9 серпня 2021
2358
rating-stars Рейтинг 5
-->

Напис на ярлику одягу «Made in China» ще десятиліття тому була чимось ганебним. Якісним одяг з Піднебесної, на думку покупців, бути не міг..

Сьогодні картина повністю перевернулася. Закупівля одягу з Китаю вважається вигідним бізнесом для підприємців, а китайські бренди диктують моду в усьому світі. Все більше і більше уваги виробники жіночих речей приділяють високій якості товарів. При цьому ціни залишаються все такими ж доступними.

Самі китайці вважають за краще купувати продукцію перевірених виробників.

Artka Mary Ching Wingfree Septwolves Me&City Haoduoyi Catasy Anta

Одяг оптом з Китаю від цього виробника є улюбленою для жінок, які звикли виділятися з натовпу. Яскраві, нестандартні образи розробляються дизайнерами, роботи яких очікують в магазинах жіночих товарів. Це своєрідний Карл Лагерфельд з Китаю. Незвичайний крій, унікальна фурнітура, ідеально поєднані модні кольори - все це про бренд Artka Mary.

Una Wang

Китайський виробник жіночого одягу, який спеціалізується на елітних сукнях. Придбати продукцію Una Wang мріють дівчата з підліткового віку. Адже китайські фабрики з пошиття одягу для стандартних магазинів виробляють одне й те саме, які схожі один на одного. Даний бренд реалізує сукні зі східними мотивами, які пізнають здалека.

Mary Ching

Фірма виробляє речі в європейському стилі. За зовнішнім виглядом складно визначити, де вони пошиті - в Римі або Гуанчжоу. Бутіки Mary Ching відкриті в різних великих містах Китаю, а також по всьому світу. Доставка жіночого одягу з Китаю в Україну здійснюється регулярно, надійними компаніями, тому українки можуть купувати речі від Mary Ching не тільки в інтернеті.

zhensk od

Miegofce

Фірма має власне дизайнерське бюро, яке виробляє речі преміум-класу. Жіночий одяг з Китаю, на думку дизайнерів бренду і постачальників, повинен бути не тільки зручним, але і гарним. У виробника є лінійка модних новинок для підлітків.

Ever Pretty

Основна спеціалізація бренду - продаж онлайн через сайт в інтернеті. Купити одяг для жінок в Китаї від Ever Pretty можна також в магазинах, хоча їх небагато. Крім стильних суконь для щоденного використання, дівчата купують весільні наряди. Вибрати і замовити товар можна в онлайн-каталозі. Варто відзначити, що ціна у таких нарядів не для середнього покупця.

Me & City

Якщо ви зважитеся купити сукні китайських виробників, зупиніть свій вибір на даному бренд. Під кожен наряд розроблена своя лінія взуття. Речі легко носяться, виробляються з приємної тканини, мають хорошу репутацію серед китайських жінок.

Список популярних брендів безмежний і в основному залежить від доходів китайської сім'ї.