10 серпня 2021
3451
rating-stars Рейтинг 5
-->

Ще десятиліття тому Піднебесна вважалася країною, яка випускає товари низької якості. Висока конкуренція призвела до того, що ситуація повністю змінилася.

Сьогодні підприємці навперебій встановлюють зв'язки з китайськими виробниками, щоб встигнути закупити новинки, які ось-ось заповнять весь світ. Доставка взуття з Китаю здійснюється регулярно. Кросівки для занять спортом користуються шаленою популярністю у жителів з різних куточків планети. Деякі бренди спортивного взуття вважаються особливо затребуваними, завдяки високій якості.

  1. Bona.

Останнім часом бренд став дуже популярним на AliExpress, де можна знайти більше ніж 250 моделей взуття. Не всі кросівки від китайських виробників можуть похвалитися таким обсягом продажів, як у Bona. Більшість моделей можна використовувати не тільки для спорту, але і повсякденному житті. Окремо продумані кросівки для тенісу, баскетболу, скейтбордингу і бігу. Купити бренд Bona є можливість не тільки у фірмових магазинах, але і в інтернеті на спеціальному сайті.

  1. LI Ning LN ARC.

Китайський лідер в області спортивного взуття, який також пропонує лінійку одягу для спортсменів. Зазвичай доставка фабричних кросівок з Китаю в магазини для тих, хто може собі дозволити хорошу дорогу продукцію, не обходиться без LI Ning LN ARC. Ексклюзивний дизайн взуття для спорту пізнають навіть на модних показах в Мілані та Парижі.

sports shoes2

  1. Anta.

Брендове взуття випускається вже більше 30 років для чоловіків, жінок і дітей. Доставка китайського взуття в Україну від Anta здійснюється багатьма постачальниками, тому проблем з постачаннями не буває. Відмінною особливістю фірми є низький відсоток браку, незважаючи на низьку вартість.

  1. Peak.

Відомий китайський бренд з більшістю позитивних відгуків. Жіночі та чоловічі моделі відрізняються зручністю, а також простотою зовнішнього вигляду. Дистриб'ютори піклуються про просування оптових продажів, щоб поширити спортивне взуття по всьому світу. Щодня доставка китайського спортивного взуття в Україну, Росію та країни Європи від фірми Peak поповнює запаси магазинів спортивного взуття.

  1. Xtep AIR MEGA.

Великий виробник спортивного взуття і екіпіровки для всіх вікових груп. Футболісти і бігуни нерідко використовують цей бренд під час відповідальних змагань. Більшість моделей, які надходять у продаж, за ціною може дозволити собі кожен бажаючий якісного взуття. Продукція представлена в понад 50 країнах світу і популярність продовжує зростати.