

Політика подвійного контролю забезпечує чіткий рівень попередження про зниження інтенсивності споживання енергії та скорочення його кількості. Відповідно до обіцянкою Китаю в Паризькому угоді ця політика являє собою ключовий крок для Китаю на шляху до мети вуглецевої нейтральності. Звичайно, брак вугілля на внутрішньому ринку і зростання цін на енергоносії в цьому році також підштовхнули місцеві органи влади до нормування споживання електроенергії, щоб забезпечити стабільне енергопостачання майбутньою зимою.

Китай є великим споживачем енергії, і ще є можливості для підвищення енергоефективності. Необхідно перетворити енергетичну структуру, засновану на вугіллі. Безсумнівно, таке нормування потужності надасть або вже мав великий вплив на обробну промисловість. Виробничі плани або потужності на багатьох заводах в декількох провінціях, таких як Гуандун, Цзянсу, Тяньцзінь, Чжецзян, повинні бути частково скасовані або скорочені.

З точки зору конкретних галузей, галузі, на які в значній мірі впливає політика «подвійних обмежень», включають, крім іншого, чотири основних галузі: сталь, електролітичний алюміній, цемент, хімічне волокно, жовтий фосфор, алюміній, промисловий кремній та будівельні матеріали. та ін

Основними характеристиками цих виробництв є високе енергоспоживання а також високий викиди вуглецю. Заходи включають скорочення виробничих потужностей, поетапне виробництво, обмеження потужності за часом і скорочення концесій на електроенергію.

Однак у міру того, як подвійний контроль споживання енергії продовжує вдосконалюватися, а вартість доставки і ціни на сировину стрімко ростуть, вартість укладання угоди буде ставати все більш дорогою.

Тому для галузей або підприємств, у яких є плани із закупівлі сталевих підйомних магнітів, затискних магнітних затискачів, магнітних захоплень для роботів або магнітних затискних пластин для швидкої зміни прес-форм, рекомендується представити свій план, щоб ви могли отримати своє замовлення раніше і з меншими витратами.